- 24 Kasım 2024
- 420
- 73
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
esim ikizler. ben de oğlak. burclara çok inanmam ama esimden iyisini bulamazdım jfkfk
Dengesiz diyorlar öyle mi arkadaşım hep kendine öyle der. Erkeklerde de var mı o özellikesim ikizler. ben de oğlak. burclara çok inanmam ama esimden iyisini bulamazdım jfkfk
O kadar mı kötü yaIkizlerden nefret kadin erkek farketmez.
Çok sabırlıyım. Çok mu sabır sınıyorlar.eğer sabırlı biriysen ikizler erkeğine yürüme, koş.
sabırlı değilsen koşarak uzaklaş.
Benim arkadaşım var oda dengesizim der hep. Ama erkeklerde nasıldır bilmiyorum. Tabi karaktere göre de değişir ama belki burcunun özelliğini almıştır birazSoru sahibi babam ikizler yükseleni akrep... İkizlerden midir bilmem ama çok değişken bir dediği bir dediğini tutmaz. Mesela kıyameti koparır 10 dakika sonra canım kızım der
Evet.Polis mi ?
dengesiz mi?? ya değil de diyemem öyle de diyememDengesiz diyorlar öyle mi arkadaşım hep kendine öyle der. Erkeklerde de var mı o özellik
Neden o kadar mı kötü yaBizde de aynı.
Ama yükseleni koç diye bence yine de ikizler erkeğine söverim yani.
İyi özellikleri nedir mesela flört doneminde de nasildi. Mesela bu kişi böyle bazen çok esprili gibi. Şakayı seviyor bellkdengesiz mi?? ya değil de diyemem öyle de diyemembazı dengesizlikleri var.. iyi dediğine iki gün sonra kötü demeler falan ama bana karşı hep tutarlı.. o yüzden çok net bir sey diyemiyorum
bu doğru.. ilk tanıstığımızda aşırı sinir bozucu bir tipti ama sonradan farkettim ki aslında o büründüğü bir maskeymis. kedi gibi biri çıktı içindeneğer sabırlı biriysen ikizler erkeğine yürüme, koş.
sabırlı değilsen koşarak uzaklaş.
O kadar mı kötü ya
Buda öyle gibi espri yaparken sinir bozmaya çalışıyor gibibu doğru.. ilk tanıstığımızda aşırı sinir bozucu bir tipti ama sonradan farkettim ki aslında o büründüğü bir maskeymis. kedi gibi biri çıktı içinden
HayırlısıBana göre öyle başkalari hayrani olabilir.
Işin sonunda kavga etmedigim bi ikizler burcu hic gormedim 32 yillik hayatimda hepte en kotu tartismalaaar.
Koç burcuyum
ilk yanıstığımızda zordu. beni sinirlendirdiği durumlarda kendisi kenara çekilip bu halimle eğlenirdi mesela.İyi özellikleri nedir mesela flört doneminde de nasildi. Mesela bu kişi böyle bazen çok esprili gibi. Şakayı seviyor bellk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?