İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

evet evet evet bende ikizler burcuyum çok şükür:) ve bütün özelliklerini taşıyorum yükseleniminde ikizler olmasıda ayrıca beni tam ikizler yapıyo teşekkürler eliff

ben de bir ikizler kadını olarak burcumun özelliklerini tamamıyle taşıyorum,ve mutluyum.duygularını yoğun yaşayan,eğlenceli,entellektüel,pratik zekalı,farklarını farkettiren bir burçtur bence.iki yüzlü denmesini ben de değişken ruh hali olarak kabul ediyorum dediğim gibi duygularını yoğun yaşadıkları için,diğer burç insanlarına göre bir kaç şekli bir anda yaşayabilirler.bence ikizler kadını ile beraber olan erkekler şanslıdır,hayat onlar için oldukça eğlenceli geçer..

ben de ikizler burcuyum ve birçok özelliğini taşıyorum:sm_confused:

selam kızlar bende ikizler burcuyum kim ne derse desin burcumu seviyorum..............................

ben de ikizlerim yükselenim de ikizler...
hakkaten huzursuz değişken kararsız...

kıslar ben de ikizlerim yükselenimde yengeç burcumun bütün özelliklerini taşıyorum... bu arada eşimde ikizler...

ben de ikizlerim ve de halimden çok memnunum:)) ama erkeği çok fena oluyo,2tane ikizler erkeği kötü tecrübemden sonra balıkla evlendim,iyi de yapmışım!

bir ikizler olarak aynı benim yapım,yaptıklarım,karakterim,mutluyken bir anda sebepsiz yere durgunlaşmak ama iki yüzlülük olarak asla ve asla kabul etmiyorum ben bunu.bence ikizlerin zeki,hareketli olmasını çekemeyenlerin uydurması ben öyle düşünmüyorum.aksine zeki,mantıklı,her konu hakkında araştırmalar yapıp bilgi sahibi olmak isteyen bir burç ikizler.şahsen ben burcumdan memnunum.saygılar arkadaşlar

bende 9 hazıran burcumun aynısıyım sızlere katılıyorum. bende basak burcuyla evlıyım cok mutluyom allah bozmasın herkes mutlu olsun

aynen bende size katılıyorum birde başak erkeginle anlaşamazsınız diyorlardı ama aksi oldu eşim başak burcu vede çok mutluyum iyikide onunla evlenmişim

Yükseleni ile birlikte ikizler burcuyum..burcumun özelliklerini de cok seviyorum...her ne kadar toplumda ikizler icin iki yuzlu diye yorumlar yapiliyorsada bunun adı iki yuzluluk degil cift karakterlilik diye adlandirilmali ki, bu sırf bizim burca mahsus bir özellik degil,,,nice insanlar cift hatta sayamayacagim kadar karakter atabiliyorlar...onu bunu bilmem ikizlerim ve burcun insani olmaktanta cok memnunummmmmmm

minasera
sana katılıyorum.bende ikizler burcuyum.......
toplumda ikizler burcu için çift karakterli dedikleri zaman çok üzülüyorum........ aslında çok yetenekliyiz diye düşünüyorum.....çünkü istediğimiz an ortamda moralimiz bozukta olsa karakterimiz gereği olsa gerek hemen kendimizi toparlayıp ortama ayak uydurabiliyoruz.ben burcumdan memnunum ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum......................

hem de ne sansliyiz..biz dogusdan neseliyiz dogustan cekiciyiz dogustan zekiyiz dogustan pratigiz ve biz dogustan insan canlisiyiz...
:) fazlamı megolaman oldum :) ama oyleeeeeeee :))

sevgimle

minasera,yazını daha yeni okudum bence doğru söylemişsin:)) megolaman değil.......izmirin neresinde oturduğunu öğrenebilirmiyim.iyi geceler
sevgiyle kal.

minasera,yazını daha yeni okudum bence doğru söylemişsin:)) megolaman değil.......izmirin neresinde oturduğunu öğrenebilirmiyim.iyi geceler
sevgiyle kal.

canim Izmir Karsiyaka da oturuyorum Alsancak (pasaport ta calisiyorum)

sevgimle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…