a.skızlar sınav sonuçları açıklandı 6. sınıfın derslerini geçmişim:sm_cool: 7. sınıfın derslerini geçememişim ne olacak şimdi o dersleri tekrar mı vereceğiz kafam karıştı:uhm:
Kıslar geçmişim yeni kayıt yaptırıcagım .......:teytey:
tek tosladıgım .dedigim gibi ingilizce olmuş diger derslerden geçmişim ...:sm_cool: ONADA MUAF YAZMIŞLAR......
ÖNÜMÜZDEKİ 2.DÖNEM 8. SINIFIN KALAN DERSLERİNİNDE KİTAPLARINI ALIP ONLARDAN SINAVA GİRECEGİM ..alkisalkisalkis AMA ŞU İNGİLİZCEYİ HALLETMEM GEREKECEK ...
tebrik ediyorum sizleri bende 10 dersten 5ini vermişim ama hep kitap sorunu yüzünden kiap yok ortada ben anlamadım dogrusu
Hepinizi tebrik ederim geçmiş olsun Darısı bir dahaki sınava
Ben 14 dersten girmiştim 2sinden kalmışım 8. sınıf mat ve fen Onları zaten kalmayı bekliyordum
Son 1 haftada haberim olmuştu onlardanda gireceğimden
Birde 7. sınıf inglizceden muafmışım
Önümüzdeki sınava 4 dersim kaldı
Eğer mat. ve fende attıklarım tutsaydı sadece 2 ders kalacaktı delikafadulden
kedicigim sen kitapları alamadın dimi ..tebrik ediyorum sizleri bende 10 dersten 5ini vermişim ama hep kitap sorunu yüzünden kiap yok ortada ben anlamadım dogrusu
:sm_confused: bak bunu bilmiyordum şimdi ben tek yeterli puan alamadıgım muaf denilen 7 nin ingilizcesinden sınava girmiyecekmiyim ..:uhm:arkadaşım genel ortalaman 50yi geçmişse matematikten geçmiş oluyormuşsun bende ingilizce ve matematik muaf geçtim şutarafagitti
14 dersakannehir cevahirim sen 6. derslerinidemi verdin ..Hepinizi tebrik ederim geçmiş olsun Darısı bir dahaki sınava
Ben 14 dersten girmiştim 2sinden kalmışım 8. sınıf mat ve fen Onları zaten kalmayı bekliyordum
Son 1 haftada haberim olmuştu onlardanda gireceğimden
Birde 7. sınıf inglizceden muafmışım
Önümüzdeki sınava 4 dersim kaldı
Eğer mat. ve fende attıklarım tutsaydı sadece 2 ders kalacaktı delikafadulden
10 dersin ikisini geçmişim hiç çalışmadan girilince bu sonuç bile fazla iyi atmışım yalnız puanlar fena değil ama 45 i tutturamamışız işte:kedi:
canım 14 dersten nasıl girdin ben 10 tane biliyordum :bbo: nasıl oluyor bu açıklar
mısın?
14 dersakannehir cevahirim sen 6. derslerinidemi verdin ..
daha ne istiyorsun canım tebrikler14 dersden 2 sinde kalmışın ...yerimseniben
bu dersler haricindekilerimi vercen bidaha sınava girince
yoksa geçtiğin bu iki dersten tekrarmı geçmek zorunda kalcan :uhm:
Ders kitapları veriliyor evde çalışıyoruz canım .meb dede ders notları ve anlatımı var diye biliyorum ...orta okulu 1 senede verebılıyomusuz pekı derslerde kımden nasıl yardım alabılırz
Aramıza hoş geldin canıma.s. senide tebrik ederim ......alkisalkisalkismrb arkadaşlar yeni gördüm burayı iyi oldu doğrusu moral oldu bana bende 6 sınıftan 6 ders 7. sınıftanda 4 ders verdim eşimin (bakalım tembelmi olcan çalışkanmı görcez seni ) demesi üzerine hırs yaptım tabiri caizse inek gibi 4ay çalışıp girdim sınava sırnaşık şey şükür derslerin hepsinden geçtim zemuszemus 21 aralıkta yeni kayıtlar başlıyor bakalım 2. dönem napıcaz
mrb arkadaşlar yeni gördüm burayı iyi oldu doğrusu moral oldu bana bende 6 sınıftan 6 ders 7. sınıftanda 4 ders verdim eşimin (bakalım tembelmi olcan çalışkanmı görcez seni ) demesi üzerine hırs yaptım tabiri caizse inek gibi 4ay çalışıp girdim sınava sırnaşık şey şükür derslerin hepsinden geçtim zemuszemus 21 aralıkta yeni kayıtlar başlıyor bakalım 2. dönem napıcaz
hayırlı olsun canım .....bende yakın zamanda gidecegim kaydımı yeniletmeye ...kaydirigubbakcemile5arkadaşlar ben dün kaydımı yaptırdım kaydımı yapan görevli aynı anda derslerimide seçip çıktıyı verdi ve hemen kitaplarımı verdiler ama.....görevliler konuşurken duydum kitaplar az geldi bu sefer yetmiycek felan dediler ona göre fazla beklemeyin kitapsız kalabilirsiniz
ve önceki dönem kitapları fazla yıpranmamışsa iade alıyorlar yetmediği yerde onları dağıtacaklarmış bilginize......
Aramıza hoş geldin canıma.s. senide tebrik ederim ......alkisalkisalkis
Çok ii hemşerim tebrik ederim
Erkenden rahat rahat çalışmak en güzeli
Bende tam aksine hepsine sona bıraktım:umursamaz:
Ee o zaman tekrar tebrikler . Konya'lı hemşolarım bende Aksaray'lıyım ...a.s.bu arada biraz geç olduama hoş bulduk aebencim çok teşekkürler
teşekkürler cevahix konyalısın galibakaydirigubbakcemile5 bakma sen biraz gurur meselesi yaptım ben, bişeyleri isbat edebilmem için yüksek not alarak geçmem gerekiyordu ölede oldu binlerce şükür:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?