:lepi:gururla söylüyorum ki bende ikizlerim
dile yatkinim,4 yasimda ingilizce,13 yasimda fransizca ögrenmistim,almancada cabasi
bunu kimse gücenmesin ama ikizlerden daha kolay yapabilen yoktursengözlerimebaksanab
ayni anda bikac konu üzerine düsünebilir,bikac sorunun cözümünü bulabiliriz yerimseniben
meslek konusunda evet birden fazla idealimiz vardir ve bu yüzden sipsevdi diyebilirler ama sonucta üstün zekamizla yapamayacagimiz sey yoktur..
insan sevgisi müthis yogundur
hiperaktif olmamiza,hicbiseyi takmayan görüntümümüze ragmen aslinda kendi ic dünyamizda duygusal olabiliriz
ikizler bayaniyla evlenen bir erkek aslaaaaa tek bir bayanla evlenmis olmaz cünkü biz en az 10 ayri eglenceli kisiligi bünyemizde barindiririz
veee ikizler haric digerleri bu onlarca kisiligimizi göremediginden(bu imkansiz heran degisebiliriz)bizi anlamadiklarindan sikayetcidirler kaydirigubbakcemile3
benim bildiklerimide eklemek istedim kislar a.s.
esim tipik bi basak,anlasmak zor olsada aklimi kullanip onu nasil idare edecegimi buldum yerimseniben
planli bir bebek dünyaya getirme sansim olsa kesinlikle ikizler olmasini secerdimmmm:sm_cool: