İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

ben de ikizlerim ve kocisim de ikizler iki ikizleri ayni evde düsünün artik.....birde kime ikizler burcuyum desem suratini burusturuyo sinir oluyorum, siz iki yüzlüsünüz diyolar anlatiyorum öyle degil bu nedenden dolayi diye insanlar anlamak istedikleri gibi anliyolar.. bence bizi kiskaniyolar hani zekiyiz ya

önyarıgıdan nefret ederim o yüzden iki yüzlüsünüz gibi bişey derlerse o insana mesafeli davranacağım bir gerçek

a.s bende ıkızlerım valla cok uyuyoooo yaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :teytey: kaydirigubbakcemile5

valla güzelliğimle değil zekamla övünürüm..allaha şükürki ikizler burcuyum:))

galiba bu benim...insanlar bana baktıklarında sert ve feminist göründüğümü söylüyor.ama tanışınca işler çok farklı tabiiiiii...ama ben zekanın burçla alakası olduğunu zannetmiyorum.her ne kadar astroloji de bir bilim olsa da biyoloji biliminin nimetlerini de unutmamak gerekir...IQ diye birşey var...ama ikizler burcunun özelliklerinde zeki olduğunun yazması da ruhumu okşamıyor değil haniiiii...

:lepi:gururla söylüyorum ki bende ikizlerim
dile yatkinim,4 yasimda ingilizce,13 yasimda fransizca ögrenmistim,almancada cabasi :kahve:
bunu kimse gücenmesin ama ikizlerden daha kolay yapabilen yoktursengözlerimebaksanab
ayni anda bikac konu üzerine düsünebilir,bikac sorunun cözümünü bulabiliriz yerimseniben
meslek konusunda evet birden fazla idealimiz vardir ve bu yüzden sipsevdi diyebilirler ama sonucta üstün zekamizla yapamayacagimiz sey yoktur..
insan sevgisi müthis yogundur
hiperaktif olmamiza,hicbiseyi takmayan görüntümümüze ragmen aslinda kendi ic dünyamizda duygusal olabiliriz
ikizler bayaniyla evlenen bir erkek aslaaaaa tek bir bayanla evlenmis olmaz cünkü biz en az 10 ayri eglenceli kisiligi bünyemizde barindiririz
veee ikizler haric digerleri bu onlarca kisiligimizi göremediginden(bu imkansiz heran degisebiliriz)bizi anlamadiklarindan sikayetcidirler kaydirigubbakcemile3
benim bildiklerimide eklemek istedim kislar a.s.
esim tipik bi basak,anlasmak zor olsada aklimi kullanip onu nasil idare edecegimi buldum yerimseniben
planli bir bebek dünyaya getirme sansim olsa kesinlikle ikizler olmasini secerdimmmm:sm_cool:

Son düzenleme:
dile yatkinim,4 yasimda ingilizce,13 yasimda fransizca ögrenmistim,almancada cabasi :kahve:
bunu kimse gücenmesin ama ikizlerden daha kolay yapabilen yoktursengözlerimebaksanab
ayni anda bikac konu üzerine düsünebilir,bikac sorunun cözümünü bulabiliriz yerimseniben
meslek konusunda evet birden fazla idealimiz vardir ve bu yüzden sipsevdi diyebilirler ama sonucta üstün zekamizla yapamayacagimiz sey yoktur..
hiperaktif olmamiza,hicbiseyi takmayan görüntümümüze ragmen aslinda kendi ic dünyamizda duygusal olabiliriz
ikizler bayaniyla evlenen bir erkek aslaaaaa tek bir bayanla evlenmis olmaz cünkü biz en az 10 ayri eglenceli kisiligi bünyemizde barindiririz
veee ikizler haric digerleri bu onlarca kisiligimizi göremediginden(bu imkansiz heran degisebiliriz)bizi anlamadiklarindan sikayetcidirler kaydirigubbakcemile3
esim tipik bi basak,anlasmak zor olsada aklimi kullanip onu nasil idare edecegimi buldum yerimseniben
planli bir bebek dünyaya getirme sansim olsa kesinlikle ikizler olmasini secerdimmmm:sm_cool:
Şenizhehe tıpkı ben tam tamına beni anlatmışın çünkü niye bende ikizlerim eşim bazen diyoki seni ne zaman tam tamına tanıyacam insan bu kadar değişken olabilirmi bende diyorum beni asla tamamen tanıyamayacan :nazar:

ayni sorun bizdede var canim ben ikizler esim basak burcu.esim benim robot gibi olmami bekliyor bense cok degiskenim ne yapayim elimde degil burcum etkiliyor kararlarimi. esim bana diyor ben karar vermissem benim icin bitmistir ama sen aniden karar degistirebiliyorsun bunu nasil goze aliyorsun diyor bende bilmiyorumki burcum iste ne yapim:eek:

kızlar şey okumuştum :)
bir ikizler bayanıyla evlenen erkek evinde tek bir bayanla haremde yaşarmış gibi oluyormuş. Her işte çok değişken olan ikizler burcu bayanı sevişirkende öyleymiş :lepi: bir gün romantik diğer gün arzulu bir başka gün tutkulu olabiliyormuşuz :lepi:

bende ikizler burcuyum ve herkezden 1 adım önde oldugumuzu dusunuyorum bunuda ön sezımıze dusunme hızımıza baglıyorum

Ya kizlar ikizler burcuyuz. Ayni anda bi cok isi yapabiliyoruz, eglenceliyiz, iyiyiz, hosuz daha neler neler dee.. Degiskenlik olayini sevmiyorum ben yaa. Inanin bu yuzden burcumdan nefret ediyorum bazen. Bide yukselenimde ikizler olunca %100 degisken ruh hali tamamen yuklenmis bana:çok üzgünüm: Bu degiskenligim yuzunden herkesle sorun yasiyorum:dilcikar:
Sizde de boyle oluyomu? Yada nasil basa cikiyosunuz burcumuzun getirdigi bu ozellikle???

bende ikizlerim esimde ikizler düsünün artik iki ikizleri ayni evde süper eglenceli oluyo..az kaldi oglusumuzda gelecek dünyaya cok isterdim onunda ikizler olmasini

bende ikizler kadınıyım bütün güzellikler bizde toplanmış farkımız ikizler olmamızz öptüm kızlar:)

filizim rumuzlu arkadaş siz bir yengeçle evlendiğinizi söylemişsiniz. bende yakın zamana kadar bir yengeç hiç düşünmüyordum ta ki bu kişiyle tanışana dek. bana aydınlatıcı bilgi verirmisiniz acaba? yada garip olacak belki ama yanlış anlamazsanız bişekilde mail adresinizi falan verirseniz çok sevinirim... çünkü bu konu benim için gerçektende çok önem taşımakta. ve size daha ayrıntılı ve canlı canlı sorular sorma imaknım olur diye düşünüyorum. umarım buraya girerde mesajımı görür ve cevaplarsınız .
şimdiden teşekkürler.

X