• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

cevahirx sağol canım ilgilendiğin için ben 8.sınıftayım bu sene ortayı bitiricem hayırlısıyla birde sınava girebilsem-tatlicadiarzu-bu gün halk eğitime gittim , ikinci sınava giricem artık ama şaşırdığım şey sistemin değişmesiyle beraber rant olayı meb sarmış durumda! her sınav öncesi veya sonrası kayıt yenilenicekmiş!tabi kayıt ücretide cabası!

cevahirx sağol canım ilgilendiğin için ben 8.sınıftayım bu sene ortayı bitiricem hayırlısıyla birde sınava girebilsem-tatlicadiarzu-bu gün halk eğitime gittim , ikinci sınava giricem artık ama şaşırdığım şey sistemin değişmesiyle beraber rant olayı meb sarmış durumda! her sınav öncesi veya sonrası kayıt yenilenicekmiş!tabi kayıt ücretide cabası!
canım geçmiş olsun dün yazdım sana ama gitmedi sitede sorun vardı ....
sedece 8. sınıf ise 2. sınavda halledersin üzülme .....:1hug:

bide her dönem kayıt yenileniyor ve kayıt parası veriliyor.ama olaya şöyle bakmak lazım biz hersene 1 sınıf geçerkende her yıl kayıt parası veriyorduk dimi şimdide bi farkyok.... bu sene seneler birleştigi için her sınıfa gene kayıt parası var ...pek degişen bişi yok sanırım ..:hulya:

aeben mşlh fen ve mat ten korkmuyorsun Kıdkandım walla :dilcikar
Ama mşlh senin ekip süper birer konu anlatsalar yeter
Dersane gibi ev mübareksengözlerimebaksanab:
Evet evet aynen öyle ...kaydirigubbakcemile3 ama onlar bana anlatmıyor güzelim .... ben onların kitaplarından onlara analtırken ögreniyorum ...kafamçokkarıştı

Evet evet aynen öyle ...kaydirigubbakcemile3 ama onlar bana anlatmıyor güzelim .... ben onların kitaplarından onlara analtırken ögreniyorum ...kafamçokkarıştı

evet ya bende kızımın yazılılarında yardımcı oluyorum valla bazı çalışmalar aklımda kalmıştı ama hiçççç o sorulardan yoktu

Evet her kayıt yenilemede 20 (artı) 5 ( artı işaretim çalışmadı kaydirigubbakcemile3)
Ama yılda bir kayıt olurkende aynen kayıt parası veriliyordu

evet ya bende kızımın yazılılarında yardımcı oluyorum valla bazı çalışmalar aklımda kalmıştı ama hiçççç o sorulardan yoktu
bende çıktı matematıkte çember alanı çevresini hesaplama falan ...
aslında şöyle bir durum var kıslar 7. sınıf türkçesini ayrıntılı çalıştım . 8. sınıf türkçeside konular aynen ona benziyordu yani aşagı yukarı konular aynı bazı ayrıntı ve tekrarlar vardı o yüzden sadece sorularını yapmıştım .... sınavda ikiside aynı düzeyde geçti benim için .... ..
Evet her kayıt yenilemede 20 (artı) 5 ( artı işaretim çalışmadı kaydirigubbakcemile3)
evet aynıydı, bencede bu sene toplu olunca öyle görünüyor ....

evet kıslar sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum hangi derslerde toslamışım ....kafamçokkarıştı

her yıl kayıt olurken para ödeniyordu onda hemfikiriz ama ben bu sene iki kez para ödemiş oluyorum vede kalan olursa onlarda ikinci kez aynı dönem için para ödeyecekler! tüm arkadaşlara tek sınavda geçmeyi diliyorum:Saruboceq:

her yıl kayıt olurken para ödeniyordu onda hemfikiriz ama ben bu sene iki kez para ödemiş oluyorum vede kalan olursa onlarda ikinci kez aynı dönem için para ödeyecekler! tüm arkadaşlara tek sınavda geçmeyi diliyorum:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar ben 24 yasındayım bı tane kızım var bende zamanında bazı nedenlerden okula devam edemedım acık öğretim okuyup devam etmek ıstıyorum fakat kızımı ve evımı ıhmal ederım endısesıne kapılıyorum anlıyacagınız cok kararsızım....

mrhabalar acaba sınav sonuçları nezaman açılacak bilen varmı ben pek birşey anlamadım bu sistemden dogrusu tekrar kayıt yenileme sonra tekrar kitap aramaya başlıcaz b ulursak çalışıcaz bune yaaa bugun bahçelievler halk egitimi aradım doğru dürüst cvp bile vermiyolar sınav tarihini öğrenirseniz paylaşırsınız slmlar

arkadaslar ben 24 yasındayım bı tane kızım var bende zamanında bazı nedenlerden okula devam edemedım acık öğretim okuyup devam etmek ıstıyorum fakat kızımı ve evımı ıhmal ederım endısesıne kapılıyorum anlıyacagınız cok kararsızım....
:uhm: canım merhaba ...
ben anlamadım niye ihmal edesin evini ve kızını . ben ev hanımıyım 3 taneda çocugum var. ihmal ettigim bişi de yok ...kaydirigubbakcemile3 bence sen kendini ihmal etme seneye kaydını yaptır ............a.s
mrhabalar acaba sınav sonuçları nezaman açılacak bilen varmı ben pek birşey anlamadım bu sistemden dogrusu tekrar kayıt yenileme sonra tekrar kitap aramaya başlıcaz b ulursak çalışıcaz bune yaaa bugun bahçelievler halk egitimi aradım doğru dürüst cvp bile vermiyolar sınav tarihini öğrenirseniz paylaşırsınız slmlar
kediçik bende bekliyorum merakla ..1 ay sonra açıklanacak demişlerdi bende ara sıra sizlere bakıyorum haber alıyım diye .....

canım kayıt yaptıracagımız zaman yazarız bide sorular için halk egitim merkezlerinden çok çağrı merkezini deneyin onlar daha bilgili ...a.s

evet aaben bukonularda bilgi almak zoroluyo gerçekten birbirimizi haberdar edelim buradan merak ediyorum kaçdersten geçtim acaba

:uhm: canım merhaba ...
ben anlamadım niye ihmal edesin evini ve kızını . ben ev hanımıyım 3 taneda çocugum var. ihmal ettigim bişi de yok ...kaydirigubbakcemile3 bence sen kendini ihmal etme seneye kaydını yaptır ............a.s

canım yorumun ıcın tesekkurler haklısın ben en ıyısı zamanım dolmadan bır an once kaydımı yaptırım kaydirigubbakcemile3

a.skızlar sınav sonuçları açıklandı 6. sınıfın derslerini geçmişim:sm_cool: 7. sınıfın derslerini geçememişim ne olacak şimdi o dersleri tekrar mı vereceğiz kafam karıştı:uhm:

Kıslar geçmişim yeni kayıt yaptırıcagım .......:teytey:

tek tosladıgım .dedigim gibi ingilizce olmuş diger derslerden geçmişim ...:sm_cool: ONADA MUAF YAZMIŞLAR......
ÖNÜMÜZDEKİ 2.DÖNEM 8. SINIFIN KALAN DERSLERİNİNDE KİTAPLARINI ALIP ONLARDAN SINAVA GİRECEGİM ..alkisalkisalkis AMA ŞU İNGİLİZCEYİ HALLETMEM GEREKECEK ...:delphin:

a.skızlar sınav sonuçları açıklandı 6. sınıfın derslerini geçmişim:sm_cool: 7. sınıfın derslerini geçememişim ne olacak şimdi o dersleri tekrar mı vereceğiz kafam karıştı:uhm:

TEBRİKLER....alkisalkisalkis
Evet canım yeni kayıt yaptırıp geçemedigin dersleri vericeksin ama kesin bilgiyi kayıt yaptırdıgın yere sor haliyle karışık bu sene biraz...kafamçokkarıştı

TEBRİKLER....alkisalkisalkis
Evet canım yeni kayıt yaptırıp geçemedigin dersleri vericeksin ama kesin bilgiyi kayıt yaptırdıgın yere sor haliyle karışık bu sene biraz...kafamçokkarıştı

a.s.teşekürler canım bende seni tebrik ederim
bende matematikten muaf tutulmuşum:bbo:

tebrik ediyorum sizleri bende 10 dersten 5ini vermişim ama hep kitap sorunu yüzünden kiap yok ortada ben anlamadım dogrusu

Back