İkizler burcu erkeği ?

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
420
73
13
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. İkizler burcu erkeği nasıldır ? Flört değilim yani aslında öncesinde de tanıdığım ama uzun zamandır sohbetim olmayan biri. Son 1 haftadir bazen her gün bazen ara ara sohbet oldu. Biraz böyle fazla esprili ve şakacı gibi. Dediğim gibi flört değiliz öyle konuşmalar da geçmedi. Dün deprem de iyi misin yazdı. Öyle konuşmamız oluyor. Ama bir kendini geri çekiyor bir yazıyor gibi bir de esprili konusjyor gibi genel de. Nasıldır ikizler erkeği ikizler burcu arkadaşım vardı o çok kararsızım vs derdi. Erkeği nasıldır bilmiyorum hiç denk gelmedim. Fikirleriniz nedir ?

Soru sahibi babam ikizler yükseleni akrep... İkizlerden midir bilmem ama çok değişken bir dediği bir dediğini tutmaz. Mesela kıyameti koparır 10 dakika sonra canım kızım der
Benim arkadaşım var oda dengesizim der hep. Ama erkeklerde nasıldır bilmiyorum. Tabi karaktere göre de değişir ama belki burcunun özelliğini almıştır biraz

Dengesiz diyorlar öyle mi arkadaşım hep kendine öyle der. Erkeklerde de var mı o özellik
dengesiz mi?? ya değil de diyemem öyle de diyemem bazı dengesizlikleri var.. iyi dediğine iki gün sonra kötü demeler falan ama bana karşı hep tutarlı.. o yüzden çok net bir sey diyemiyorum

dengesiz mi?? ya değil de diyemem öyle de diyemem bazı dengesizlikleri var.. iyi dediğine iki gün sonra kötü demeler falan ama bana karşı hep tutarlı.. o yüzden çok net bir sey diyemiyorum
İyi özellikleri nedir mesela flört doneminde de nasildi. Mesela bu kişi böyle bazen çok esprili gibi. Şakayı seviyor bellk

İyi özellikleri nedir mesela flört doneminde de nasildi. Mesela bu kişi böyle bazen çok esprili gibi. Şakayı seviyor bellk
ilk yanıstığımızda zordu. beni sinirlendirdiği durumlarda kendisi kenara çekilip bu halimle eğlenirdi mesela.

ama tamamen birbirimize bağlılık oluştuktan sonra bal gibiydi. hala daha öyle. çok üzerime düser, anlayışlıdır. bazen trip atabiliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…