İkizler burcu erkeği ?

Tabi ki karakter de önemli ama ikizler burcunda dengesizlik var derler arkadaşımda kendi için hep öyle söyler . Tabi zamanla daha da tanıyınca anlaşılır bu. Nasıl dengesizlikler oluyordu

evet ben de öyleydim. su akar yolunu bulur ya.. bosver.. eninde sonunda erkek milleti
Dediğim gibi bir kendini çekiyor bir geliyor gibi o yüzden ben de bu şekilde davranıyorum. Çünkü geçen gün görüntülü konuşalım diye konuştuk evi toparlayabilsem okey dedi. Ben de bir daha lafını etmedim. O yüzden çok şey yapmıyorum

başak ile ikizler olmaz. olsa da yürümez. yürüse de biter. bitecek. ben olsam boşuna zaman kaybetmem. başak burçlarını da hiç sevmem bu arada. hayat mantaliteme çok ters bir burç. ben ikizlerim. abim başak. kardeşim başak. aynı ortamda tartışmadan durmamız çok zor. ikizler burcu için başak burcu çooook yanlış bir seçim. başak burcunun hayata bakış açısı ile bizimkisi taban tabana zıt. zıtlıklardan çekim doğar derler ama inanma. doğmaz..

Sadece burç değil karaktere de bağlı bence en yakın arkadaşım ikizler. Çok da iyi anlaşırız. Karakter de devreye giriyor bence.

İyi yönleri nedir yani flört doneminde vs nasıldı
Çook merhametli temiz kalpli kimsenin kalbini kırmaz. Çalıskan her iş gelir elinden. Sevgiliyken hep jestler yapardı romantikti hala öyle ama tabi biraz azalıyor onun sebebide bekarken har vurup harman savrulabilir ama evlenince malum maddi sorumluluklar yükleniyor. Ama kötü huyu aşırı titiz benden dd titiz bazen çıldırtıyor. Evcimendir öyle dısarıyla çok alakasıı yok şükür doğru insanla evlenmişim diyorum

Bu da mesela şey diyor anlık atsana falan ben de hiç sevmem atmıyorum da

He nude istiyoatma o zaman bacım sevmiyossn
Nude değil anlık. Yani yüzümü görmek istiyor ben de pek öyle sevmem kendimi çekmeyi. Çok merak ediyorsan görüntülü arayayım seni dedim diye söyledim ararız ya dedi merak ediyorsun ondan dedim uzun zamandır görmüyor beni ben de onu görmüyorum sen merak etmiyor musun dedi etmiyorum dedim bozuldu galiba tamam o zaman yazdı mesaj attım cevap vermedi daha bozuldu galiba

Genel olarak erkeklere selam vermemek lazım
yoo, erkek milletiyle hicbir derdim yok. severim hatta kendilerini
ikizlere selam vermemek lazim, kadin olsun erkek olsun. annem de ikizler o ani neşeleri - neseliyken modunun cabucak degismesi - bin tane plan yapip hepsinden vazgeçmesi, bir anda heveslendigi seyi bir hafta sonra gormemesi falan.
en sevmediğim sey istikrarsız insandir ikizler burcu da istikrarsizligin kitabini yazmistir.
ben almam, alana da mani olmam. cok cabuk modu degisen insanlari sevmiyorum

Tabi ki karakter de önemli ama ikizler burcunda dengesizlik var derler arkadaşımda kendi için hep öyle söyler . Tabi zamanla daha da tanıyınca anlaşılır bu. Nasıl dengesizlikler oluyordu
Ruh hali dengesizliği çok yoğun 5 dakika önce çok mutluyken 5 dakika sonra depresif. Mesela kafasına bişey takmazken bir anda ne öyle bir takıyor ki ne alaka ya falan oluyosun. Yada misal bir konu var sana kızmıyor sonra bakıyorsun o konudan kızıyor yine ne alaka diyosun bu tepkiyi o zaman verseydin ya ama yok o an takmamış sonradan takmış. Yada tam tersi kızacağı bişey normalde kızmıyor zaman geçiyor saat gün bazen ay bir anda kızıyor. Çok gelgitli anlayacağın

10 yaşında gibi yürüyorsan yürü, yürümüyorsan kal durduğun yerde. Yok ama seviyorlar kafa bulandırmayı. Konunun ikizler erkeği ile alakası yok, benim yıllar önce vardı böyle bir mondofon'um kova erkeğiydi mesela. Aman ben yaşlandım taktik maktik veremeyeceğim. Netlik netlik netlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…