- 2 Şubat 2025
- 405
- 911
- 18
- 26
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
soru sahibi artıyorum babam hem emekli polis hem ikizler kaç gülüm kaç
Nedensoru sahibi artıyorum babam hem emekli polis hem ikizler kaç gülüm kaç
Bu espri şaka ve sinir bozma onda da var. Yani yapıyor fark ettim onu. Ama kendi de böyle geri çekiyor emin değil gibide.ilk yanıstığımızda zordu. beni sinirlendirdiği durumlarda kendisi kenara çekilip bu halimle eğlenirdi mesela.
ama tamamen birbirimize bağlılık oluştuktan sonra bal gibiydi. hala daha öyle. çok üzerime düser, anlayışlıdır. bazen trip atabiliyor ama
benim esim de öyledir. onun beni sevmesinden cok benim ona olan sevgim önemli. yani ilk basta da ben ona sevgi göstermeden asla benimle o sınırı gecip saçma sapan tavırlarını bırakmadı. ne zaman ki benim ona karşı hislerim olduğunu gördü bildiğin bir günde bambaşka biri olduBu espri şaka ve sinir bozma onda da var. Yani yapıyor fark ettim onu. Ama kendi de böyle geri çekiyor emin değil gibide.
Ya burcu bir kenara bıraktım varsayım sonuçta illa ikizler diye zor biri olacak diye bir şey yok ama maalesef polislerin çok fazla meslekte psikolojisinin bozulduğu düşünüyorum. Biraz da o üniforma falan güç veriyor. Taşıyamayan adamı bozuyor bence. Bir de öfke problemleri maalesef oluyor. Hepsi böyle değildir tabii ama babam dahil tanıdığım tüm polislerde az da olsa var ya.
Nasıl davranmalıyım sizcebenim esim de öyledir. onun beni sevmesinden cok benim ona olan sevgim önemli. yani ilk basta da ben ona sevgi göstermeden asla benimle o sınırı gecip saçma sapan tavırlarını bırakmadı. ne zaman ki benim ona karşı hislerim olduğunu gördü bildiğin bir günde bambaşka biri oldu
Benim tanıdıklarımda yoktu. Eski sevgilim de polis memuruydu. Ama sıfır egoydu. Ama tabi karaktere bağlı.Ya burcu bir kenara bıraktım varsayım sonuçta illa ikizler diye zor biri olacak diye bir şey yok ama maalesef polislerin çok fazla meslekte psikolojisinin bozulduğu düşünüyorum. Biraz da o üniforma falan güç veriyor. Taşıyamayan adamı bozuyor bence. Bir de öfke problemleri maalesef oluyor. Hepsi böyle değildir tabii ama babam dahil tanıdığım tüm polislerde az da olsa var ya.
Haklısın, inşallah güzel, keyifli bir ilişki olurBenim tanıdıklarımda yoktu. Eski sevgilim de polis memuruydu. Ama sıfır egoydu. Ama tabi karaktere bağlı.
Çok teşekkür ederim henüz öyle bir durum yok. Ama evet örneğin gece çalışıyor sabah gidip uyuyor akşama kadar vs. Ben biraz detaycıyım arkadaşlarım da tanı diyor yani yazarsa yaz diyorlar. Hayırlısı.Haklısın, inşallah güzel, keyifli bir ilişki olur
içinden geldiği gibiNasıl davranmalıyım sizce
Zaten çok üstüne düşmüyorum o yazıyorsa yazıyorum. O kadar.içinden geldiği gibi
Manipülatör narsist bencilŞimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. İkizler burcu erkeği nasıldır ? Flört değilim yani aslında öncesinde de tanıdığım ama uzun zamandır sohbetim olmayan biri. Son 1 haftadir bazen her gün bazen ara ara sohbet oldu. Biraz böyle fazla esprili ve şakacı gibi. Dediğim gibi flört değiliz öyle konuşmalar da geçmedi. Dün deprem de iyi misin yazdı. Öyle konuşmamız oluyor. Ama bir kendini geri çekiyor bir yazıyor gibi bir de esprili konusjyor gibi genel de. Nasıldır ikizler erkeği ikizler burcu arkadaşım vardı o çok kararsızım vs derdi. Erkeği nasıldır bilmiyorum hiç denk gelmedim. Fikirleriniz nedir ?
evet ben de öyleydim. su akar yolunu bulur ya.. bosver.. eninde sonunda erkek milletiZaten çok üstüne düşmüyorum o yazıyorsa yazıyorum. O kadar.
Bu artık çoğu erkekte var ya . Sadece ikizler burcuna ait bir özellik değil bence.Manipülatör narsist bencilarkana bile bakma kaçççç
Esim ikizler bense kova. Esim iyidir ama ani dengesizlikleri olabiliyor.sakınken branda parlıyabılıyor. Bazende dengesız hareketleri vardır.kızmıyacagı seye kızabılıyor. Ama genel olarak ıyıdr İkizler erkegıŞimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. İkizler burcu erkeği nasıldır ? Flört değilim yani aslında öncesinde de tanıdığım ama uzun zamandır sohbetim olmayan biri. Son 1 haftadir bazen her gün bazen ara ara sohbet oldu. Biraz böyle fazla esprili ve şakacı gibi. Dediğim gibi flört değiliz öyle konuşmalar da geçmedi. Dün deprem de iyi misin yazdı. Öyle konuşmamız oluyor. Ama bir kendini geri çekiyor bir yazıyor gibi bir de esprili konusjyor gibi genel de. Nasıldır ikizler erkeği ikizler burcu arkadaşım vardı o çok kararsızım vs derdi. Erkeği nasıldır bilmiyorum hiç denk gelmedim. Fikirleriniz nedir ?
Ben de ikizler arkadaşımla iyi anlaşırım çok yakınımdır ama erkeği öyle mi bilmiyorum tabuİkizler arkadaşlarım oldu, eğlenceli, komik, gülmesini seven insanlar, çok takmazlar herşeyi. Hiç tartışdığım olmadı ama benim yükselenim ikizler zaten, belki o yüzden iyi anlaştım hep.
Detaycılık?Çok teşekkür ederim henüz öyle bir durum yok. Ama evet örneğin gece çalışıyor sabah gidip uyuyor akşama kadar vs. Ben biraz detaycıyım arkadaşlarım da tanı diyor yani yazarsa yaz diyorlar. Hayırlısı.
Eski sevgilim kovaydı çok umursamazdı.Esim ikizler bense kova. Esim iyidir ama ani dengesizlikleri olabiliyor.sakınken branda parlıyabılıyor. Bazende dengesız hareketleri vardır.kızmıyacagı seye kızabılıyor. Ama genel olarak ıyıdr İkizler erkegı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?