iktisat ders seçimi

benbirtaneyim

yenibirben
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
926
6
46
Karabük
iktisat okuyan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilrmi 2 tane seçmeli ders seçmem gerekiyor sizce hangi dersi seçmeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün hocalar yeni gelmiş mecbuen derse göre sececeğim. hangi ders benim için daha iyi olur buna bakmam lazım

ben olsam borçlar hukuku ve bölgesel ikt. seçerdim bölgesel ikt. nedir ne değildir bilmem ama hukuk dersleri kpss'de var bi fikir sahibi olabilirsin diye dedim. ben hocalara ve geçme kolaylığına göre seçiyorum genelde o yüzden çok hukuk dersi almıyorum

bende borçlar hukuku almayı düşünüyorum :) bu ders seçme işi ne zor valla yumurtadan ne çıkarsa sansımıza oluyor sonraadan bana kötü ders gelmiş diğer arkadaşlarımada ii gelmiş olabilir ve bu beni korkutuyor((

kaçıncı sınıf canım?
bugün acaip damarıma bastın bu ders seçme mevzuları beni mahvetti...

Borçlar Hukuku zordur tüketici davranışın a benzer bir ders almıştım behavior science gibi birseydi iste ama kolaydi. Siyaset de giriş dersidir al derim yine de kim geciriyorsa onun dersini al. Ben secmeliden kalmış biri olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…