İkiz Gebelikte Beslenme ve Kilo Alımı

kızlar bende 30. haftada da çalışabilir almayı düşünüyorum 35. haftaya kadar çalışmak için ama pek işe gelebilecek gibi durmuyorum. halsizlik çok oluyor. sürekli yatasım var. demir ilacını düzenli almıyorum ondan mı bilemedim. doktorum doğum için bişey demedi. hep 4 hafta sonrası için plan yaptık. bundan sonra 2 hafta sonrası için yapar sanırım. ben de her gün yumurta yiyemiyorum.

35. haftaya kadar dursalar diyordum. küveze alınmasın diye ama geçen birinden duydum 35. hafta da almışlar bebekleri ve küveze almışlar. ondan da korktum.(

Kızlar mrb bende ikiz anne adayim 20 haftalik gebeyim 4 kilo almışım doktorum çok dedi ama son 1 ayda aldım 4 kiloyu dikkat etmem gerektini söyledi ve ben çok bişi yemiyorum

Kızlar mrb bende ikiz anne adayim 20 haftalik gebeyim 4 kilo almışım doktorum çok dedi ama son 1 ayda aldım 4 kiloyu dikkat etmem gerektini söyledi ve ben çok bişi yemiyorum
Toplam 4 kilo aldin ve cokmu dedi ben 7 kilo almisim,öleyim ozaman

evet çok dedi dikkat et dedi 2 almam gerekiyormus
Benim doktoruma göre normal senin kilo artışın ama her doktor bir değil tabi. Ben 20 haftalıkken 5 kilo almıştım şimdi 26 haftada 9 kilo almış oldum mesela.

Kızlar bide aşırı saç dökülmesi yaşıyorum normal değil doktorum sordum iki bebek taşıyorsun dedi ama tatmin olmadım aksine guclenmesi gerekirmis ne yapsam bilmiyorum

Kızlar bide aşırı saç dökülmesi yaşıyorum normal değil doktorum sordum iki bebek taşıyorsun dedi ama tatmin olmadım aksine guclenmesi gerekirmis ne yapsam bilmiyorum
Takviye falan verdi mi sana peki, d vitamini, b12 yada multivitamin gibi. Bende saç dökülmesi normal şu an ama sürekli d vitamini b12 vs. bakılıyor bide elevit falan bir kaç takviye alıyorum belki onlarla alakalıdır.

Takviye falan verdi mi sana peki, d vitamini, b12 yada multivitamin gibi. Bende saç dökülmesi normal şu an ama sürekli d vitamini b12 vs. bakılıyor bide elevit falan bir kaç takviye alıyorum belki onlarla alakalıdır.
d vitamin bu hafta yazıldı kan ilacı omega kullanıyorum en son 8 haftalıkken bakılmıstı kan degerlerime daha sonra bakılmadı bide magnezyum kullanıyorum.

Yok beklemicem 37. Haftam 7 Temmuz a denk geliyor 30. Haftada izne çıkarsın dedi bana evet ikizlere hmileyim tam 7 hafta kaldı izne cıkmama

d vitamin bu hafta yazıldı kan ilacı omega kullanıyorum en son 8 haftalıkken bakılmıstı kan degerlerime daha sonra bakılmadı bide magnezyum kullanıyorum.
Kan değerlerine bir baktırsaydın son zamanlarda düşmüş olabilir. Sağlık ocağı gebelikte takip ediyordu kan değerlerini, benim doktor her ay tekrarlamamı istiyor özellikle d vitamini ve tiroid hormonlarına dikkat ediyor.

Sağlık ocağına gitmem.gerekiyor daha önce hiç giedim ordan. Yapılabiliyormu

Sağlık ocağına gitmem.gerekiyor daha önce hiç giedim ordan. Yapılabiliyormu
Kan ve idrar tahlillerini sağlık ocağında yaptırabiliyorsun, ben hep öyle yapıyorum aile hekimin neredeyse oradan yaptırırsın.

bence tatlı ve karbonhidratlı beslenmediğiniz sürece çok abartılı kilo almazsınız.

drum bana d vitamini vermedi. hatta demir ilacını da aile hekimi verdi. benim doktorum omeganın içindeki yeter dedi ama ben çok halsiz kalıyorum. ondan kullanma gereği duyuyorum.

ben de hamileliğimin başından beri iki kez kan verdim. sonuçlara da normal dedi.

Bende daha kilo almadım. 2.5 aydır raporluyum evde yatiyorum hep. Ve devamli yiyorum. Nasıl almadım hayret. Yarın diyetisyen e gidicem. Bu ay dan sonrada dikkat etmek için.

Hanimlar ebru șallının hamilelik pilatesini uygulayan yada doktoruna soran oldumu. Benim simdiden sırt ve bel agrilarim basladi birde hareketsizlikten hizli kilo artisi oluyor ikisinede faydasi olur diye dusunuyorum ama bebeklerime zarari olurmu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…