İkiz normal doğum hikayem...

Ne kadar güzel yazmışsınız sonuna kadar pozitif duygularla dolu :) Maşallah rüya ve ela da büyük kızınız da sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah. Ben doğum yapmaktan korkuyorum, sezaryen düşüncesi ayrı korkutuyor normal doğum ayrı ama sakinliğinizi hikayenizi okumak beni de rahatlattı. Mutlaka çok zor yanı olmuştur ama ne kadar olumlu bakabilmişsiniz, ne mutlu size ve ailenize İlk doğumunuz da da bu kadar huzurlu ve sakin kalabilmiş miydiniz? Benim gibi korkuları olanlara da belki tavsiyeleriniz olur, gerçi zaten doğumunuzu okumak bile rahatlattı

Tamamıyla normal doğum bir harika sancısıyla acısıyla her an yaşanmalı diye düşünüyorum normal doğum yapan keyfe ameliyat olmayan annelere imreniyorum

Maşallah darısı başıma inşallah bende ikizlerimi vakti zamanında sağlıkla normal Doğumla kucaklamak istiyorum. Drum da pozisyonları uygunsa normal Doğum yapabileceğimi söylüyor daha erken ama işte insan düşünmeden de edemiyor

Allah bağışlasin çocuklarınızı hikayenizi görünce nasıl sevindim ikiz hamileyim normal doğum planliyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…