- 25 Ocak 2011
- 1.120
- 901
-
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
önce psikoloji bölümü kazanıp sonra çocuk psikolojisi üstüne yüksek lisans yapman lazımKızlarrr Ben 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum. Lisansı AÖF iktisat olarak başladım ama devam etmedim öylece duruyor. Şimdi Çocuk psikoloğunu okumayı düşünüyorum ama nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan var mi? İktisat durumu bana engel olur mu? Karmakarışık işler çözemedim.
Çocuk psikoloğunu okumak nedir?Kızlarrr Ben 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum. Lisansı AÖF iktisat olarak başladım ama devam etmedim öylece duruyor. Şimdi Çocuk psikoloğunu okumayı düşünüyorum ama nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan var mi? İktisat durumu bana engel olur mu? Karmakarışık işler çözemedim.
I have got a lot of darluk
Ama senin de ingilizcen kötüye gidiyor annem, çıksan mı forumdanÇocuk psikoloğunu okumak nedir?
Üniversite mezunu insansınız
Rica ediyorum şu bölüm meslek isimlerini filan bi araştırın artık
Ortaokul çocuğu yazmış gibi çocuk psikoloğu okumak nedir
Sinir bastı bana
Çocuk psikoloğunu okumak istiyorum diyen bir insan, kendi bilgi birikimi hakkında epey fikir veriyor aslında.Çocuk psikoloğunu okumak nedir?
Sinir bastı bana
Çocuk gelişimi okuyayımAma senin de ingilizcen kötüye gidiyor annem, çıksan mı forumdanya da gitsen iki yıllık bişeyler okusan dil kursuna falan gitsen beginner ingizlizceci heba olup gidecek forumda
Ben çok üzülüyorum gerçekten ama yaÇocuk psikoloğunu okumak istiyorum diyen bir insan, kendi bilgi birikimi hakkında epey fikir veriyor aslında.
Çocuk psikoloğunu okumak istiyorum diyen bir insan, kendi bilgi birikimi hakkında epey fiÇocuk psikoloğunu okumak nedir?
Sinir bastı bana
Feci bir eğitimsizlik. MaşallahBen çok üzülüyorum gerçekten ama ya
2 yıllık üniversite mezunu bir insan
Belli bir bilgi birikimi olmalı insanın
Türk dili edebiyatı okuyup TC. ye dc yazan insan gördü bu gözler.Ben çok üzülüyorum gerçekten ama ya
2 yıllık üniversite mezunu bir insan
Belli bir bilgi birikimi olmalı insanın
Evet az çok bundan bilgim var ama şöyle ki AÖF ten başladığım ve devam etmediğim iktisat beni engeller mi kafamı kurcalayan bir durumdu bu. 4yıllığa çocuk gelişiminden tamamlasam sıkıntı yaratır mı acabaönce psikoloji bölümü kazanıp sonra çocuk psikolojisi üstüne yüksek lisans yapman lazım