- 28 Nisan 2008
- 24
- 4
- 611
ALLAH kolaylık versin canım bende yeni kayıt oldum canım 2010 sınava girecem ya sana bir şey soracam 2009-2010 dönemimde 1 seferde ortaokul diploması verilecekmiş yarın sınava girdiğinde öğretmenlere sorarmısın acaba doğrumu canım tekrar başarılar sınavında:1hug:
hepinize başarılar dilerim inanın çok sevindim bende istiyorum ama korkuyorum açıkcası ne yapabilirim bu korkumu yenmek için 29 yaşındayım ilk okul 5 son kendimi geliştirmek istiyorum ama başara bilirmiyim bilmiyorum desteyinizi bekliyorum şimdiden çok tşk ederim
2009 2010 döneminemi arkadaşım.bende mart gibi kayıt oldum .Kesin kayıt için bildirim gelcekmiş ama ne zaman bilmiyorum.Nette kayıt derken anlamadım.
merhaba canım evet haklısın ama ben biraz eski üyeyim o zamanlar kayıt bölümünde o şık yoktu canım ondan yani ya degilse ilk okul mezunuda olsam gögsümü gere gere yazarım . eger kastettigin bensem .. kendimle barışıgım canım .ay arkadaşlar bi şey dicem. bazı arkadaşlar 7 8 e gittiklerinden bahsederken eğitim durumu bölümünde lise yazdığını unuttular herhalde neyse, olur böyle şeyler. Bende 2010 eğitim yılında başlıyorum 1 yılda 3 sınıfı burda öğrendim çok mutlu oldum. Ama kitaplar nasıl olcak 6.7.8.dönem kitapları şeklindeydi şimdi nasıl olcak sistemi tam anlamadım.
canım ben şubatta kaydımı yaptırdım 2009-2010 öğrencisiyim bu gün kayıt yaptırdığım yere gittim bir şey sormak için duvardaki kağıtta yazılıydı kitaplarımızın alacağımız yerin adresi vardı sordum görevli kıza oda bana o adresten kayıt olduğum bendeki kağıdın fotokopisiyle gidip alabileceğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?