• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

hanımlar 2. dönem kayıt yenilemek için tekrar bankaya para yatırmak gerekiyo değilmi iki kere git gel yapmayayım bilgilendirirseniz sevinirim:ecrin_bebek:

hanımlar 2. dönem kayıt yenilemek için tekrar bankaya para yatırmak gerekiyo değilmi iki kere git gel yapmayayım bilgilendirirseniz sevinirim:ecrin_bebek:

Evet yatırıcaz tekrar

teşekkürler cevahix konyalısın galibakaydirigubbakcemile5 bakma sen biraz gurur meselesi yaptım ben, bişeyleri isbat edebilmem için yüksek not alarak geçmem gerekiyordu ölede oldu binlerce şükür:lepi:

Evet Konyalıyım eysha ama İstbuldayım

arkadaşlar ben dün kaydımı yaptırdım kaydımı yapan görevli aynı anda derslerimide seçip çıktıyı verdi ve hemen kitaplarımı verdiler ama.....görevliler konuşurken duydum kitaplar az geldi bu sefer yetmiycek felan dediler ona göre fazla beklemeyin kitapsız kalabilirsiniz

ve önceki dönem kitapları fazla yıpranmamışsa iade alıyorlar yetmediği yerde onları dağıtacaklarmış bilginize......

Ben daha yaptırmadım Perşembe gidebilirim inşlh
Ben aslında diğer kitapları çalışırken lazım olursa diye tam bitinceye kadar elimde tutmak istiyorum
Yoksa çok çok temiz ve hala kitap gibiler kaydirigubbakcemile2

ziraat bankasına 5 tl yatırdık diğer 20 için ekranı açamadılar halk banka gittik ve oraya yatırdık

bende kayıt yenileme yaptırdım 11 ders var fakat yine 7. sınıf kitaplarım eksik nasıl çalışıc am bilmiyrum insanda heves bırakmıyolar ya sadece 8. sınıf kitaplarını alabildim bakalım napıcaz

Bende kaydımı yeniledim

kedicik81 benim 7. sınıf kitaplarım hala bende duruyor
Mat ve fen hariç diğerleirni teslim etmeyi düşünüyorum
Yerler uygun olsa onları sana verirdim

bende kayıt yenileme yaptırdım 11 ders var fakat yine 7. sınıf kitaplarım eksik nasıl çalışıc am bilmiyrum insanda heves bırakmıyolar ya sadece 8. sınıf kitaplarını alabildim bakalım napıcaz
kedicigim kitapların bi bölümü nette var meb sayfasında . öyle biliyorum ben bir baksan en azından .

bende yarın inş kayıt yenileme yapıcam geçen dönemden nerdeyse bütün kitaplarım eksikti hiç çalışmadım bu sefer elimden geldiğini yapıcam hatta biraz çemkiredebilirim kitaplarımı almak için kitap vermezler çalışamayız ondan sonrada hadii bakalım geçemdin olmaz canım değilmi ama:1closedeyes:

arkadaşlar kitap bulunmadığı takdirde aşağıdaki adrestenden kitap ve ders notlarını indirebilirsiniz
egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitaplar/Kitaplar_Aio.htm]T.C[/url]. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

sınavını başarıyla geçen arkadaşları tebrik ediyorum.
darısıda başımıza.
bende kayıt yeniledim sınava girememiştim. şimdi 14 dersten sınava girecekmişim ben pek anlamadım olayı 6.ve 7.dersten.ben ilk sınava girmedim diyemi dersler üst üste biniyo beni aydınlatırsanız sevinirim.

sınavını başarıyla geçen arkadaşları tebrik ediyorum.
darısıda başımıza.
bende kayıt yeniledim sınava girememiştim. şimdi 14 dersten sınava girecekmişim ben pek anlamadım olayı 6.ve 7.dersten.ben ilk sınava girmedim diyemi dersler üst üste biniyo beni aydınlatırsanız sevinirim.
EVET CANIM ıLK SINAVA GıRMEDıGıN ıÇıN HEPSı BERABeR ÖNÜNE DıZıLMıŞ.....

bende bu gün kayıt yeniledim .. sadece 2 dersim kalmış 8. sınıf matemetik ve ingilizce .... aslında ben 4 ders diye bekliyordum :uhm: 8.in 4 dersini vermiştim 4 dersi kalmıştı .. diger ikisinin önceki sınavda notu yüksek diyemi aceba geçti saydılar . anlamadım .. ama olsun sadece 2 ders ama en kazık dersler...:1ninca:

EVET CANIM İLK SINAVA GİRMEDİGİN İÇİN HEPSİ BERABeR ÖNÜNE DİZİLMİŞ.....

bende bu gün kayıt yeniledim .. sadece 2 dersim kalmış 8. sınıf matemetik ve ingilizce .... aslında ben 4 ders diye bekliyordum :uhm: 8.in 4 dersini vermiştim 4 dersi kalmıştı .. diger ikisinin önceki sınavda notu yüksek diyemi aceba geçti saydılar . anlamadım .. ama olsun sadece 2 ders ama en kazık dersler...:1ninca:

ufff ben bunun hepsini nasıl geçeyim ya.bilmiyorumkismile
bende nasıl olsa sınava girmicem diye hiç 6.sınıfa çalışmamıştım böyle bişey oldugunu bilseydim çalışırdımkafamçokkarıştı bir oğlum var 11 aylık zap tedilmesi zor bi sıpa onunla bu dersleri çalışmak zor olacak.bayanssulusmile

sende ne güzel 4 ders beklerken 2 dersten kalmışsın ii ne güzel.
çalışır geçersin. başarılar canım...
ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİYO ÇOOOOOKKboshayallersmile

arkadaslar derslere nasıl calısıyorsunuz calısırken daha cok neler dıkkat edıyosunuz benı bılgılendırırmısınız...

arkadaslar derslere nasıl calısıyorsunuz calısırken daha cok neler dıkkat edıyosunuz benı bılgılendırırmısınız...
kitabı okuyup sondaki testleri çözüyorum ... ve arka sayfada özette var. ordanda faydalanıyorum ben kendi adıma....:hulya:yeterlide oluyor

var var annemde var :) ilkokul dıplomasını başarıyla aldı (okuma belgesı vardı sadece) yarında ortaokula yazılıyor annem 37 yaşında bende 23 yaşındayım :) annem okullu oldu kayıt yaptıran araştıranda bendım cunku gercekden cok zekı annem ehlıyetını bıle başarıyla aldı gıttıgı her yerden başarı belgesını alıo hemen :) (hıc teş.takdır alamadım ben :) ) ve hepınızde ınanıyorum oyledır annelerımız dahada zeki... Umarım geçte olsa güç olmadan bıtırırsınız okullarınızı

var var annemde var :) ilkokul dıplomasını başarıyla aldı (okuma belgesı vardı sadece) yarında ortaokula yazılıyor annem 37 yaşında bende 23 yaşındayım :) annem okullu oldu kayıt yaptıran araştıranda bendım cunku gercekden cok zekı annem ehlıyetını bıle başarıyla aldı gıttıgı her yerden başarı belgesını alıo hemen :) (hıc teş.takdır alamadım ben :) ) ve hepınızde ınanıyorum oyledır annelerımız dahada zeki... Umarım geçte olsa güç olmadan bıtırırsınız okullarınızı
anneni tebrik ederim canım .....okumanın yaşı yoktur...:lepi: bende 35 ..

offfffff 1 ay kaldı sınava ben daha sıfırım 7. sınıfın matematiği ne kadar zormuş:sinifsinif:verdikleri kitap çok yetersiz geldi bana kocacığımda yok yanımda çalıştıracak:çok üzgünüm:ay napıcam ben yaaaaa

evet ya bir ayda kaldı bir ayda o kadar kitaba nasıl çalışcam siz nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar nasıl sorular çıkıyor nerelerden bilenler yardımcı olursa sevinirim

evet ya bir ayda kaldı bir ayda o kadar kitaba nasıl çalışcam siz nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar nasıl sorular çıkıyor nerelerden bilenler yardımcı olursa sevinirim
slm . eski sınavlarda çıkan sorular meb sitesinde var diye biliyorum ..
benim 2 dersim kaldı henüz kitaplarını almadım ama ... bide geçen sınavdan 275 ouanım varmış 8. sınıf için yani 300 tamamlamam için sadece 25 puan almam lazımmış .:hulya:

bende 7.sınıf terktim,şimdi ilköğretim bitti,liseye gectim,kredi dolduruyorum 196 da mezun olunuyor,benim 130 kredim var,sanırım önümüzdeki yıldan sonra bitiririm liseyide yasım 30 yaniiii

genelde kitabı bitirip öio dan çıkan soruları çözüyorum ama orda geçmiş yıllara ait 2 sınav var ben eğitimsistem.com adresinden son 5yılın sınavlarını indirdim onları çözüyorum eğer düşük puan alırsam kitabı özetten bidaha okuyorum bunun çok faydasını gördüm okadar çok test çözünce snavdada hiç heyecan yaşamadım:delphin:

Back