İkizler burcu erkeği ?

Bu espri şaka ve sinir bozma onda da var. Yani yapıyor fark ettim onu. Ama kendi de böyle geri çekiyor emin değil gibide.

Bu espri şaka ve sinir bozma onda da var. Yani yapıyor fark ettim onu. Ama kendi de böyle geri çekiyor emin değil gibide.
benim esim de öyledir. onun beni sevmesinden cok benim ona olan sevgim önemli. yani ilk basta da ben ona sevgi göstermeden asla benimle o sınırı gecip saçma sapan tavırlarını bırakmadı. ne zaman ki benim ona karşı hislerim olduğunu gördü bildiğin bir günde bambaşka biri oldu

Ya burcu bir kenara bıraktım varsayım sonuçta illa ikizler diye zor biri olacak diye bir şey yok ama maalesef polislerin çok fazla meslekte psikolojisinin bozulduğu düşünüyorum. Biraz da o üniforma falan güç veriyor. Taşıyamayan adamı bozuyor bence. Bir de öfke problemleri maalesef oluyor. Hepsi böyle değildir tabii ama babam dahil tanıdığım tüm polislerde az da olsa var ya.

Nasıl davranmalıyım sizce

Benim tanıdıklarımda yoktu. Eski sevgilim de polis memuruydu. Ama sıfır egoydu. Ama tabi karaktere bağlı.

Manipülatör narsist bencil arkana bile bakma kaçççç

Kocam ikizler burcu. Öncelikle çok sabır lazım bu net. Biz 6 sene sevgililik dönemi yaşadık çok iyi huylu kibar ağlasam benimle ağlayan romatik çok esprili arkadaşlığı sevgililiği bilen naif kibar biriydi ama bunların yanında dengesizlik vardı bir hali bir halini tutmazdi ruh hali çabuk değişirdi.Evlendikten sonra dengeler biraz değişti bu git gel ruh halleri arttı tabi ne kadar sevgili olursan ol aynı eve gidince burç farketmeksizin durumlar değişir alışma süreci vardır. Şimdi o durumlar geçti ama eski romantikliği kalmadı benimle ağlayan adam ağlasam tepki göstermez oldu hala çok esprili komik eşliği arkadaşlığı sevgililiği hala ayrı ayrı yaşatan biri ki ben bu özelliğini seviyorum. Ama dengesizliği çok sabır istiyor tahammül sınırlarını zorluyor bazen. Ama bunu komple burca yönlendiremeyiz kendi kişiliği karakteri de ayrı bir etkisi oluyor illa ki

İkizler arkadaşlarım oldu, eğlenceli, komik, gülmesini seven insanlar, çok takmazlar herşeyi. Hiç tartışdığım olmadı ama benim yükselenim ikizler zaten, belki o yüzden iyi anlaştım hep.

Esim ikizler bense kova. Esim iyidir ama ani dengesizlikleri olabiliyor.sakınken branda parlıyabılıyor. Bazende dengesız hareketleri vardır.kızmıyacagı seye kızabılıyor. Ama genel olarak ıyıdr İkizler erkegı

İkizler arkadaşlarım oldu, eğlenceli, komik, gülmesini seven insanlar, çok takmazlar herşeyi. Hiç tartışdığım olmadı ama benim yükselenim ikizler zaten, belki o yüzden iyi anlaştım hep.
Ben de ikizler arkadaşımla iyi anlaşırım çok yakınımdır ama erkeği öyle mi bilmiyorum tabu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…