İkizler erkeğiyle evlenen var mı

SaviorAngel1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
204
194
18
Sevgilim ikizler burcu. Bazen aşırı iyi uyumlu biri bazen de cok aksi davranıyor. Ama ilk basta böyle değildi zaman cok ilerledikce farketmeye basladım. İkizler burcuyla evlenenler esinizin neyinden sikayetcisiniz

Aynen dediğiniz gibi, dünyanın en iyi insanıyken bir anda ebu cehile dönüşürler genelde, gülerken ağlatır ağlatırken güldürür her şey anlık ehehhehe, bir de evet ilişki ilerledikçe çıkar asıl huyları kendilerini gizleme konusunda çok başarılılar :) kolaylıklar dilerim :)

Benim sevgilim olmuştu 3 yıl sürdü.benden yaşça epeyde büyüktü.benim gördüğüm kadarıyla ikizlerin ruh hali çok değişken ve çok uç noktada.benim sevgilim bana karşı genel olarak çok iyidi.çok romantik bir adamdı ama çokta çapkındı.sevmediği insanlara karşı çok zalimdi.pek güven vermiyordu bir vesileyle başka şehire gidince ayrıldık.sonradan evlendi bir kadınla ama o kadını aldattığını duydum.çok sonra bir sefer konuştuk hala romantik ve çapkındı.bende alakadar olmadığım için artık sildim gitti.

10 senedir evliyim.
İyi ki evlenmişim ama, ben sıkıcı bir insanım çünkü. Onun o hızlı düşünen, çok hareket eden, maymun iştahıyla ama ışık hızıyla çalışan kafası evimizi canlı tutuyor.

Saygısızlık, zorbalık vs görmedim. (birbirimizle çok alay ederiz, sayılır mı bilemedim gerçi.) uyumsuz olduğunu da düşünmüyorum. (çoğu şeye bakış açımız ayrı, birbirimize bulaşmayıp alan tanıyoruz bu uyumsuzluksa)

Not: çocukları kendi burcumdan yaptım. Risk alamam :D

astroloji sever ve bilirim, fakat aşırı ciddiye almam. İnat edercesine venüs retrosunda evlendim, evliliğimde sorun yok.

Sevgilim ikizler burcu. Bazen aşırı iyi uyumlu biri bazen de cok aksi davranıyor. Ama ilk basta böyle değildi zaman cok ilerledikce farketmeye basladım. İkizler burcuyla evlenenler esinizin neyinden sikayetcisiniz
Benim eşim değil ama babam ikizler burcu oyuzden de pek anlasamayız ztn çok takıntılı ve herşeyi çok incik cıcık eden biri kıskanc, sadece kendi istediği olsun ister falan zor biri yani açıkçası

Benim sevgilim olmuştu 3 yıl sürdü.benden yaşça epeyde büyüktü.benim gördüğüm kadarıyla ikizlerin ruh hali çok değişken ve çok uç noktada.benim sevgilim bana karşı genel olarak çok iyidi.çok romantik bir adamdı ama çokta çapkındı.sevmediği insanlara karşı çok zalimdi.pek güven vermiyordu bir vesileyle başka şehire gidince ayrıldık.sonradan evlendi bir kadınla ama o kadını aldattığını duydum.çok sonra bir sefer konuştuk hala romantik ve çapkındı.bende alakadar olmadığım için artık sildim gitti.
Çapkın olduğunu nasıl anladın

ben ikizlerim. ama kadın ikizlerim. benim ruh halim dalgalıdır ama duygusal konularda stabilim. mantıklıyım. duygusal ataklarım olmaz pek. genellikle mantıkla hareket ederim. yükselenim terazi. seversem iyi severim. sevmezsem uzatmam bitiririm. boğa oğlak başak anlaşamam. onlar bana soğuk ve maddiyatçı geliyor.

İkizler erkeği mimlidir halk arasında yada sosyal medya ortamında diyeyim. Kocam ikizler bazen çok kötü bazen çok iyi ne bileyim dengesizler sanki.

Çapkın olduğunu nasıl anladın
Flirtöz tavırlarından aşağı yukarı anlaşılıyor erkekler.birde eski sevgilisini tanıyordum.ortak çevredende ne kadar toxic ve çapkın olduğunu duyuyordum.hatta eski sevgilisi sen iyi bir kızsın ondan ayrılmalısın o çok kötü biri vs şeklinde benle konuşmuştu.

Bende eşimde ikizler burcuyuz. Eşim inanılmaz rahat ve uyumlu biri. Bence sevgilinizin burcundan değil huyundan o.

Benim eşimde malesef ikizler burcu. Hatta yükseleni de ikizler. O kadar ikizler. Tartışırken benim dediğim olacak baskısı çok ön planda. Her istediğini yaptırmak istiyor. Bir gün önce tamam dediği şeyi ertesi gün yok diyebiliyor. Beni çıldırttı bugün. Ülkenin karışıklığı ile ilgili WhatsApp grubundan yazı attım diye kaldır onu siyaset icerikli neden paylaşıyorsun benim meslegime Zarar vereceksin diye bana demedigini bırakmadı. bananeymis bu durumdan watsaptan paylaşınca ne oluyormuş.kaldir diye baskı yaptı. 32 yaşında kadınım ben ya siyasi görüşüm yok ki ben hukukcuyum ve bu yaşananlara tahammülüm kalmadi. Eşim kendini yıllardır ekonomiden multecilerden şikayet eder, herkesin içerisinde .benim yazdığım yazı eşime zarar verirmis tayinine zarar verirmiş. Sen bu kadar düşünüyorsan neden konuştun her yerde diyorum e onlar benim akrabamdi diyor. Kendisine gelince öyle bana gelince böyle neden çünkü kendisinin canı nasıl isterse öyle. Bu arada daha önceleri konuştuğu konular aleni şeylerdi ve ben annesi uyarirdik aman sen sessiz kal herkes sana yanlış bakar mesleğin etiğine zarar gelir diye. Ne zarar gelecek diye bize demedigini bırakmayan adam bugün bana durmuş rahatsız olduğum bu olaylar için yazdigim yazıyı kendi mesleğine zarar geleceğini söylüyor. Eşim ile çoğu zaman anlaşıyoruz fakat böyle ikilemleri beni çıldırtiyor ve bunu kabul etmiyor. Allah ikizler Burcu kocası olanların yardımcısı olsun çünkü beni çok yoruyor

İnsanları burçlara göre değerlendirmeyi doğru bulmuyorum Karakterimizi burcumuz değil, yaşadıklarımız ve çevremiz belirler. Aynı burçta olan herkesin aynı olması mümkün değil. Birini tanımak için burcuna değil, kişiliğine ve davranışlarına bakmak daha doğru bence.

Bende 8 yıllık evliyim ikizler ekeğiyle ilk 3 yıl zehir zembelikti anlaşamıyorduk bi türlü falan bende oğlak burcuyum ee bende de inat var ilk yıllarda adımları benden beklerdi hep yaşda ilerledikçe oturuyor şuan iyi ikizler erkeğiyle evliyim flört dönemimizde berbattı bu arada haftanın 4 günü ayrılıyorduk düşün ama elinden geldiği kadar kozları verme eline birazda kendi ağırlığın olsun ki seninde lafının bi değeri olsun onda

Arkadasımın sevgilisi vardı. Bı romantik bı soğuk derdi. Annesini dinliyordu bir de aşırı. Sonra aldattı g.ri.ze.kalı. pat diye iki haftada başkası ile nisanlandı. Arkadasım baya etkilendi ağrına gitti yıllarca malesef

ben sıkıcı bir insanım çünkü. Onun o hızlı düşünen, çok hareket eden, maymun iştahıyla ama ışık hızıyla çalışan kafası evimizi canlı tutuyor.
Evet bu yoruma katılıyorum ikizler ile sıkılmak çok zor. Ama tabi kişinin yükselen burcu da çok önemli. Konu sahibinin şikayetçi olduğu durumlar sevgilisinin yükselen burcu özellikleri daha baskın olduğu için olabilir. Ruh halleri çok değişken buna katılıyorum ama gezmeyi, eğlenceyi seven burçlar. Sıkılmaya kendileri bile tahammül edemez yanında sıkılmazsın

Ben başak burcuyum, başak burcu bir arkadaşım biz gezerken şu kıyafeti düzgün katlayamamıştım aklıma takıldı eve gideyim de katlayayım diyordu... Bende hiç öyle düşünceler yoktur. Ne dağınığım ne çok titiz tam ortasıyım. Başağın tüm özelliklerini taşımıyorum yükselen burcu özelliklerim bende daha baskın. Ayrıca davranışlarımız sadece burçlarımızdan ibaret değil, kişilik yapımız, doğduğumuz ev, yetişme şeklimiz, yaşadıklarımız bunlar da davranışlarımızı şekillendiriyor. O açıdan herkes biriciktir, burçlar sadece o kişi hakkında ön fikir edinmeye yarar ama bir kişi burcunun tüm özelliklerini taşımayabilir

Ben 11 yıldır evliyim, 30 yıl yaşlandım öyle diyeyim. Tutarsız, ne istediğini bilmeyen, sahiplenmeyi bilmeyen, rahatına ve keyfine aşırı düşkün, çabuk sıkılan, zora gelmeyen ve en gıcığı haksızken bile zeytinyağı gibi üste çıkıp karşıdakini haksız pozisyona sokan bir karakterle evliyim. Bu saydıklarımı tamamen burcuna bağlayamam tabi ama etkisinin büyuk olduğunu düşünüyorum.

Ben de sıkılırım. Zora hiç gelemem. Sabırsızım. Asla emir alamam. Sabit duramam mesela kuaför, dişçi koltuğu tam bir kabus. Zor sabrederim. Aklıma geleni de yaparım. Sorma gereği duymam 🤭

Back
X