Toplam 4 kilo aldin ve cokmu dediKızlar mrb bende ikiz anne adayim 20 haftalik gebeyim 4 kilo almışım doktorum çok dedi ama son 1 ayda aldım 4 kiloyu dikkat etmem gerektini söyledi ve ben çok bişi yemiyorum
evet çok dedi dikkat et dedi 2 almam gerekiyormusToplam 4 kilo aldin ve cokmu dediben 7 kilo almisim,öleyim ozaman
Benim doktoruma göre normal senin kilo artışın ama her doktor bir değil tabi. Ben 20 haftalıkken 5 kilo almıştım şimdi 26 haftada 9 kilo almış oldum mesela.evet çok dedi dikkat et dedi 2 almam gerekiyormus
Biliyorum gerçekten son haftalar daha çok alcaksın bu ay çok dediBenim doktoruma göre normal senin kilo artışın ama her doktor bir değil tabi. Ben 20 haftalıkken 5 kilo almıştım şimdi 26 haftada 9 kilo almış oldum mesela.
Takviye falan verdi mi sana peki, d vitamini, b12 yada multivitamin gibi. Bende saç dökülmesi normal şu an ama sürekli d vitamini b12 vs. bakılıyor bide elevit falan bir kaç takviye alıyorum belki onlarla alakalıdır.Kızlar bide aşırı saç dökülmesi yaşıyorum normal değil doktorum sordum iki bebek taşıyorsun dedi ama tatmin olmadım aksine guclenmesi gerekirmis ne yapsam bilmiyorum
d vitamin bu hafta yazıldı kan ilacı omega kullanıyorum en son 8 haftalıkken bakılmıstı kan degerlerime daha sonra bakılmadı bide magnezyum kullanıyorum.Takviye falan verdi mi sana peki, d vitamini, b12 yada multivitamin gibi. Bende saç dökülmesi normal şu an ama sürekli d vitamini b12 vs. bakılıyor bide elevit falan bir kaç takviye alıyorum belki onlarla alakalıdır.
Yok beklemicem 37. Haftam 7 Temmuz a denk geliyor 30. Haftada izne çıkarsın dedi bana evet ikizlere hmileyim tam 7 hafta kaldı izne cıkmamaBende sadece haftasonu yumurta yiyebiliyorum normal iş günü sadece peynir ekmek oluyor maalesef. Ayrıntılıya 21. haftamda girdim ve şeker yüklememde o zaman yapıldı. Seden ikiz hamilesin değil mi ikizlerde 30. haftada doğum izni başlıyor zaten doğumda 36. haftada falan oluyor sen nasıl 40. haftayı bekleyeceksin anlamadım. En geç 37 de alıyorlar diye biliyorum.
Bende 29 da çıkacağım inşallah az kaldı sabrediyorum.Yok beklemicem 37. Haftam 7 Temmuz a denk geliyor 30. Haftada izne çıkarsın dedi bana evet ikizlere hmileyim tam 7 hafta kaldı izne cıkmama
Kan değerlerine bir baktırsaydın son zamanlarda düşmüş olabilir. Sağlık ocağı gebelikte takip ediyordu kan değerlerini, benim doktor her ay tekrarlamamı istiyor özellikle d vitamini ve tiroid hormonlarına dikkat ediyor.d vitamin bu hafta yazıldı kan ilacı omega kullanıyorum en son 8 haftalıkken bakılmıstı kan degerlerime daha sonra bakılmadı bide magnezyum kullanıyorum.
Sağlık ocağına gitmem.gerekiyor daha önce hiç giedim ordan. YapılabiliyormuKan değerlerine bir baktırsaydın son zamanlarda düşmüş olabilir. Sağlık ocağı gebelikte takip ediyordu kan değerlerini, benim doktor her ay tekrarlamamı istiyor özellikle d vitamini ve tiroid hormonlarına dikkat ediyor.
Kan ve idrar tahlillerini sağlık ocağında yaptırabiliyorsun, ben hep öyle yapıyorum aile hekimin neredeyse oradan yaptırırsın.Sağlık ocağına gitmem.gerekiyor daha önce hiç giedim ordan. Yapılabiliyormu
Tşk ederim cnm sagol ole yapimKan ve idrar tahlillerini sağlık ocağında yaptırabiliyorsun, ben hep öyle yapıyorum aile hekimin neredeyse oradan yaptırırsın.
Canim diyetisyene gittinmi,ne gibi tavsiyelerde bulundu,nasil bir liste verdi bizimle paylasabilirmisinBende daha kilo almadım. 2.5 aydır raporluyum evde yatiyorum hep. Ve devamli yiyorum. Nasıl almadım hayret. Yarın diyetisyen e gidicem. Bu ay dan sonrada dikkat etmek için.