ikiz hamile arkadaşlar ya da doğum yapmışlar okuyun lütfen

S

sebele

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sebele
ikiz gebeliğim var 27 haftalık göğsümün altı kemiklerim acayip ağrıyor bugün sizin de oldu mu arkadaşlar.acaba bebeklerden mi.her tarafım ağrıyor bugün en çok da göğüs alt kemiklerim.ne olur deneyimlerinizi paylaşın...

• Konu Sahibi sebele
canım eğer bebkler kaburganın üzerinde ise haftan ilerledikçe ağrılarında artıyor malesef benim miniğim ordaydı ve son zamanlarda kaburgalarımın ağrısından ne oturabiliyordum nede yatabiliyordum malesef(

• Konu Sahibi sebele
bende yaşamıştım canım. bebekler büyüdükçe baskı yapıyor genişliyor o yüzdende ağrı yapıyor.bide üşütmemeye ve yorulmamaya dikkat et ondanda olabilir.

• Konu Sahibi sebele
büyüyen karnın organlarna kemiklerine baskı yapıyordur. benmde göğüs altımda yanma tarzı ağrılar oluyordu.bunlar normal şeyler.

• Konu Sahibi sebele

sebele canım çok geçmiş olsun..Bende 20 haftalık ikizlerime gebeyim benimde sağgögüs altımda çok ağrım oluyor..Senin bu ağrıların ne zaman başladı???

• Konu Sahibi sebele
Gecmis olsun arkadasim bende 35 haftamdayim ikizlere gebeyim benimde cok agrim var belim bacaklarim sirtim her yerim herhalde normaldir diger arkadaslarin dedigi gibi basinc oluyor, devamli uzanmam lazim uzanmazsam cekilmez bir hale geliyor agrilarim. Tekrar gecmis olsun ALlah sabir versin

• Konu Sahibi sebele
mrb canım benımde çok ağrıyodu kemıklerım gögüs altında kızım ordaydı ayaklaryla vuruyodu usgda öyle gözüktü merak etme kib.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

evet canım bende 24 haftalık ikiz bekliyorum benimde kaburgalarımda çok ağrı oldu özellikle sağ tarafta karaciğerde bişey olur diye korkmuştum,doktorum ultrasonla baktı karaciğer safra ksesi normal dedi... boyumda kısa olduğu için rahim iyice yukarı çıkmış o yüzden kaburgalarıma baskı yapıyormuş...yani tamamen normal bi durummuş bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…