İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

İkizler burcu olmak demek çok yönlü olmak demektir.Çok modernim ve modern herşey hoşuma gider ama geleneksel sanatlarımızdan Ebruyla da uğraşırım,fotoğrafçılıkla da.Benim ilgi alanlarım o kadar farklıdır ve iletişim kurduğum insanlar çok çeşitlidir.Hep gitmek gezmektedir aklım harekete geçmek için beklerim.Kimi zaman konuşmaktan sesim gider kimi zaman da gıkım çıkmaz izlerim sadece gözlemlerim.Kalabalıklar içinde olmayı severim.İkizler bayanları bu özellikler size tanıdık geliyor mu..? :içelim:

evet arkadaslar bende tam bır ıkızler kadınıyım.arkadaslarımın tahammul edemedıklerı tek yönum cok hareketlı olmam ve bırde cabuk sıkılıyorum bazı konulardan ve hemen yok oluyorum yanı degıskenlıgım ama ıkıler kadını gercekten zekı . çabuk dusunen ve yaratıcılıgıyla ayrıcalıklı dıyorum...

Zeka ve hareket temsilcisi merkür çok süratli biryıldızdır.Parlak zekamızdan çok yararlanılır çabuk karar veririz.Çift karekterliyizdir ama asla iki yüzlü değiliz.dostlarına çok önem verir .dost kaldığı kişiler akıllı,bilgili,kültürlü ,tecrübeli insanlardır.Kafa dostlukları ömürlü olur.Çünkü akla hayrandır.çift kişilikli olduğumuzdan kısmetlerde genellikle çifter çifter gelir. Çok canlı ve hareketli olduğumuzdan dolayıda kolay kolay yaşlanmayız .Daha neistiyosunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Bunları yazaarken nekadar şanslı olduğumu düşünüyorum.YA SİZ?...

Allahımm iyiki ikizler burcuyum. anne ve babamın zamanlaması harika ne denirki başka:)))
çift karakterli olmamız bence kötü bişey diil aksine çok da iyi ve eğlenceli de. çok şanslıyız çokkkk. ne ararsanız bizde. silip süpürdük valla dier burçlara bişiy kalmadı:))

bende ikizlerim,ikizler insanı çok iyi bir gözlemcidir ayrıca.Olayları ve kişileri çok iyi gözlemler süzgeçten geçirir.İnce fikirli hassastırlar..:asigim:

aynen katiliyorum ..ve herzaman dedigimi tekrarliyorum..ikizler kadini olmaktan gurur duyuyorum...zekamiz sevgi isigimiz anlayisimiz olaylara aninda cozüm getirmemiz..yaraticiligimiz insan sevgimiz fedakarligimiz...anaç anne olmamiz..offf.saymakla bitiremiyorum..ama oyle....yasasin ikizler kadini

Sabit bir yerde durması çok zor, oradan oraya dolaşır. Neşeli, hayat dolu, esprili, zeki bir kadındır. Kendini bir insana adaması gerçekten zordur. Doğal yapısı gereği sürekli değişimi arar. Sabırlı ve tutarlı olmayı öğrendiğinde herşey yoluna girecektir. Sürekli orijinal fikirleri vardır, monoton bir insan değildir. Erkeklerle ilişkilerinde soğuk gibi görünmeleri kalpsiz olduklarını göstermez. Aksine hayal dünyaları geniştir. Ve uyum sağlayabildiği, kendini heyecanlandıran, değişmesini istemeyen, şefkatli birini bulduğunda aşık olabilir.Genelde zihinsel yeteneklere ve zekaya önem verir, bazen de karşısındakinin müzik ve şiire olan ilgisini sorgular. Çalışmak zorunda kaldığında nasıl para kazanacağını ve kazandığını nasıl harcayacağını bilir. Hem duygusal hem entelektüel

Gerçekten çok doğru beraber olduğum erkekte zeka ararım. Zeki değilse hiç çekici gelmiyor iyice itici olamya başlıyorlar. İlişkimde soğuk gibi mi görünüyorum bilmiyorum ama erkek arkadaşım olduğuna ona karşı beslediğim sevgiyi bir ben bilirim sanırım birde Allah ve gerçekten aşık olduğumda deli gibi bağlanıyorum. Yerimde de duramıyorum evet :KK70: çocuk gibiyim

teşekkür aynı ben çiftkarekterli degilim ama ::))) ona katılmıyorum

elıfım benı bu kadar ıyı tanıdıgın aklımın ucundan bıle gecmezdı meger ne kadar ıyı tanıyormussun benı :roflol:
ıkızlerım cok memnunum o kadar kı kızımın dogumunu bıle hesaplayıp ıkızlere denk getırdım :roflol:
bız ıkızler cokta planlıyızdır hee jeyyar
jeyyar

evett bendee çok severim burcumu
sanki ayrıcalıkmış gibi gelirrr

Ben de ikizler burcuyum.Genelde insanlar ikizler burcunu anlamanın zorluğundan yakınırlar.Çift karakterli olduğunu söylerler.Bu "çift karakterli olma" sözü kötü manada değil kesinlikle;ama benden önceki bazı arkadaşların da değindiği gibi bizler belli kalıplara sığmak istemeyiz,içimizde sanki çift kafalı bir dev vardır.Bir kafa sağa,diğeri sola gider.Onlar içimizde didinip dururken bizler en büyük ikilemleri ve sarsıntıları yaşarız.Asıl zorluk bizimle iletişim kurmak isteyenlere değil,bizedir;çünkü içimizdeki söz dinlemez zıt kardeşlerle bir ömür boyunca biz yaşamak zorundayızkafamçokkarıştıBen ikizler burcunun zekası kadar mental yani ruhsal yönünün de çok güçlü olduğuna inanıyorum.Bizzat kendimde de bunu görebiliyorum.Elif arkadaşımın yazdıklarına da katılıyorum kesinlikle.Bir hoş bayanlarız biz iştesırnaşık şey

Ben de ikizler burcuyum.Genelde insanlar ikizler burcunu anlamanın zorluğundan yakınırlar.Çift karakterli olduğunu söylerler.Bu "çift karakterli olma" sözü kötü manada değil kesinlikle;ama benden önceki bazı arkadaşların da değindiği gibi bizler belli kalıplara sığmak istemeyiz,içimizde sanki çift kafalı bir dev vardır.Bir kafa sağa,diğeri sola gider.Onlar içimizde didinip dururken bizler en büyük ikilemleri ve sarsıntıları yaşarız.Asıl zorluk bizimle iletişim kurmak isteyenlere değil,bizedir;çünkü içimizdeki söz dinlemez zıt kardeşlerle bir ömür boyunca biz yaşamak zorundayızkafamçokkarıştıBen ikizler burcunun zekası kadar mental yani ruhsal yönünün de çok güçlü olduğuna inanıyorum.Bizzat kendimde de bunu görebiliyorum.Elif arkadaşımın yazdıklarına da katılıyorum kesinlikle.Bir hoş bayanlarız biz iştesırnaşık şey

aynennnnn katılıyorummmn tatlicadiarzu

21 mayıs şanssızlarındansın demek aramıza hoşgeldin.paylaşım için teşekkürler

Son düzenleme:
yaw şu tek erkek işi de olmasaydı..zaten ne burcu olduğumu bilmiyorum..21 mayıs ama bazıları boğa gösteriyor..bazıları ikizler..zaten bende şans olsa 4 haziranda doğardım :KK43:
21 mayıs şanssızlarındansın demek aramıza hoşgeldin

bende tam bir ikizlerim ve bugün doğum günüm. bu burcun en farklı özelliği bence gerçekten zekiliği ve ustaca konuşma kabiliyetinin bir arada olması gerçekten her ortamda farkedilir olması. Bir kitapta okumuştum bir erkek için ikizler kadınıyla evli olmak kadar şanslı bir durum olamaz diyor çünkü herkez bir kadınla evliyken onlar birkaç kadınla evlidir diye yazmış herçekten çok doğru okadar değişkenizki her kişiliği tatdırıyoruz eşlerimize (sevgililerimize) Bi gün romantiksek bigün ciddi bir kadın, bigün neşeli kıpır kıpırsak bigün naif olgun bir kadın olmak hiçde zor değil bizim için değilmi ikiz hanımlar...:içelim:

iki yüzlü denmesi bence,şundan bende ikizler burcuyum.bir an çok mutluyken,hiç bir neden yokken üzülüp ağlayabiliyorum.cıvaya benzetiliyo zaten ikizler burcu insanı cıva gibi değişken.uyumlu olduğu burçlar boğa,terzi,koç.ama ben yengeç burcu biriyle evlendim.çok da mutluyum:emir_bebek:

................

Son düzenleme:
sevıyoruz cok ıcten cok sevebılıyoruz da gösteremıyoruz pek.
balık mesela ya da yengec kadını bıcır bıcır böle sevgı gösterısı yapabılıyoken bıraz soguk kalıyoruz bız o açıdan. sengözlerimebaksanab

evet bende gerçekten gösteremiyorum sevgimi

bazı şeyler içimdedir. Ama illaki sevgi gösterileri yapmak gerekmez diye düşünüyorum ben insan davranışalrıyla zaten sevdiğini de sevmediğini de belli eder. Bunu da anlayacak zeki erkek ister :smiley-cool:

iki yuzlu dedikleri zaman muthis bozuluyorum..tamam duygu degisimlerimiz oluyor.ama bu ikizler insanina mal edilmesi cok yalnis..yasayin ikizler..zeka zeka zekaaa..degilmi kizlarrrrrrrrrrr

Cok haklisin arkadasim bende ikizlerim o iki yüzlülük degiskenlikle ilgili birsey yoksa biz hem akilli hem zekiyiz bu yönümüzle herkezle anlasabiliyoruz tanisinlar artik bizi

:kızgın:nedemekmiş iki yüzlü sadece değişken insanlarız ve ben burcumu çokta severim bi programda aynen şöyle demişlerdi ikizler dünyanın tadı tuzu neşe katarlarmış çok iyi dostdurlar konuşmayıda dinlemeyide severler iki yüzlülük başka anlama geliyo gayet sırlıdırlar.ikizler neşe demekhihoyyythihoyyyt

X