bende ikizlerim,ikizler insanı çok iyi bir gözlemcidir ayrıca.Olayları ve kişileri çok iyi gözlemler süzgeçten geçirir.İnce fikirli hassastırlar..:asigim:
Sabit bir yerde durması çok zor, oradan oraya dolaşır. Neşeli, hayat dolu, esprili, zeki bir kadındır. Kendini bir insana adaması gerçekten zordur. Doğal yapısı gereği sürekli değişimi arar. Sabırlı ve tutarlı olmayı öğrendiğinde herşey yoluna girecektir. Sürekli orijinal fikirleri vardır, monoton bir insan değildir. Erkeklerle ilişkilerinde soğuk gibi görünmeleri kalpsiz olduklarını göstermez. Aksine hayal dünyaları geniştir. Ve uyum sağlayabildiği, kendini heyecanlandıran, değişmesini istemeyen, şefkatli birini bulduğunda aşık olabilir.Genelde zihinsel yeteneklere ve zekaya önem verir, bazen de karşısındakinin müzik ve şiire olan ilgisini sorgular. Çalışmak zorunda kaldığında nasıl para kazanacağını ve kazandığını nasıl harcayacağını bilir. Hem duygusal hem entelektüel
Ben de ikizler burcuyum.Genelde insanlar ikizler burcunu anlamanın zorluğundan yakınırlar.Çift karakterli olduğunu söylerler.Bu "çift karakterli olma" sözü kötü manada değil kesinlikle;ama benden önceki bazı arkadaşların da değindiği gibi bizler belli kalıplara sığmak istemeyiz,içimizde sanki çift kafalı bir dev vardır.Bir kafa sağa,diğeri sola gider.Onlar içimizde didinip dururken bizler en büyük ikilemleri ve sarsıntıları yaşarız.Asıl zorluk bizimle iletişim kurmak isteyenlere değil,bizedir;çünkü içimizdeki söz dinlemez zıt kardeşlerle bir ömür boyunca biz yaşamak zorundayızkafamçokkarıştıBen ikizler burcunun zekası kadar mental yani ruhsal yönünün de çok güçlü olduğuna inanıyorum.Bizzat kendimde de bunu görebiliyorum.Elif arkadaşımın yazdıklarına da katılıyorum kesinlikle.Bir hoş bayanlarız biz iştesırnaşık şey
21 mayıs şanssızlarındansın demek aramıza hoşgeldinyaw şu tek erkek işi de olmasaydı..zaten ne burcu olduğumu bilmiyorum..21 mayıs ama bazıları boğa gösteriyor..bazıları ikizler..zaten bende şans olsa 4 haziranda doğardım
iki yüzlü denmesi bence,şundan bende ikizler burcuyum.bir an çok mutluyken,hiç bir neden yokken üzülüp ağlayabiliyorum.cıvaya benzetiliyo zaten ikizler burcu insanı cıva gibi değişken.uyumlu olduğu burçlar boğa,terzi,koç.ama ben yengeç burcu biriyle evlendim.çok da mutluyum
sevıyoruz cok ıcten cok sevebılıyoruz da gösteremıyoruz pek.
balık mesela ya da yengec kadını bıcır bıcır böle sevgı gösterısı yapabılıyoken bıraz soguk kalıyoruz bız o açıdan. sengözlerimebaksanab
iki yuzlu dedikleri zaman muthis bozuluyorum..tamam duygu degisimlerimiz oluyor.ama bu ikizler insanina mal edilmesi cok yalnis..yasayin ikizler..zeka zeka zekaaa..degilmi kizlarrrrrrrrrrr