• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

hanımlar sınava giderken nüfus kağıdı yeterli değilmi illa netten çıktı almamız şartmı:uhm:

AİÖ sitesindne alıntı : • Sınavda yanınızda, SINAVA GİRİŞ BELGESİ veya ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI'ndan birisi ile Nüfus Cüzdanı ya da Ehliyet gibi fotoğraflı ve geçerli bir kimlik kartı bulundurmanız zorunludur.

AİÖ sitesindne alıntı : • Sınavda yanınızda, SINAVA GİRİŞ BELGESİ veya ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI'ndan birisi ile Nüfus Cüzdanı ya da Ehliyet gibi fotoğraflı ve geçerli bir kimlik kartı bulundurmanız zorunludur.

yani çıktı almamız şart sanırım ile dedine göre offff :bbo:

yanlış anladın arkadaşım demek istediğim 2. dönemde 7 den kalan la 8 ful olsa 3. dönemde ne kalıyoki bitiyo 8..ondan sordum hiç dersten kalmadan 3. döneme geçildiğinde 3. dönemin sadece 2 dersi kalmıyormu mantık olarak 7 deyken yine 8 den 4 ders seçicez ya sona doğru yük azalıyor yani çok dersten kalmazsan tabii sen sanki dersleri komle vermiş olsanda 3. dönem tekrar hepsinden sınav olunacakmış gibi anlatmışsın... arkadaşlar daha önce sınava girenlere soruyorum 20 sorudan kaç doğruyla kalmıyordunuz
benimde demek istedigim oydu canım . eger kalınan ders olursa 3. dönem sınavlarına giriliyor .....:1hug:
bu sistem yeni olunca tam bizlerde bilmiyoruz karışık biraz.... geçen sene 2 dönem sınav vardı .....
cevahirim ben 8 soru diye hatırlıy0rum .8 soru dogru yapilınca o dersten geçiliyor ...

ben çıktımı çoktan aldım ....

cumatrtesi hepimize kolay gelsin .......

hepimize başarılar diliyorum .....a.s.

arkadaşlar yarın büyük gün herkeze başarılar diliyorum hayırlısıyla inş sınavı geçeriz

Hepimize geçmiş olsun
EKİNOKScum walla şimdi ne desem boş
Ben susayım sonuçlar konuşsun sengözlerimebaksanab
Ama ipucu vermek gerekirse çokta umut vadettiğimi düşünmüyorumkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

cevahirx teşekkürler canım sanada geçmiş olsun inş iyi not alırsın ben ingilizcede, fende, matamatikte zorlandım valla bazılarıda atmasyon oldu:kedi: bakalım sonuçlar ne olacak

cevahirx teşekkürler canım sanada geçmiş olsun inş iyi not alırsın ben ingilizcede, fende, matamatikte zorlandım valla bazılarıda atmasyon oldu:kedi: bakalım sonuçlar ne olacak

Atmasyon çok tatlım hiç üzülme bi sen değilsin
Birde ne vardı biliyormusun
Bi çok insan sınav olacağı dersleri orda cvp anahtarında gördü
Çok kızgındılar Hatta bi bayan pazartesi Halkeğitimde kıyameti koparacağını söylüyordu
Yine halimize şükür atmasyonda yapsak az bi kitabın yüzüne bakmışlığımız vardı
En azında son dakika sürprizi yaşamadık
Yani bile bile atmaya gittik opuyorumnanaktan
Bu arada Anadolu yakasında Acıbadem İmam hatip lisesinde giren varmıydı acaba burdan

benim sınav olduğum okulda bu tür şeylere rastlamadım ama sınava girmeden önce asla telefonları almadılar ben kantindeki kişilere verdim çoğunlukta öyle yaptı ama hiç kimse bu durumdan memnun kalmadı valla aklım tlf kaldı çok şükür tlf aldım sınavdan sonra bazıları nasıl girdiyse sınavdayken birinin cep çalmış hatta konuşmuş hemen çıkarmışlar

benim sınav olduğum okulda bu tür şeylere rastlamadım ama sınava girmeden önce asla telefonları almadılar ben kantindeki kişilere verdim çoğunlukta öyle yaptı ama hiç kimse bu durumdan memnun kalmadı valla aklım tlf kaldı çok şükür tlf aldım sınavdan sonra bazıları nasıl girdiyse sınavdayken birinin cep çalmış hatta konuşmuş hemen çıkarmışlar

Aaaa oda neymiş
En azından sınflarda gözetmen öğretmenlerin oturduğu masalarda kapalı olarak toplasalarmış ya
Bizde kapatın dediler sadece
Hatta sabahkinde tlfları sıraların üzerine koyun der gibi bişey duydum
Ama zaten kapattığım için o uygulamayı pekte önemsemedim
Öğle arasında biri msjla kopye çektiğindne bahsediyordu Öylesini yapabilnede var demek

geçmiş olsun kıslar hepimize .....
kıslar tel kapapmamız söylendi okadar sorun . yaşamadım ben ..

sorulara gelince tek toslıyacagım ders galiba ingilizce .. hiç çalışmadım desem ....:kedi:

osruların zorlarıda vardı kolaylarıda .. ama din kitabına hiç bakmasan bile gene geçermişiz .

ekinosksum ..cevahirim geçmiş olsun diyelim .....

umarım sonuçlarımızda güzel çıkar...:Saruboceq:

bonus gelmedimi kıslar o iyi çalııyordu maşalşah :nazar:ne yaptıki .....:uhm:

geçmiş olsun kıslar hepimize .....
kıslar tel kapapmamız söylendi okadar sorun . yaşamadım ben ..

sorulara gelince tek toslıyacagım ders galiba ingilizce .. hiç çalışmadım desem ....:kedi:

osruların zorlarıda vardı kolaylarıda .. ama din kitabına hiç bakmasan bile gene geçermişiz .

ekinosksum ..cevahirim geçmiş olsun diyelim .....

umarım sonuçlarımızda güzel çıkar...:Saruboceq:

bonus gelmedimi kıslar o iyi çalııyordu maşalşah :nazar:ne yaptıki .....:uhm:

sağol canım sanada geçmiş olsun inş umduğun gibi geçmiştir notların yüksek olur inş

sağol canım sanada geçmiş olsun inş umduğun gibi geçmiştir notların yüksek olur inş
hepimizin inşallah .....:Saruboceq:

ingilizce hariç gerisinden umutluyum ..

.. umarım sınav sonuçları umudumu krmaz...kafamçokkarıştı

bende 3 bebe var lise 1 gidiyor anadolu lisesine birde 5 e gidiyor digeride 3 e bazan onlara takılıyorum hem onların dersini yapmış oluyoruz hem ben alt yapımı zenginleştiriyorum ..fayda ediyor valla ...kaydirigubbakcemile3

yanlız benim ingilizce tamamen atmasyon oldu .:umursamaz:....hiç çalışmamıştım .-tatlicadiarzu- o yüzden 6. sınıfın ingilizcesinden sil baştan çalışayım diyorum .. 2. sınav marotonuna girmeden ...:umursamaz:

a.shepimize geçmiş olsun kızlar benim ilk oturum ehh fena değildi ama ikinci oturumda çok zorlandım matematik ve fen dersinde yinede mantığımı kullanıp yapmaya çalıştım bence sorular zordu özellikle 7 sınıf hakkımıza hayırlısı benim de pek ümidim yok:1no2:
ben MEB sitesinde geçen seneki sorulara baktım bence geçen seneki testler daha kolaymışş. birde en az 100 sorudan 45 ini doğru yapmamız lazımmış ee delikafaduldensorularda yüzden fazla olduğuna göre doğru cevabın daha fazla olması gerekiyor neyse moralimizi bozmayalım inşallah hepimiz iyi sonuç alırız:):Saruboceq:

aeben mşlh fen ve mat ten korkmuyorsun Kıdkandım walla :dilcikar
Ama mşlh senin ekip süper birer konu anlatsalar yeter
Dersane gibi ev mübareksengözlerimebaksanab
:

kızlar başıma çok kötü bişey geldi sınavı kaçırdım-tatlicadiarzu-23ünde biliyordum nasılsa daha vakit var diyerek sınav yerime falan bakmadım netten! ahh kafasızlık işte:1no2: artık ikinci sınava kaldı işim diyorum ama böyle birşey vardır umarımmafoldumben bütün sistem değişmiş netten öğrenci alanıma bile giremedim şifre istedikafamçokkarıştıkonuyla ilgili içimi soğutacak birine ihtiyacım var lütfen bi bilgisi olan varsa bana bişey söylesin:Saruboceq:

slm hepinize umarım herkez derslerini verir ben avcılarda girdim sınava tanm bir rezalet yaşandı anlatmadan geçemicem okul tel. kantine bırakmamızı istedi tamam dedik birde kantine gittik herkezden 1 lira alıyorlar telefonu veriyosun birde 1 lira veriyosun bayagı olaylar oldu itirazlar vs. parasında değilizde neden nekoparırsak kar mantıgı oluyo çok sinirlendim zaten sınava girmede stres başladı bende
kavga eden olay çıkaranmı dersin sanki üniversite sınavına giriyoruz yani tam rezillikti kınıyorum böyle fırsatçıları

kızlar başıma çok kötü bişey geldi sınavı kaçırdım-tatlicadiarzu-23ünde biliyordum nasılsa daha vakit var diyerek sınav yerime falan bakmadım netten! ahh kafasızlık işte:1no2: artık ikinci sınava kaldı işim diyorum ama böyle birşey vardır umarımmafoldumben bütün sistem değişmiş netten öğrenci alanıma bile giremedim şifre istedikafamçokkarıştıkonuyla ilgili içimi soğutacak birine ihtiyacım var lütfen bi bilgisi olan varsa bana bişey söylesin:Saruboceq:

Serce geçmiş olsun İnşlh bi dahakine sorunsuz halledersin
Şİmdi şöyle olabilir gibime geliyor
Eğer ilk başlıyorsan yani 6. sınıftan başlayacaksa
Önümüzdeki sınavda 6 ders 6.sınıftan 4 derste 7. sınıftan veriri geçersen
Son sınava 7.sınıftan geriye kalan 2 ders ve 8.sınıfın tüm derslerini verirsin
O sınavıda geçersen bu senelik kaybın olmaz
Şu anki sistemdne anladığıma göre böyle bi sonuç çıkarabilirz sanırım

slm hepinize umarım herkez derslerini verir ben avcılarda girdim sınava tanm bir rezalet yaşandı anlatmadan geçemicem okul tel. kantine bırakmamızı istedi tamam dedik birde kantine gittik herkezden 1 lira alıyorlar telefonu veriyosun birde 1 lira veriyosun bayagı olaylar oldu itirazlar vs. parasında değilizde neden nekoparırsak kar mantıgı oluyo çok sinirlendim zaten sınava girmede stres başladı bende
kavga eden olay çıkaranmı dersin sanki üniversite sınavına giriyoruz yani tam rezillikti kınıyorum böyle fırsatçıları

kedicik81 EKİNOKS da bahsetti böyle bi uygulamadan
Gerçekten hiç mantıklı bi uygulama olmamış
Birde sizdeki para alımı iice çirkin olmuş
Demekki gözetmenlerinin ii iş çıkaracağına güvenleri yokmuş

Birde ne diicem size sınava giren biri söylemiş
Onların okulda öğretmen resmen matematikte seçenekleri söylemiş
Düpedüz apaçık kopya vermiş Bizde hiçl öyle hayırseverler olmadı kaydirigubbakcemile3

cevahir malesef bunu bile fırsata çevirmişler ama yazıklar olsun diyorum yani bende arkadaşlardan durdum yardım falan ediyolar dıye ama istde değil
bizde olmadı yardım falan hatta başımda dolanıp duruyolardı yani herkes kafasına göre takılıyo sanırım

Back