- 11 Eylül 2024
- 204
- 194
- 18
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Benim eşim değil ama babam ikizler burcu oyuzden de pek anlasamayız ztn çok takıntılı ve herşeyi çok incik cıcık eden biri kıskanc, sadece kendi istediği olsun ister falan zor biri yani açıkçasıSevgilim ikizler burcu. Bazen aşırı iyi uyumlu biri bazen de cok aksi davranıyor. Ama ilk basta böyle değildi zaman cok ilerledikce farketmeye basladım. İkizler burcuyla evlenenler esinizin neyinden sikayetcisiniz
Çapkın olduğunu nasıl anladınBenim sevgilim olmuştu 3 yıl sürdü.benden yaşça epeyde büyüktü.benim gördüğüm kadarıyla ikizlerin ruh hali çok değişken ve çok uç noktada.benim sevgilim bana karşı genel olarak çok iyidi.çok romantik bir adamdı ama çokta çapkındı.sevmediği insanlara karşı çok zalimdi.pek güven vermiyordu bir vesileyle başka şehire gidince ayrıldık.sonradan evlendi bir kadınla ama o kadını aldattığını duydum.çok sonra bir sefer konuştuk hala romantik ve çapkındı.bende alakadar olmadığım için artık sildim gitti.
Flirtöz tavırlarından aşağı yukarı anlaşılıyor erkekler.birde eski sevgilisini tanıyordum.ortak çevredende ne kadar toxic ve çapkın olduğunu duyuyordum.hatta eski sevgilisi sen iyi bir kızsın ondan ayrılmalısın o çok kötü biri vs şeklinde benle konuşmuştu.Çapkın olduğunu nasıl anladın
Bende eşimde ikizler burcuyuz. Eşim inanılmaz rahat ve uyumlu biri. Bence sevgilinizin burcundan değil huyundan o.Sevgilim ikizler burcu. Bazen aşırı iyi uyumlu biri bazen de cok aksi davranıyor. Ama ilk basta böyle değildi zaman cok ilerledikce farketmeye basladım. İkizler burcuyla evlenenler esinizin neyinden sikayetcisiniz
Bende 8 yıllık evliyim ikizler ekeğiyle ilk 3 yıl zehir zembelikti anlaşamıyorduk bi türlü falan bende oğlak burcuyum ee bende de inat var ilk yıllarda adımları benden beklerdi hep yaşda ilerledikçe oturuyor şuan iyi ikizler erkeğiyle evliyim flört dönemimizde berbattı bu arada haftanın 4 günü ayrılıyorduk düşün ama elinden geldiği kadar kozları verme eline birazda kendi ağırlığın olsun ki seninde lafının bi değeri olsun ondaSevgilim ikizler burcu. Bazen aşırı iyi uyumlu biri bazen de cok aksi davranıyor. Ama ilk basta böyle değildi zaman cok ilerledikce farketmeye basladım. İkizler burcuyla evlenenler esinizin neyinden sikayetcisiniz
Arkadasımın sevgilisi vardı. Bı romantik bı soğuk derdi. Annesini dinliyordu bir de aşırı. Sonra aldattı g.ri.ze.kalı. pat diye iki haftada başkası ile nisanlandı. Arkadasım baya etkilendi ağrına gitti yıllarca malesefSevgilim ikizler burcu. Bazen aşırı iyi uyumlu biri bazen de cok aksi davranıyor. Ama ilk basta böyle değildi zaman cok ilerledikce farketmeye basladım. İkizler burcuyla evlenenler esinizin neyinden sikayetcisiniz
Evet bu yoruma katılıyorum ikizler ile sıkılmak çok zor. Ama tabi kişinin yükselen burcu da çok önemli. Konu sahibinin şikayetçi olduğu durumlar sevgilisinin yükselen burcu özellikleri daha baskın olduğu için olabilir. Ruh halleri çok değişken buna katılıyorum ama gezmeyi, eğlenceyi seven burçlar. Sıkılmaya kendileri bile tahammül edemez yanında sıkılmazsınben sıkıcı bir insanım çünkü. Onun o hızlı düşünen, çok hareket eden, maymun iştahıyla ama ışık hızıyla çalışan kafası evimizi canlı tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?