- 24 Kasım 2024
- 468
- 85
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Evet.Detaycılık?Başak mısın?
Aaa ben de
Bnde tm tersi cok umursarım esim benden daha rahattır.Eski sevgilim kovaydı çok umursamazdı.
Tabi ki karakter de önemli ama ikizler burcunda dengesizlik var derler arkadaşımda kendi için hep öyle söyler . Tabi zamanla daha da tanıyınca anlaşılır bu. Nasıl dengesizlikler oluyorduKocam ikizler burcu. Öncelikle çok sabır lazım bu net. Biz 6 sene sevgililik dönemi yaşadık çok iyi huylu kibar ağlasam benimle ağlayan romatik çok esprili arkadaşlığı sevgililiği bilen naif kibar biriydi ama bunların yanında dengesizlik vardı bir hali bir halini tutmazdi ruh hali çabuk değişirdi.Evlendikten sonra dengeler biraz değişti bu git gel ruh halleri arttı tabi ne kadar sevgili olursan ol aynı eve gidince burç farketmeksizin durumlar değişir alışma süreci vardır. Şimdi o durumlar geçti ama eski romantikliği kalmadı benimle ağlayan adam ağlasam tepki göstermez oldu hala çok esprili komik eşliği arkadaşlığı sevgililiği hala ayrı ayrı yaşatan biri ki ben bu özelliğini seviyorum. Ama dengesizliği çok sabır istiyor tahammül sınırlarını zorluyor bazen. Ama bunu komple burca yönlendiremeyiz kendi kişiliği karakteri de ayrı bir etkisi oluyor illa ki
Benim de eski sevgilim gerçekten aşırı umursamaz ve çok rahattıBnde tm tersi cok umursarım esim benden daha rahattır.
Detaycılık var biraz çok değil bende.Aaa ben de
Dediğim gibi bir kendini çekiyor bir geliyor gibi o yüzden ben de bu şekilde davranıyorum. Çünkü geçen gün görüntülü konuşalım diye konuştuk evi toparlayabilsem okey dedi. Ben de bir daha lafını etmedim. O yüzden çok şey yapmıyorumevet ben de öyleydim. su akar yolunu bulur ya.. bosver.. eninde sonunda erkek milleti
Sadece burç değil karaktere de bağlı bence en yakın arkadaşım ikizler. Çok da iyi anlaşırız. Karakter de devreye giriyor bence.başak ile ikizler olmaz. olsa da yürümez. yürüse de biter. bitecek. ben olsam boşuna zaman kaybetmem. başak burçlarını da hiç sevmem bu arada. hayat mantaliteme çok ters bir burç. ben ikizlerim. abim başak. kardeşim başak. aynı ortamda tartışmadan durmamız çok zor. ikizler burcu için başak burcu çooook yanlış bir seçim. başak burcunun hayata bakış açısı ile bizimkisi taban tabana zıt. zıtlıklardan çekim doğar derler ama inanma. doğmaz..
İyi yönleri nedir yani flört doneminde vs nasıldıEşim ikizler iyi ki diyorum iyi ki eşim lakin bazen illallah ettiriyor orası ayrı
Çook merhametli temiz kalpli kimsenin kalbini kırmaz. Çalıskan her iş gelir elinden. Sevgiliyken hep jestler yapardı romantikti hala öyle ama tabi biraz azalıyor onun sebebide bekarken har vurup harman savrulabilir ama evlenince malum maddi sorumluluklar yükleniyor. Ama kötü huyu aşırı titiz benden dd titiz bazen çıldırtıyor. Evcimendir öyle dısarıyla çok alakasıı yok şükür doğru insanla evlenmişim diyorumİyi yönleri nedir yani flört doneminde vs nasıldı
Bu da mesela şey diyor anlık atsana falan ben de hiç sevmem atmıyorum daÇook merhametli temiz kalpli kimsenin kalbini kırmaz. Çalıskan her iş gelir elinden. Sevgiliyken hep jestler yapardı romantikti hala öyle ama tabi biraz azalıyor onun sebebide bekarken har vurup harman savrulabilir ama evlenince malum maddi sorumluluklar yükleniyor. Ama kötü huyu aşırı titiz benden dd titiz bazen çıldırtıyor. Evcimendir öyle dısarıyla çok alakasıı yok şükür doğru insanla evlenmişim diyorum
He nude istiyoBu da mesela şey diyor anlık atsana falan ben de hiç sevmem atmıyorum da
Nude değil anlık. Yani yüzümü görmek istiyor ben de pek öyle sevmem kendimi çekmeyi. Çok merak ediyorsan görüntülü arayayım seni dedim diye söyledim ararız ya dedi merak ediyorsun ondan dedim uzun zamandır görmüyor beni ben de onu görmüyorum sen merak etmiyor musun dedi etmiyorum dedim bozuldu galibaHe nude istiyoatma o zaman bacım sevmiyossn
Genel olarak erkeklere selam vermemek lazımikizler burcu erkegine selam bile vermem
yoo, erkek milletiyle hicbir derdim yok. severim hatta kendileriniGenel olarak erkeklere selam vermemek lazım
Ruh hali dengesizliği çok yoğun 5 dakika önce çok mutluyken 5 dakika sonra depresif. Mesela kafasına bişey takmazken bir anda ne öyle bir takıyor ki ne alaka ya falan oluyosun. Yada misal bir konu var sana kızmıyor sonra bakıyorsun o konudan kızıyor yine ne alaka diyosun bu tepkiyi o zaman verseydin ya ama yok o an takmamış sonradan takmış. Yada tam tersi kızacağı bişey normalde kızmıyor zaman geçiyor saat gün bazen ay bir anda kızıyor. Çok gelgitli anlayacağınTabi ki karakter de önemli ama ikizler burcunda dengesizlik var derler arkadaşımda kendi için hep öyle söyler . Tabi zamanla daha da tanıyınca anlaşılır bu. Nasıl dengesizlikler oluyordu
10 yaşında gibi yürüyorsan yürü, yürümüyorsan kal durduğun yerde. Yok ama seviyorlar kafa bulandırmayı. Konunun ikizler erkeği ile alakası yok, benim yıllar önce vardı böyle bir mondofon'um kova erkeğiydi mesela. Aman ben yaşlandım taktik maktik veremeyeceğim. Netlik netlik netlik.Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. İkizler burcu erkeği nasıldır ? Flört değilim yani aslında öncesinde de tanıdığım ama uzun zamandır sohbetim olmayan biri. Son 1 haftadir bazen her gün bazen ara ara sohbet oldu. Biraz böyle fazla esprili ve şakacı gibi. Dediğim gibi flört değiliz öyle konuşmalar da geçmedi. Dün deprem de iyi misin yazdı. Öyle konuşmamız oluyor. Ama bir kendini geri çekiyor bir yazıyor gibi bir de esprili konusjyor gibi genel de. Nasıldır ikizler erkeği ikizler burcu arkadaşım vardı o çok kararsızım vs derdi. Erkeği nasıldır bilmiyorum hiç denk gelmedim. Fikirleriniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?