İkiz bebekler kaçıncı haftadan sonra doğarsa kuveze girmez?

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
Merhaba güzel anneler ve anne adaylari
29 haftalık bir kiz bir erkek bebeğimr hamileyim. Geçen hafta rahim ağzı uzunlugumuz 20 mm çıktı dokto erken dogum riskimizin olduğunu belirterek ciğer geliştirici igne celeston vuruldum 4 doz. Suan evde isturahatteyim. Bebeklerim gecen hafta kiz olan 1120 erkek olan 920 gr di. Kasilmalarim ve karin sertlesmem cok oluyor. Dogum olacak diye korkuyorum. Kaçıncı haftada doğum yapsam bebeklerim kuvoze girmez kuvoze girselerdr sağlıklı olurlar

29 haftalık bir kiz bir erkek bebeğimr hamileyim. Geçen hafta rahim ağzı uzunlugumuz 20 mm çıktı dokto erken dogum riskimizin olduğunu belirterek ciğer geliştirici igne celeston vuruldum 4 doz. Suan evde isturahatteyim. Bebeklerim gecen hafta kiz olan 1120 erkek olan 920 gr di. Kasilmalarim ve karin sertlesmem cok oluyor. Dogum olacak diye korkuyorum. Kaçıncı haftada doğum yapsam bebeklerim kuvoze girmez kuvoze girselerdr sağlıklı olurlar
En az 34 hafta lik olmalısın sıcak suda çok bulunma egzersiz hareket bunlardan kacinmlisin

Ben de şuan hastanedeyim 29 hafta iki kız bebeğe hamileyim. Kasılmalarım ve Karın sertliği için geldim. Yatırdılar. İğneler serumlar. Çok korkuyorum bebeklerim çok küçük daha. Siz ne durumdasınız?

X