İkiz normal doğum hikayem...

ayy ne guzel ya masal gibi bi doğum olmuş tebrik ederim sizi bende çok isterdim normal doğum yapmayı ama 7 saat suni sancıdan sonra bebişim zorlanmaya başladı ve sezeryan oldum sizin gibi kolay normal doğum yapanlara nasıl imreniyorum ha bide sizin ikiz maşallah barekallah Allah analı babalı büyüsün :)

Çok teşekkür ederim, elbette ki en önemlisi sağlıkla kucağımıza almış olmamız yavrularımızı, gerisi teferruat Allah onları bizlere bağışlasın...

ne kadar güzel ne kadar pozitif bir doğum hikayesi. böyle doğumlar okudukça çok özeniyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin ama önce sağlık. ikizlere maşallah diyorum. hep özenmişimdir ikiz bebeklere :) Allah sizi evlatlarınıza , evlatlarınızı size bağışlasın. ömür boyu mutluluklar. bu arada benim içinde dua edin lütfen zamanı geldiğinde herşey normal gelişsin :)

Çok teşekkür ederim, elbet önce sağlık dilerim gönlünüze göre olur doğumunuz...

41 kere Maşallah arkadaşım valla o kadar güzel ve anlaşılır anlatmışssın ki sanki birebir yaşadım o anı bende Rabbim eşine,sana ve güzel kızlarına sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin.

GULSUMADA sennnnnn nerdesinnnn???? neredeee oturuyosunnn????? adressss telefon maillll neysee hepsiniiii istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa ister inan ister inanmaaaaa çocukluğumdan beriii olannn hayalimi yaşamışşşsııınnnnnn maşşşalllahh sanaaa Allah ailenizii hep korusunn hemm ikiz hem de iki kız hemde normal doğum hem de hiç bişiiisiiizz epidurall bile almadannnnn yaaaaaaaaaaaaa benim başımdan çok garip talihsizlikler geçti ikizlerin kalp atışını duyduk ama duyana kadar bana birsürü tedavi uyguladılar aradan 15 gün geçti bebeklerin kalp atışı sonrası kaybettik. bu ay yine tedaviye başlıyoruz başka bir doktorlaa inşllhhh bende senin gibi bir çırpıda kavuşurum yavrularımaaa... sana sormak istediğim o kadar çok şey var kiiiii ilk sorummm çekmeköyde oturmana rağmen karşıda doğum yapmışsın bendee şöyleee gönlüme göre hiç doktor bulamamdım aceba doktorun kimdi rutin takiplerinde hep aynı doktormuydu hangi hastanede lütfen bizlerii aydınlattttt resmennnnnnnnnnnnnn bana öylee bir umut oldun kiiiiiiiiii yanımdaaaa olsannn boynunaa atlıcammmm

Masallah diyorum, Allah bagişlasin. İkiz dogurmuşsunuz ama hic sıkıntılı anlatmamissiniz. Pozitif olmak demek ki her işi kolaylastiriyor.
Ben de hastanenizi cok merak ettim, ogrenebilir miyim acaba tavsiye olarak?

Maşallah yaa çok güzel bir doğum hikayesi Bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin rabbim. Ada'yı da birlikte götürmeniz, kardeşlerinin gelişine onu da şahit etmeniz çok iyi olmuş size de ailenize de Maşallah
Allah tüm anne adaylarına böyle kolay doğumlar nasip etsin

Amin canım çok teşekkür ederim *)

ne kadar guzel masallah ben de ılk kızımı normal dogurdum ıkızlere gebeyım sımdıden nasıl normal dogurabılırım dıye dusunuyorum arastırıyorum sız cıktınız karsıma umaım cevap alabilirm ıkızler erken dogar dıyorla sızınki 38haftalık masallah nasıl oldu cok mu yattınız calısıyor munuz ve en merak ettıgımm ıkı ıkızın sancısı ayrı mı ılki cıkınca yıne sancı gelıyor mu

son soru ozel de mı dogurdunuz ozel genelde risk almıor eger pozisyonlar ıkısı de bas asagı olursa ben de normal dogurmak ıstıyorum normal dogumcu ndoktor nasıl buldunuz ıkızşrde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…