İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

Anahtar kelime: Düşünmek

İlke: Rasyonellik Olumlu uygulama: Zeka Olumsuz uygulama: Yüzeysellik

Şifre: Başkalarıyla iletişim kurmalı ve bir şeyler öğrenmeliyim.

Özellikleri: Zeki, uyanık, değişken, espirili, meraklı, çabuk kavrayan, bilgili, iletişimde yetenekli, mantıklı, akılcı, konuşkan, sosyal, sempatik, yeniliklere açık, esnek, kolay adapte olabilen, çok yönlü, yüzeysel, duygusuz, sinirli, kararsız, dedikoducu, huzursuz, havai.

İkizler burcunu iletişim ve zekayı temsil eden Merkür yönetir. Başkalarıyla iletişim kurmak çok önemlidir. Bilgi toplaması ve öğrendiklerini hemen başkalarına aktarması gerekir. Çok meraklıdır, leb demeden leblebiyi anlar ama ağzında bakla ıslanmaz, dedikoduyu sever. İkizler çabuk düşünür ve çabuk hareket eder. Olayları duygularıyla değil, akıl ve mantığıyla algılar.

Çift karakterlidir ve çok değişkendir; bir an şakacı ve sevimli, hemen ardından hırçın ve huysuz olabilir. Bu burcun insanının bir anı diğer anına uymaz; bugün buradadır ama yarın gitmiş olabilir, üstelik arkasında hiçbir açıklama bırakmamıştır. Çabuk sıkıldığı ve konsantre olamadığı için daldan dala atlamaya bayılır, maymun iştahlıdır. Değişiklikten büyük zevk alır ama aynı zamanda huzursuzdur ve yerinde duramaz. Onu uzun süre bir yerde tutmak imkansızdır. Sinirsel gerginliği yüzünden zihinsel ve bedensel olarak tam anlamıyla gevşeyemez. Huzursuzluğu durmadan bir şeyler yapmasına ve oradan oraya koşuşturmasına sebep olur.

Aynı anda birkaç işi birden yapmayı seven İkizler'in çift karakteri pek çok alanda kendini gösterir; iki veya daha fazla planı, iki aşk macerası hatta iki mesleği bir arada yürütebilir. Hemen hemen her konuya ilgi duyar ve her konuda söyleyecek pek çok şeyi vardır. Sakin bir insansanız gevezeliği başınızı ağrıtabilir ve sözleriyle sizi serseme çevirebilir. Konuşmadan ya da yazmadan duramaz. Müthiş bir konuşma yeteneğine sahiptir ve çok hazırcevaptır. Çok fazla alana dağıldığından öğrendikleri yüzeyde kalır ve hiçbir konunun derinine inemez.

Yönetici gezegeni Merkür haberleşmeyi yönettiğinden konuşma, yazı, fikir alışverişinin önemli olduğu alanlarda başarılıdır. Gazete, radyo ve televizyonda en sevilen konuşmacılar İkizler burcundandır. Yazarlık, muhabirlik, editörlük, halkla ilişkiler, reklamcılık, veya pazarlama tam ona göredir. Her şeyi çok çabuk kavrar ve öğrendiklerini hemen uygulamaya başlar. Bukalemun gibi girdiği ortama hemen uyum sağlar; çabuk adapte olma yeteneği onun en büyük savunma mekanizmalarından biridir.Ayrıca entrikalı işlere yatkındır.

İkizler insanı sempatik ve samimi davranışları ile kendisini hemen sevdirir ama gerçekte bir yere ya da bir kişiye bağlı olmayı sevmez. Yine de kardeşlerine bağlıdır. Aslında kardeşleri ile karmaşık bir ilişkisi vardır; onlarla ya çok iyi geçinir ya da hiç geçinemez. Başkalarıyla konuşma ihtiyacı duyduğundan kolay ilişki kurar. İkizler kur yapmaktan ve flört etmekten hoşlanır. Onunla birlikteyseniz bu durumu kabullenmeniz gerekir. Cıva gibidir, onu elde tutmak pek kolay değildir. İkizlerin kalbine giden yol aklından geçer. Aranızdaki çekim güçlü olsa da, aklına hitap etmeyi bilmelisiniz. Entelektüel ilgilerine karşı onun gösterdiği merakı gösterir, onu kısıtlamaz ve sıkmazsanız yaşamının sonuna kadar sizinle birlikte olabilir. Aynı zamanda çok şakacı ve esprilidir, onun yanında hiç sıkılmazsınız.

şu başta yazan dedikoducuyu at gerisini alıyım ben ikizler kadını olarak :jeyyar:

evet ikizler zekidir,ve dikkat edin;5 ikizler kadınından 3ü,bir meslek sahibidir.Bu da biçok şeyi anlatıyor bence.
Ayrıca ikizler kadını havalıdırsengözlerimebaksanab
bunuda ekleyelim

Sabit bir yerde durması çok zor, oradan oraya dolaşır. Neşeli, hayat dolu, esprili, zeki bir kadındır. Kendini bir insana adaması gerçekten zordur. Doğal yapısı gereği sürekli değişimi arar. Sabırlı ve tutarlı olmayı öğrendiğinde herşey yoluna girecektir. Sürekli orijinal fikirleri vardır, monoton bir insan değildir. Erkeklerle ilişkilerinde soğuk gibi görünmeleri kalpsiz olduklarını göstermez. Aksine hayal dünyaları geniştir. Ve uyum sağlayabildiği, kendini heyecanlandıran, değişmesini istemeyen, şefkatli birini bulduğunda aşık olabilir.Genelde zihinsel yeteneklere ve zekaya önem verir, bazen de karşısındakinin müzik ve şiire olan ilgisini sorgular. Çalışmak zorunda kaldığında nasıl para kazanacağını ve kazandığını nasıl harcayacağını bilir. Hem duygusal hem entelektüel

bende ikizler burcuyum.
özelliklerinide aynen taşıyorum.
:KK12:

Bende burcumun tam özelliklerini taşıyorum. İkizler kadını muhteşemdir =) bizi tanıyın :KK64:

Bende ikizler burcuyum ve burcumdan solayı çok mutluyum.Mükemmel kadının burcudur.

ikizler kadını vavvvvvv denecek kişilerdir.burcuma aşığımmm.çocuklarımı da denk getirmeyi çok istedim ama olmadı.ama neyseki iki çocuğumunda yükseleni İKİZLER

Bende bir ikizler kızı olarak gurur duyuyorum. YAŞASIN ıKıZLERR !! :)
Ama car car konuşmam pek yoktur. Aksine sessiz, sakin bir tavırım vardır. Sanatsal açıdan oldukça gelişmişliğim var. Görsel sanatlarla, fotoğrafçılıkla, çello, gitar vb. şeylerle uğraşıyorum. Zekam da yerindedir maşallah. :p :KK70:

Biran kahkahalar atarken hemen hüngür hüngür ağalamaya yakınım. Sınıftaki arkadaşlarım da beni kavrıyabilmiş değillerdir. "Daha yeni gülüyordun, şimdi ne oldu da ağlayırsun?" diye oldukça fazla soru alırım. delikafadulden

Gelelim eleştirilmeye, zorlanmaya .
En çekemediğim şey. Bana zorla bir şeyi yaptırırmaya çalışırsan yıkarım ortalığı. Kahretsn bazen bu huyumu sevmiyorum. Yanlışlarımı da nadiren kabullenirim. Eleştiriye hiç gelemem. Sanki her zaman en mükemmeli ben olmak zorundaymışım gibi.

Şimdi de gelelim ilişkiye .
Kolay kolay her erkek kalbimi çarptıramaz. Kimi sevdiğime bir türlü karar veremem. Eğer beni seven kişide hiçbir ilgi çekici yanı bulamıyorsam, hayatta yapamam. ılişki de zorlamadan bahsetmeyelm bilee! :umursamaz:
Bakın mesela geçen sene bir ilişkim vardı. Çıktığım kişinin arkadaşları beni çok zorladı. Sen sevmiyorsun onu, neden yanına gitmiyorsun, neden sevdiğini söylemiyorsun diye . :eek:lmaz: Çok bunaldım. Başta o kadar sevdiğim çocuğu böyle bunaltmalar yüzünden sevemez oldum. Aksine onun suçu bile yoktu tek sorun beni zorlamaya çalışan arkadaşları ! Derken ani bir kararla ertesi güne ayrıldım. ılk başta erkek arkdaşım şaka yapıyorum sandı. Kaç kez özür diledi ama ben bir kere inat ettm mi geriye dönüş yoktur. :eek:lmaz: Çok severek çıkmaya başladığım çocuğun ardından bir damla gözyaşı bile dökemedim. Herkes dilinde de taşkalpliye çıktı adım. Ee napalm! ıkizlerim ben. Taşkalpli dğilim ama zor kadınım. :sakkıdı:

ıkizler kadının zorlamayacaksın, sıkmayacaksın ! ışte bu.
Yaşasıınnn ikizlerrr . :kahve:

Evet bende de var ... Ama çok kızarım kendime bu konuda.. istediğimi bilen biri olmak istedim hep. Aşk konusund ahiç bir zaman tam olarak ne istediğimi bilemiyorum.. Tipsiz birine de aşık olabiliyorum. Çok karizmatik çapkın birinde.. İlgime çeken birşey olunca malesef meraktan yaklaşmaya çalışıyom :))

ben burcumu cok seviyorum iyi ki ikizlrim hem ikizler kadını bir harem dolusu kadına bedelmiş onunla cıkan erkek cok sanslıymıs cünkü ondan sıkılma ihtimali yok monoton değiliz hergün bi baska erkek arkadasım dioki sen bazen cok farklı davranıosun bazen cok tatlı oluon bazende beni gıcık edion bende diorum ee citf kişilikli insanım urcumdan dolayı oda dio ötekisini öldürcem gıcık oluom onananiknanik

Ben de çoğu konuda kendime gıcık oluyom. Bir yanımı öldüresim geliyor.. Sevimli olmak hoşuma gitmese o yanımı öldürücem.. :)

Sabit bir yerde durması çok zor, oradan oraya dolaşır. Neşeli, hayat dolu, esprili, zeki bir kadındır. Kendini bir insana adaması gerçekten zordur. Doğal yapısı gereği sürekli değişimi arar. Sabırlı ve tutarlı olmayı öğrendiğinde herşey yoluna girecektir. Sürekli orijinal fikirleri vardır, monoton bir insan değildir. Erkeklerle ilişkilerinde soğuk gibi görünmeleri kalpsiz olduklarını göstermez. Aksine hayal dünyaları geniştir. Ve uyum sağlayabildiği, kendini heyecanlandıran, değişmesini istemeyen, şefkatli birini bulduğunda aşık olabilir.Genelde zihinsel yeteneklere ve zekaya önem verir, bazen de karşısındakinin müzik ve şiire olan ilgisini sorgular. Çalışmak zorunda kaldığında nasıl para kazanacağını ve kazandığını nasıl harcayacağını bilir. Hem duygusal hem entelektüel

senelerdir kendimi yengec sanarken, bi terslik var ya dedigim cok olmustur yengec'in ozelliklerini okudugumda. Bir astrolojist tarafindan yengec degilde ikizler oldugumu ogrenene kadar.. bi cogumuz yanlis biliyor ona gore. Ikizler burcu ama yengec'tende etkilesim oldugunu soyledi, zaten diger burc bir oncekini tamamlayici ozelliklere sahipmis... enteresantee

haaa ne diyodum, yukardaki tanimlama kesinlikle beni anlatiyor.

evet doğru artık aldırış etmiyorum çift karakterli olduguma hatta bunun hayatımda diğer burçlardan farklı olduguma inanıyorum böylece ve hayatıma artılar kazandırdıgını düşünüyorum çünkü çok mutsuz bıkkın gergin olsam bile kahkaha atabiliyorum o anda veya olduki ilişkim bitti ki bitti çokta üzüldüm ama etrafa hiç hayatımda o insan olmamış gibi davranıyorum sevgilim hep derdi seni çözemiyorum sanki içinde biri var gbi davranıyosun derdi annem bile küçükkkende tuhaftın ağlıyosun sanırken birden gülmeye başlardın falan der biz farklıyız işte derler ya bide birisi sizi kıskanıyorsa sizi yerinize geçmek isitoyrdur öyleyse ondan bi adım öndesinizdir diye :) katılıyorum ama işte herkes ikizler kızı olamaz biz özelizzzz :nazar::13::KK19:

Ben de İkizler burcuyum.Burcumu seviyorum.Terazi burcuyla iyi anlaşırmışız ama ben nerde Terazi görsem kaçıyorum.

ikizler kadını çift eşli değildir..aslında anlaşamadığı biri oldugnsada başaksını ybulur ki buda herkes için geçerli :)

X