İlaç Yazdırma

ozdisiplin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
70
45
88
32
Günaydın herkese
Ananem normalde bizimle kalmıyor ama ameliyat sebebiyle şu an yanımızda. İlaçları bitti. Aile hekimi de burada yok. Acile filan gitsek yazarlar mi acaba? Kendisinin gitme imkanı da yok. Hastayı görmemiz lazım diyebiliyorlar.
Bu konuda ne yapabiliriz? Bilginiz var mı?

Raporu varsa isiniz kolaylasir ama özeller yazmiyor hastayi görmeden. Parmak okutuyorlar. Hangi sehirdesiniz? Buyuk sehirlerde daha zor bu durum tanidiginiz yoksa. Kucuk yerdeyseniz biraz daha derdinizi anlatabiliyorsunuz

Evet ilaçlarının raporu var. Bursa' dayız. Devlet hastanesinin aciline mi gitsek diye düşündük.

İlaçların raporu varsa durumu herhangi bir aile hekimine izah edebilirsiniz ben de raporlu ilaç kullanıyorum, bazi aile hekimleri anlayışlı olabiliyor ve yaziyor yazdirdigim olmuştur . Acil ile daha yeni muhattap oldum acil doktorları ile hiç muhattap olmayın çok agresif anlayışsız ve sorumluluk altına girmekten korkarlar , bana Özel hastanede ise raporunuz varsa doktor ilaç yazar sıkıntı olmaz , anneniz de siz de perişan olmayın orda burda özele gidin .

Raporu varsa yazarlar kendi aile hekiminize gidip rica edin.
Geçen sefer gitmiştik kendi aile hekimimize. Biraz kem küm yaptı. Sonra yazdı ama. Bu sefer başka kolay bir yolu varsa diye öğrenmek istedim. Bir kez daha şansımızı deneyelim bakalim😊

Back
X