- 12 Kasım 2018
- 59
- 57
- 8
- 31
- Konu Sahibi Teslime apo
-
Maşallah ya kaç haftalık doğdular acabaBnmde ikiz bu arada 50 gunlukler
Erken doğum riskine karşı vermiştir o zaman. Inşallah erken doğum falan olmazBen prulotonu doğum yapana kadar haftada bır kullandım. İlk 3 aylık donemde dusuk onleyıp sonraki dönemde erken dogumu önlüyor. Progestanıda ilk 3 ay günde 1 tane 50 mg igne yaptırdım. 3 aydan sonra 200+200 aksam yatarken alttan fitil olarak kullandım.
36+0 da dogdular. Benım birinin suyu azaldı. Öyle olmasa daha devam ederdi. Prulotonu bırakma ama doguma kadr.Maşallah ya kaç haftalık doğdular acaba
Tamam çok teşekkür ederim. Bana umut oldunuz.36+0 da dogdular. Benım birinin suyu azaldı. Öyle olmasa daha devam ederdi. Prulotonu bırakma ama doguma kadr.
Pruluton depot u bulabiliyor musunuz piyasada? Biz bulamiyoruz da.Tamam çok teşekkür ederim. Bana umut oldunuz.
Bende bulamadım ne yapacaz bilmiyorumPruluton depot u bulabiliyor musunuz piyasada? Biz bulamiyoruz da.
Bende bulamadım ne yapacaz bilmiyorum
Doktorum ıgneyi bulamaya bilirsin eğer bulamazsan progestanı günde 2 kez koy dedi. Bende öyle yapıyorum. Kaç haftalık hamilesiniz sizBiz bayerle iletisime gectik.Once nisanin 3. Haftasi depolara gelecek diyorlardi,dun de 10 mayis itibariyle dediler.Bakalim artik neler olucak.
Pruluton yerine ne kullaniyorsunuz peki?Elimdekiler bitince en azindan fikir olur.
Çok teşekkür ederim bi araştırayım. Erken doğum riski var bende 25. Haftadayım henüz. Siz kaç haftalık hamilesiniz acabaProlutex 25 mg var erken doğum ihtimali için verdi doktor ben onu kullanıyorum muadiliyse bunu araştırın
Benim elimde de kalmadı. Inşallah bi iki tane bulabilirim de. Zaten sürekli bi korku yaşıyoruz bide iğne yok diyolar iyice strese sokuyorlar bizi.Biz bayerle iletisime gectik.Once nisanin 3. Haftasi depolara gelecek diyorlardi,dun de 10 mayis itibariyle dediler.Bakalim artik neler olucak.
Pruluton yerine ne kullaniyorsunuz peki?Elimdekiler bitince en azindan fikir olur.
Ben 30. Haftama yeni girdim iki haftadır kullanıyorumÇok teşekkür ederim bi araştırayım. Erken doğum riski var bende 25. Haftadayım henüz. Siz kaç haftalık hamilesiniz acaba
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza. Kaç haftalık hamilesiniz acabaBenim ilk tüp bebeğim yapıldıgında pruluton kullandım simdi piyasada olmadığindan Gata daki Prof Temel Ceylanın verdiği prolutex 25 mg hergün göbekten kendim uyguluyorum.120 tl civarında fiyatı var icinden 7 adet çıkıyor.doktorunuza danısarak sizde kullanabilirsiniz.Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim .
Inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza. Artık korku yaşamaktan mutlulugumu eşimle bile paylaşamıyorum. Iki gündür hastaneye aldılar serum yapıldı bide ciğer geliştirici iğne yapıldı. Bu sabah geldim evime. Dualarınıza beni ve bebeklerimi de dahil edinBen 30. Haftama yeni girdim iki haftadır kullanıyorum
Hiç üzülme bende şimdi hastanedeyim aynı şekilde tedavi oluyorum akciğerleri için iğne yaptılar dün yatış yaptık bugün taburcu olmayı bekliyoruz benim moralim iyi lütfen sende korkmaInşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza. Artık korku yaşamaktan mutlulugumu eşimle bile paylaşamıyorum. Iki gündür hastaneye aldılar serum yapıldı bide ciğer geliştirici iğne yapıldı. Bu sabah geldim evime. Dualarınıza beni ve bebeklerimi de dahil edin
Rabbim hepimizi sağlıkla çocuklarımıza kavuştursun dua edeceğimHiç üzülme bende şimdi hastanedeyim aynı şekilde tedavi oluyorum akciğerleri için iğne yaptılar dün yatış yaptık bugün taburcu olmayı bekliyoruz benim moralim iyi lütfen sende korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?