İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

a.skızlar sınav sonuçları açıklandı 6. sınıfın derslerini geçmişim:sm_cool: 7. sınıfın derslerini geçememişim ne olacak şimdi o dersleri tekrar mı vereceğiz kafam karıştı:uhm:

tebrik ediyorum sizleri bende 10 dersten 5ini vermişim ama hep kitap sorunu yüzünden kiap yok ortada ben anlamadım dogrusu

Hepinizi tebrik ederim geçmiş olsun Darısı bir dahaki sınava

Ben 14 dersten girmiştim 2sinden kalmışım 8. sınıf mat ve fen Onları zaten kalmayı bekliyordum
Son 1 haftada haberim olmuştu onlardanda gireceğimden
Birde 7. sınıf inglizceden muafmışım
Önümüzdeki sınava 4 dersim kaldı
Eğer mat. ve fende attıklarım tutsaydı sadece 2 ders kalacaktı delikafadulden

canım 14 dersten nasıl girdin ben 10 tane biliyordum :bbo: nasıl oluyor bu açıklar
mısın?

tebrik ediyorum sizleri bende 10 dersten 5ini vermişim ama hep kitap sorunu yüzünden kiap yok ortada ben anlamadım dogrusu
kedicigim sen kitapları alamadın dimi ....
arkadaşım genel ortalaman 50yi geçmişse matematikten geçmiş oluyormuşsun bende ingilizce ve matematik muaf geçtim şutarafagitti
:sm_confused: bak bunu bilmiyordum şimdi ben tek yeterli puan alamadıgım muaf denilen 7 nin ingilizcesinden sınava girmiyecekmiyim ..:uhm:
14 dersakannehir cevahirim sen 6. derslerinidemi verdin ..

daha ne istiyorsun canım tebrikler 14 dersden 2 sinde kalmışın ...yerimseniben

10 dersin ikisini geçmişim hiç çalışmadan girilince bu sonuç bile fazla iyi atmışım yalnız puanlar fena değil ama 45 i tutturamamışız işte:kedi:

ya bende bilmiyorum tam ama muah öyle oluyor herhalde bilgisi olan söylesin kafam karıştı bu arada benim atmasyon pek iyi değil o yüzden kendi çabamla 6 ıncı sınıf geçtim geçtim benim arkadaşım çok az bilgisi olmasına rağmen ata ata 10 derside verdi amaaann bende şans mı var ki

kızlar bende 6 nın hepsi 7 den de 5 dersten geçmişim de 1 dersten kalmışım muaf falan yazmıyo o dersle ilgili nasıl oluyo puan ortalamam yetiyo ama o ders kaldı gözüküyo

bende varım arkadaşlar yeni gördüm burayı ne zamandır girmiyorum siteye...
yeni kayıt oldum..
7.sınıftan başlıyorum..
salı günü kitaplarımı almaya gitcem..martta sınav var..
yapabilir miyim acaba...
korkuyorum biraz...

canım 14 dersten nasıl girdin ben 10 tane biliyordum :bbo: nasıl oluyor bu açıklar
mısın?

14 dersakannehir cevahirim sen 6. derslerinidemi verdin ..

daha ne istiyorsun canım tebrikler 14 dersden 2 sinde kalmışın ...yerimseniben

Prdn prdn yanlış olmuş
Hemen paylaşayım diye o heyecanla yanlış yazmışım
12 ders
6 dan mat ve türkçe
7 nin tümü
8 den Mat. Türkçe T.c. ink. tar. Din kltr.

zuhal26 en fazla 12 dersten girilebiliyor

Kıslar yeni kayıt için gittiginizde herşey ortaya çıkar merak etmeyin ........
.
Ben 10 dersten girdim ilk sınava 7.nin tüm derslerinden . 8 inde şeçmeme izin verilen 4 dersinden ...... 7. sınıf ingilizce haricinde hepsinden geçmişim .....
marttaki sınavdada . 8. sınıfın kalan derslerinden giricegim .. muaf oldugum 7. sınıf ingilizceden girip girmeyecegimide kayıt olmaya gittigimde ögrenecegim ......

egerki daha önceden ögrenmek istiyorsanız çagrı merkezinden ögrene bilirsiniz .....

orta okulu 1 senede verebılıyomusuz pekı derslerde kımden nasıl yardım alabılırz
Ders kitapları veriliyor evde çalışıyoruz canım .meb dede ders notları ve anlatımı var diye biliyorum ...

mrb arkadaşlar yeni gördüm burayı iyi oldu doğrusu moral oldu bana bende 6 sınıftan 6 ders 7. sınıftanda 4 ders verdim eşimin (bakalım tembelmi olcan çalışkanmı görcez seni ) demesi üzerine hırs yaptım tabiri caizse inek gibi 4ay çalışıp girdim sınava sırnaşık şey şükür derslerin hepsinden geçtim zemuszemus 21 aralıkta yeni kayıtlar başlıyor bakalım 2. dönem napıcaz

Aramıza hoş geldin canıma.s. senide tebrik ederim ......alkisalkisalkis

Çok ii hemşerim tebrik ederim
Erkenden rahat rahat çalışmak en güzeli
Bende tam aksine hepsine sona bıraktım:umursamaz:

arkadaşlar ben dün kaydımı yaptırdım kaydımı yapan görevli aynı anda derslerimide seçip çıktıyı verdi ve hemen kitaplarımı verdiler ama.....görevliler konuşurken duydum kitaplar az geldi bu sefer yetmiycek felan dediler ona göre fazla beklemeyin kitapsız kalabilirsiniz

ve önceki dönem kitapları fazla yıpranmamışsa iade alıyorlar yetmediği yerde onları dağıtacaklarmış bilginize......

hayırlı olsun canım .....bende yakın zamanda gidecegim kaydımı yeniletmeye ...kaydirigubbakcemile5

Aramıza hoş geldin canıma.s. senide tebrik ederim ......alkisalkisalkis

bu arada biraz geç olduama hoş bulduk aebencim çok teşekkürler

Çok ii hemşerim tebrik ederim
Erkenden rahat rahat çalışmak en güzeli
Bende tam aksine hepsine sona bıraktım:umursamaz:

teşekkürler cevahix konyalısın galibakaydirigubbakcemile5 bakma sen biraz gurur meselesi yaptım ben, bişeyleri isbat edebilmem için yüksek not alarak geçmem gerekiyordu ölede oldu binlerce şükür:lepi:

Ee o zaman tekrar tebrikler . Konya'lı hemşolarım bende Aksaray'lıyım ...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…