İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

şu başta yazan dedikoducuyu at gerisini alıyım ben ikizler kadını olarak :jeyyar:

evet ikizler zekidir,ve dikkat edin;5 ikizler kadınından 3ü,bir meslek sahibidir.Bu da biçok şeyi anlatıyor bence.
Ayrıca ikizler kadını havalıdırsengözlerimebaksanab
bunuda ekleyelim

bende ikizler burcuyum.
özelliklerinide aynen taşıyorum.

Bende burcumun tam özelliklerini taşıyorum. İkizler kadını muhteşemdir =) bizi tanıyın

Bende ikizler burcuyum ve burcumdan solayı çok mutluyum.Mükemmel kadının burcudur.

ikizler kadını vavvvvvv denecek kişilerdir.burcuma aşığımmm.çocuklarımı da denk getirmeyi çok istedim ama olmadı.ama neyseki iki çocuğumunda yükseleni İKİZLER

Evet bende de var ... Ama çok kızarım kendime bu konuda.. istediğimi bilen biri olmak istedim hep. Aşk konusund ahiç bir zaman tam olarak ne istediğimi bilemiyorum.. Tipsiz birine de aşık olabiliyorum. Çok karizmatik çapkın birinde.. İlgime çeken birşey olunca malesef meraktan yaklaşmaya çalışıyom :))

Ben de çoğu konuda kendime gıcık oluyom. Bir yanımı öldüresim geliyor.. Sevimli olmak hoşuma gitmese o yanımı öldürücem.. :)

senelerdir kendimi yengec sanarken, bi terslik var ya dedigim cok olmustur yengec'in ozelliklerini okudugumda. Bir astrolojist tarafindan yengec degilde ikizler oldugumu ogrenene kadar.. bi cogumuz yanlis biliyor ona gore. Ikizler burcu ama yengec'tende etkilesim oldugunu soyledi, zaten diger burc bir oncekini tamamlayici ozelliklere sahipmis... enteresantee

haaa ne diyodum, yukardaki tanimlama kesinlikle beni anlatiyor.

evet doğru artık aldırış etmiyorum çift karakterli olduguma hatta bunun hayatımda diğer burçlardan farklı olduguma inanıyorum böylece ve hayatıma artılar kazandırdıgını düşünüyorum çünkü çok mutsuz bıkkın gergin olsam bile kahkaha atabiliyorum o anda veya olduki ilişkim bitti ki bitti çokta üzüldüm ama etrafa hiç hayatımda o insan olmamış gibi davranıyorum sevgilim hep derdi seni çözemiyorum sanki içinde biri var gbi davranıyosun derdi annem bile küçükkkende tuhaftın ağlıyosun sanırken birden gülmeye başlardın falan der biz farklıyız işte derler ya bide birisi sizi kıskanıyorsa sizi yerinize geçmek isitoyrdur öyleyse ondan bi adım öndesinizdir diye :) katılıyorum ama işte herkes ikizler kızı olamaz biz özelizzzz :13:

Ben de İkizler burcuyum.Burcumu seviyorum.Terazi burcuyla iyi anlaşırmışız ama ben nerde Terazi görsem kaçıyorum.

ikizler kadını çift eşli değildir..aslında anlaşamadığı biri oldugnsada başaksını ybulur ki buda herkes için geçerli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…