- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Anladım,bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Normalde tanıları kodları falan yazıyor ama bunda sadece "Psikiyatrik Muayene Tanısı" yazıyor kod falan yok, silmiş sanırım gerçekten. Belki de başıma iş açmaz. Sildirdim sonuçta. Üzüldüm arkadaşınıza, umarım hayatını etkilememiştir.Bildiğim kadarıyla heyet raporu gerekir. Tek doktor yanlış teşhis koyabilir diye ki bizim kurumda şizofreni hastası olup teşhisini sildiren bir memur var. Ben sizi zor sokacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Kendi doktorunuzla bu konuyu nevolur ne olmaz görüşün.
Dediğim gibi bazen yeşil reçeteli ilaçları yazmak için bu şekilde teşhis koyuyorlar.
Anladım, çok teşekkür ederim.Şizofreni tanısı hayatınızı etkilemezki rapor vermesi lazım şikayet etseniz sanmıyorum bisey çıkacağını çünkü her dr yapıyor bunu
Ama şizofreniyi görünce ne bileyim korktum, açıkçası şok oldum.Diğer polikliniklerde de ilaç yazabilmek için farklı tanılar yazıyorlar. Sende yok ama ilaç alman için yazdım diyorlar. Biz aile terapisine gidiyorduk, randevuları ben alıyordum. Bir gün mhrs ye bakarken gördüm ki her ay bir kez psikiyatri muayenesi olmuşum gibi görünüyor. Eşim de güldü, gıcık oldum, senin yüzünden terapiye gidiyoruz ama sanki bende sorun varmış gibi görünüyor dedim
İşte bende hep tanı koyulmuştu tedavim 2 yıl önce bitti. En son yazın baktığımda tanı koduyla birlikte yazıyordu. Şu an baktım sadece "genel psikiyatrik muayene" yazıyor. Önceden açıkça yazıyordu o tanılar şimdi neden böyle anlayamadım.Canım bazılarında tanı koyuluyor. Bazılarında tanı koyulmadığında psikiyatrik Muayene tanısı yazıyor. Benim tanı koyulmamıştı, daha doğrusu ben sildirmiştim.
konuyla ilgili değil ama ilk defa duydum ekmek nasıl kırılır kiTek ayağı havada yemin ediyor bazıları demek ki, ya da kafalarında ekmek kırıyorlarsa
Dikkatli biri olman çok güzel. Cok ama çok geçmiş olsun. Şikayet etmen gerektiğini düşünüyorumBana mı denk geldi ne yaptı anlamadım.
Hepsine tek tek baktınız mı? Ben hepsine baktım, çoğunda tanım yazıyor. Sadece konuşmak için gittiklerimde falan dediğiniz gibi yazıyor.İşte bende hep tanı koyulmuştu tedavim 2 yıl önce bitti. En son yazın baktığımda tanı koduyla birlikte yazıyordu. Şu an baktım sadece "genel psikiyatrik muayene" yazıyor. Önceden açıkça yazıyordu o tanılar şimdi neden böyle anlayamadım.
Benim kardeşime de aynı tanıkondu bende e devlet e nabız hepsine baktım ki gözümle göreyim çünkü inanasım gelmemişti. Onunda hiç bir yerde şizofreni yazmıyor. Siz bu konu üzerinde sağlık raporu talep etmediğiniz sürece sicile işlemez diye düşünüyorum.Anladım,bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Normalde tanıları kodları falan yazıyor ama bunda sadece "Psikiyatrik Muayene Tanısı" yazıyor kod falan yok, silmiş sanırım gerçekten. Belki de başıma iş açmaz. Sildirdim sonuçta. Üzüldüm arkadaşınıza, umarım hayatını etkilememiştir.
Çok ama çok teşekkür ederim. :) iyiki varsınız :)konuyla ilgili değil ama ilk defa duydum ekmek nasıl kırılır ki
Dikkatli biri olman çok güzel. Cok ama çok geçmiş olsun. Şikayet etmen gerektiğini düşünüyorum
Var diye biliyorum.Anonim şikayet etme hakkım varsa hemen ederim valla. Kaç gündür burnumdan soluyorum, yaşattığı tahribatın haddi hesabı yok.
Hepsine baktım farklı doktorlar da vardı gittiğim. Şimdi hepsinde aynı şey yazıyor çok ilginç geldi.Hepsine tek tek baktınız mı? Ben hepsine baktım, çoğunda tanım yazıyor. Sadece konuşmak için gittiklerimde falan dediğiniz gibi yazıyor.
konuyla ilgili değil ama ilk defa duydum ekmek nasıl kırılır ki
Dikkatli biri olman çok güzel. Cok ama çok geçmiş olsun. Şikayet etmen gerektiğini düşünüyorum
Haa. Peki evlilik için ya da iş için alınan sağlık raporunda çıkar mı acaba bu konu? Sonuçta şizofreni için özel rapor almadım ben.Benim kardeşime de aynı kondu tanı bende e devlet e nabız hepsine baktım ki gözümle göreyim çünkü inanasım gelmemişti. Onunda hiç bir yerde şizofreni yazmıyor. Siz bu konu üzerinde sağlık raporu talep etmediğiniz sürece sicile işlemez diye düşünüyorum.
Benimkinde farklı yazıyor, acaba niye.Hepsine baktım farklı doktorlar da vardı gittiğim. Şimdi hepsinde aynı şey yazıyor çok ilginç geldi.
İlk kez duydum benYani başlarının üzerinde ekmeği ikiye bölünce yeminlerinin bağlayıcılığının kalmadığına inanıyor ya bazıları, o anlamda kullanılıyor ekmek kırmak :)))
Mutlaka edeceğim, teşekkür ederim :)Var diye biliyorum.
İlk kez duydum ben ☺ de saçma değil mi ekmekle yemin ne alaka yaniay alem milletiz ya
Sanmıyorum. Normal bir tanı gibi düşünün. Normal tanılar herhangi bir işlemde karşımıza çıkmıyor bu da çıkmaz ki siz zaten hemen sildirmişsiniz kayda bile geçmemiştir.Haa. Peki evlilik için ya da iş için alınan sağlık raporunda çıkar mı acaba bu konu? Sonuçta şizofreni için özel rapor almadım ben.
Ben de anlamadım konuyu dağıtmayayım daha fazla ama yerinizde olsam şikayet etmek için değil de bilgi almak için bakanlığın danışma hattını arar sorardım. Benim tanılar e nabızda bu şekle dönünce "Acaba?" dedim.Benimkinde farklı yazıyor, acaba niye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?