İkiz bebeklerde uyku

Eftelya3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
59
70
38
Merhaba , 3,5 aylık ikizlerim var uyurken hep kucakta olmak sallanmak istiyorlar kucağa almadigimda çok ağlıyorlar. Bugüne kadar hep biri vardı yanımda ama artık tek bakacağım buna bir çözüm bulmam lazım benim durumumda olan çözüm bulan var mı

Üst üste koy salla bacım bend öyle yapıyorum çocukları uyutuyorum başka yolu yok

Hamak tarzı besinlerden edinseniz birini ayakta birini beşikte ayni anda uyutabilirsiniz

Sakinlestirip yataga koydum ben hep. Yatakta uyutmaya cabaladim sallamadan. Ama hep temas istediler. Sadece elimle ya da vucudumla temas sagladim ama sallamadim. Bir sure sonra alisiyorlar. Simdi 1.5 yasinda oldular. Hala sarilarak uyuyoruz ama bu vakte kadar hic sallamadim acikcasi.

Ben de ilk üç ay dışında hiç sallamadim. 8 ay çok zorlandim uyurken bile başlarındaydim. Ama sonra kendi kendilerine uyumaya başladılar. Ben yataklarına koyuyordum onlar uyuyordu ah ah o günler. İkisinin arasına oturun ellerinizi üstlerine koyun yan yatırın öyle öyle uyurlar inşallah. Sallamak çok zorlar sizi.

Yatağa koyunca çok ağlıyorlar bugüne kadar hep kucaktaydilar sallanarak uyudular bıraktırmak çok zor olacak ,

Sallanan Ana kucaklari var ona koyup dediğiniz gibi ellerimi üstlerine koyup yine tabiki sallayarak öyle uyuttum bugün , kucağıma almak zorunda kalmadım en azından. Sallanmayi da bırakırız inşallah bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…