İkiz çocuk sahibi olma ihtimalim var mı?

Birhanimefendi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
4
1
16
Merhaba dedemin annanemden önceki eşinden ikizleri olmuş ve bebekken vefat etmişler. Yani benim ikiz teyzlerim yada dayilarim olmuş ama annemden değiller. Üvey annanemin genlerinde de ikiz yokmuş. Yani genler dedemden geliyor. Benimde ikizlerimin olma ihtimali var mı acaba çok merak ediyorum????

Annemin tarafında 4 ailede ikiz var yakın akrabalarda. Babamın tarafında da 3 ikiz var baya yakın akrabalar. Olmayınca olmuyor küçük bir ihtimal yani bende olmadı

pembepatiler Ama acaba dededen toruna geçebilme ihtimali gibi bişey var mi bilimsel olarak yada başına gelmiş biri onu merak ettim. Böyle bişey mümkün mü diye :)

Halamda teyzem de ve eşimin dedesinde (2 ayrı ikiz ) olmuş canım ama bizde atmaz bence ikiz baya birlikteliğe bakıyor bence .. sık ilişki önemli diye düşünüyorum

Anamın tarafı kocamın tarafı .. Dayımın teyzemin ikizleri var kocamın ablasınan ikizleri var ama banim bitahe oğluşum olacak İhtimal var mı bilmiyorum ama varsa bende de olmasını çok isterdim

Bunu tv dokyora sormuşlardı ikiz sadece anne tarafından anneanne teyzeler ya da anne annenin annesi vs . Anneannem 2 defa ikiz doğurmuş ama ne teyzeler ne torunlarda yok bende çok isterdim tek seferde olsun O miras kimi bulacak beklemekteyiz

Anneannem ikiz doğurmuş teyzem ikiz, annem ikiz doğurdu ben ikizim :) Pek belli olmaz ama kimileri ikizin ikizi olmaz diyor. Kimileri de ikiz kuşak atlar diyor. Yani anneannede olduysa onun çocuklarında değil torunlarında olur diyenler var. Nasip bu işler bakalım bizlerden birine nasip olacak mı? :)

Ikizlik icin anneden gelir diyorlar fakat büyük dedemin ikizleri varmis hem de fazlasiyla hayatta kalan cocuklarina Allah uzun ömürler versin. Sonra onun oglu yani amcamin da ikizi oldu hanimi tarafinda ikiz yok. Ama tesadufi de olur kader yani dayimin da ikizleri vardi ama ne esinde ne de bizim sülalede ikiz yoktur. Rabbim hayirlisini versin herkese

Bizim anne tarafında var, hep nesil atlaya atlaya gelmiş.. Yani ben neredeyse hiçbirini tanımıyorum ben doğmadan yaşamışlar ama hep öyle anlattı büyüklerimiz koca annemiz falan söylerdi kimlerde ikiz olduğunu. Annede var kızında yok kızının kızında var onun kızında yok gibi garip bi şekilde ilerlemiş. Hep ailenin kız çocuklarında olmuş. Anneannemlerin nesilde var. Annemlerin nesilde yok. Bakalım bizlerde olacakmı. Henüz bizim kuşaktan doğuran çıkmadı ama olabilir diyorlar büyükler.

Valla nasil yazdiydam bizim sülalede derken anne tarafimi kasteddim bi dayimin olmus iste, baba tarafimda cok da.. bir de bana mi öyle denk geliyor bilmiyorum cevremde ikiz sayisi cok artmaya basladi öğrencilerim filan her yil mutlaka gelen nesilde ikize denk geliyorum en az 1 cift. Biz öğrenciyken bu kadar yoktu okullarimizda

pembepatiler Ama acaba dededen toruna geçebilme ihtimali gibi bişey var mi bilimsel olarak yada başına gelmiş biri onu merak ettim. Böyle bişey mümkün mü diye :)
Aile de ikiz varsa diğerlerine göre ihtimalin fazla tabi ama eşimin ailesi ve kendi ailem 7 göbek ikiz kaynarken bende tık yok. Hatta doktora gittiğimde sağına soluna iyi bakın kurcalayın vardır sesim ama ıııh yok

Bende istiyorum ama zor bir ihtimal. Annemin 3 çift ikiz kardeşleri var. Eşim ikiz kardeş tek yumurta. Sperm sayısı 650 milyon çıkınca doktor sizin olursa eğer ikiz üçüz olma ihtimali çok yüksek dedi. Tabi ki denk gelirse, sende çok umitlenme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…