• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Iki tane hafif triko pattaniye dusunuyorum.
hastaneden cikarken penye battaniyelerin ustune sarmak icin.
bakalim uygun bulursam eklerim buraya.
bahar ve yaz bebekleri icin ona gore alnaliyiz.
kadife ve peluslar ise soguk gunlerde lazim.ozellikle bebek arabasi ile seyahatlerde.

her zaman tecrubeyi dikkate almisimdir. Yazdiklariniz benim icin cok onemli gercekten. Ben hazirladim kendimi psikolojik olarak. Anasinifi ogretmeni oldugum halde butun tabularimi yiktim simdiden yer yapiyorum sen cocujlari kurallarla buyutursun diyenlere. Yok canim annelik baska filan diye. Cunku cok kuralciydim. Aglasin duymayacaksin. Aman inatlassin soyle yapacaksin vs. Simdi basta ablamnolmak uzere herkes benden intikamini alacak nasilmis diye diye tahmin ediyorum. Onun icin hersey basima gelebilir diye bakiyorum. Bak ben asagi sarkmasini inmeye calismasini dusundum de tutup sallamasini dusunmemistim. Iste tecrube akil akildan ustundur demiyorlar bosuna. Magazada bakayim sabitlenme ozelligi varmiymis.
Günaydınnn herkese bugün cooook mutluyum bebeklerimin ilk kez hissettim hareketlerini..
Gözlerim doluyo cok güzelmiş:nazar:
Masallah cok guzrl bir duygu gercekten. Ikisini de hissedebiliyor musun ayri ayri. Ben daha birini tam hissedemiyorum. Digerini yatarken surekli hissediyorum. Daha ayakta biseylerle ugrasirken filan da hissetmedim.

739132.jpg

bu 10 lu setten bahsetmiştim.50-60 arası değişen fiyatları var.tabi bunlar gördüğüm en düşük fiyatlar.aynı set 80 -90-120 gibi fiyatlara da satılıyor.tabi başka desenler ve renkler de var.
  • bi de bunlar dikkatimi çekti.organikmiş çünkü.
cok guzel ozellikle organik yazanlara ayrica bakacam :)

Cok tatlısınız hepiniz ne kadar güzel heyecanlar bunlar :))
Beşik konusunda şu an kafanızda hiçbirşey oluşmuyor olması da çok normal :) doğru dediklerinizin hepsi çok mantıklı doğru ama pratik hayattaki uygulaması öyle değil maalesef:))
İnsan boyunda yataklı beşiklerden bizmde bebek odamız üzerinde sandık ce çekmeceli dolapla normal bebek beşiği boyutunda parmaklıklı şimdi 1.bu model sallanmıyor 2.yeni doğan bebek asla bunun içinde yatamaz güvenli değil 3.alıp koyamazsınız bebeğiniz ele gelinceye kadar.
Bu 750 tllik beşik tipi çok güzel çok hoş ama ayağa kalkıp kenarla tutunup kendilerini tüm güçleriyle öne geri sallıyorlar devrilme ihtimali çok yüksek bunun bu hareketle.
Şimdi biliyorum hepinizin kafasında ne idealler var bir sürü kurallar onu öle yapmam bunu böyle yapmam sallamakta bunlardan biri bu konuda inanın aranızda en katı bendim ooofffff ne attım tuttummm avrupadaki bebekler sallanıyor mu sallanmakta ne demekmiş sarsılmış kafatası sendromu diye bişiy çocucğu aptal yapıyorlar offff daha neler neler :))sonuç sallanmadan uyumayan iki bebem var :))
En kalşteli park yatak alsanız 250 ytl 3 yaşına kdr kullanırsınız hem kademeli hem sallanıyor hem de baktınız yatmadı oyun parkı olur mis gibi.benim gibi uyduruk beşik alsanız 1 yaşına kadar kullanırsınız geceleride ayakta sallamktan kurtulur onda sallarsınız.bebek odasına sallanan bebek yatak ölçülü beşik yaptırsanız ilk 6 ay orada yatmaz ama sonra odasına geçirince gayet rahat edersiniz onunda fiyat civarı 750 ytl.
Ama en temizini söyleyim çingen salıncağı çok ciddiyim şaka değil her eve bir tane lazım :KK66:
Hastane çıkışları yenidoğandır ölçüleri standart 50 cm dir ve 3.5 kg bebek ortalamısyla yapılmıştır sizin bebekleriniz 47 cm ve 2.5 kg ortalamasıyla doğacaklar siz hesap edin.0-3 aylıklar 56 cm 6kg ortalamalı bebekler için bildiğimiz hint fakiri oluyorlar içlerinde sizin 6kg nuz ortalama 4.ayda olacak çünkü :))ama çok çabuk büyüyorlar 1 aya tam oluyor.şimdiden 3-6 ay birşey almayın bebeğnizin gelişimi farklı oluyor elinizde kalıyor hepsi.yaz bebeği bile olsa patiksiz alt patiksiz tulum tavsiye etmem çok ama çok kullanışsız bacaklar yukarı çıkıyor cıbıl kalıyorlar çorabın içine sokuyorsunuz mecbur onunda o zaman çorap lastiğini bileğini kesiyor.
Ben 4 takım prematüre almıştım çokta iyi oldu bir ay onları ve yenidoğan setlerini kullandım ama kimi arkadaşımıza prematüreler olmadı yenidoğan setlerini kullandılar.bir tane prematüre takımınız mutlak ama mutlak olsun fakat ikinciyi sizin tercihiniz.

Bugun evde olunca eskileri karistirdim yine:))
Pazen battaniye benim bebekligimden kalma.oglumda kullandim simdi de kullanicam yine nasipse.
rahmetli annemin el emegi orguler.hatiralari.
diger orgu battaniye de yine ondan hatira.
nasipse kullanirim yine.
digerleri de yine ogluma kullandigim battaniyeler.iki kadife battaniye var.disarda lazim oluyor kisin.evde ise kalin gelir.
en guzeli penye battaniyeler.bu gorduklerinizle buyuttum oglumu.yeterliydi.
ne guzel tam kendinizden kalma bir battaniyr cok hos ve anlamli bisey. Benim kucuklugune dair hic birseyim yok olmasini cok isterdim

bugün sipariş verdiğim diğer ürünlerden gelenler oldu.
0 ay 50 cm 2 şer adet tulum aldım.
küçük doğacakalrı için ancak bunlar olur heralde ilk doğduğunda.
hastane çıkışını da yenidoğan 50 cm almak lazım sanırım.
çünkü 0-3 aylar 56 cm ler ve bizlerin bebeklerine çok büyük gelicekler heralde.
boy ve kilo tahminini tutturmak zor tabi.
kaçıncı haftaya kadar duracak bakalım bebişler bilemiyoruz.
35 te de doğabilirler 38 de de.dr. nasıl uygun görürse artık.

0 ay 50 cm 2 şer adet tulum aldım.
merhaba.bende hastanede tulum giydirmek istiyorum. göbek bağı olduğu için daha rahat ederler diye düşünüyorum çünkü.

50 cmlik 1er tulum aldım önden çıtçıtlı,içinede yandan çıtçıtlı zıbın aldım, çıtçıtlar üst üste gelirse rahatsız eder diye.
Ama tulumda zıbında uzun kol olunca sorun olur mu acaba??zıbını kısa kol mu alsaydım dedim?bide bunlara bere ve eldiven uydurdum.(motherlove marka)
Bu arada buradaki herkes sağlıcakla kucağına alır inşallah içinizde bende.

merhaba.bende hastanede tulum giydirmek istiyorum. göbek bağı olduğu için daha rahat ederler diye düşünüyorum çünkü.

50 cmlik 1er tulum aldım önden çıtçıtlı,içinede yandan çıtçıtlı zıbın aldım, çıtçıtlar üst üste gelirse rahatsız eder diye.
Ama tulumda zıbında uzun kol olunca sorun olur mu acaba??zıbını kısa kol mu alsaydım dedim?bide bunlara bere ve eldiven uydurdum.(motherlove marka)
Bu arada buradaki herkes sağlıcakla kucağına alır inşallah içinizde bende.
yenidoğanlarda zıbınlar uzun kol oluyor zaten ve de öyle giydirirler yenidoğan bebeği.
çünkü vucut ısılarını dengeleyemiyecekler bi müddet.
ben aslında tulumları 0-3 ay diye sipariş ettim sanıyodum bi geldi 0 ay 50 cm likler.
böyle daha iyi oldu gerçi.çünkü 0 ay alacaktım ayrıca.
en azından ilk doğduklarında üzerlerinde çok çok büyük durmaz bu tulumlar.

zıbından sonra da hava şartlarına göre muhtemelen yarım kol bodylere geçeriz.bahar ve yaz doğum yapacaklar olarak.
yine de birkaç adet uzun kol ama ince penyeden body alacağım.zbın tulum diye satılıyor.önden veya yandan çıtçıtlı.
sen de görmediysen araştır bi bak.
bu şekilde üst değiştirmek çok kolay oluyor yenidoğan bebekte.

yenidoğanlarda zıbınlar uzun kol oluyor zaten ve de öyle giydirirler yenidoğan bebeği.
çünkü vucut ısılarını dengeleyemiyecekler bi müddet.
ben aslında tulumları 0-3 ay diye sipariş ettim sanıyodum bi geldi 0 ay 50 cm likler.
böyle daha iyi oldu gerçi.çünkü 0 ay alacaktım ayrıca.
en azından ilk doğduklarında üzerlerinde çok çok büyük durmaz bu tulumlar.

zıbından sonra da hava şartlarına göre muhtemelen yarım kol bodylere geçeriz.bahar ve yaz doğum yapacaklar olarak.
yine de birkaç adet uzun kol ama ince penyeden body alacağım.zbın tulum diye satılıyor.önden veya yandan çıtçıtlı.
sen de görmediysen araştır bi bak.
bu şekilde üst değiştirmek çok kolay oluyor yenidoğan bebekte.
evet ilk başta uzun kol olmalı bencede ama ne bileyim iki uzun kol sıkar mı acaba dedim.minnacık geliyo elime alınca :)
banada doktorum mayıs 15 gibi alırız dedi.haziranda kısa kol temmuz,ağustosta kolsuz giyebilirler bencede istanbul çok sıcak oluyor.

evet ilk başta uzun kol olmalı bencede ama ne bileyim iki uzun kol sıkar mı acaba dedim.minnacık geliyo elime alınca :)
banada doktorum mayıs 15 gibi alırız dedi.haziranda kısa kol temmuz,ağustosta kolsuz giyebilirler bencede istanbul çok sıcak oluyor.
benim de mayısın başı gibi olacak ancak nisan sonu da olabilir.
hayır sıkmaz canım üstüste.yenidoğan olduğu için üşüyecek bi müddet.
ancak tabi lahana gibi de giydirilmemeli.
eğer bulunduğun hastane veya ev çok aşırı sıcak ise içine yarım kol body giydirilebilir.
işte bu sebeple ben yanımda bulundurucam hepsinden birer adet.aklımda kalcağına çantada dursunlar:))
ihtiyaca göre giydiririz.

Biberon ve emzik seçiminde ise mutlaka özenli olun ve %0 BPA VEYA FREE BPA olan ürünleri tercih edin.
Ben henüz ürünleri araştırıyorum .
Oğluma da avent kullanmışttım ama o zamanki ürünler %0 BPA filan değilmiş tabi yeni anlıyorum.çünkü bu ürünler yeni üretilmeye başladı veya Türküye ye yeni getirilmeye başlandı.
Avent tin ve nuk un var sanırım.daha diğerlerine bakmadım.
muhtemelen avent alacağım avent pes %0 BPA olarak geçiyor.
sizlere de tavsiyem kanserojen olduğu bilinen bu madeyi içeren ürünlerden münkün olduğu kadar kaçınmanız.

0 ay 50 cm 2 . De r adet tulum aldım.
Cok guzeller ben hata yaptim galiba bir suru citcitli badi almisim bir iki derken baya oldu e bunlarin alti yok :)
aldiklarin cok kullanisli. Bunlar %100 pamuklu mu. Yuyum kurusun derler ya su dokunma huyumu hic sevmiyorum. Dokunacam koklayacam onun icin internetten alisveris yapamiyorum bir yenebilsem.

Biberon ve emzik seçiminde ise mutlaka özenli olun ve %0 BPA VEYA FREE BPA olan ürünleri tercih edin.
Oğluma da avent kullanmışttım ama o zamanki ürünler %0 BPA filan değilmiş tabi yeni anlıyorum.çünkü bu ürünler yeni üretilmeye başladı veya Türküye ye yeni getirilmeye başlandı.
sizlere de tavsiyem kanserojen olduğu bilinen bu madeyi içeren ürünlerden münkün olduğu kadar kaçınmanız.
ben de hep kriter ariyordum. Bu cocuklarin kullanacagi urunlerde kriter neyi baz alacaz diye iyi oldu tesekkurler.

Cok guzeller ben hata yaptim galiba bir suru citcitli badi almisim bir iki derken baya oldu e bunlarin alti yok :)
aldiklarin cok kullanisli. Bunlar %100 pamuklu mu. Yuyum kurusun derler ya su dokunma huyumu hic sevmiyorum. Dokunacam koklayacam onun icin internetten alisveris yapamiyorum bir yenebilsem.

ben de hep kriter ariyordum. Bu cocuklarin kullanacagi urunlerde kriter neyi baz alacaz diye iyi oldu tesekkurler.

çıtçıtlı body mi aldın tulum mu:))
body ise inşallah hepsini aynı beden almamışssınıdır.
kaç tane hangilerinden aldın bakayım:))
evet canım ürünler %100 pamuk.
bildiğim markalardan almaya çalışıyorum ben de.
hiç bilmediklerimi almam.
zaten bu internet alışverişinin acemisiyim.ama biraz öğrenip alışayım dedim:))
evden çıkamadığımız zamanlarda güvenilir sitelerden alabiliriz.
benim kızkardeşim bezini mamasını filan hep internetten getirtiyor.
markayı ürünü bildikten sonra mesele yok.
ben kalan alışverişi ise çarşıdan yapıcam.
body leri kendim seçerek alıcam.yumuşak ve hafif dokunuşlu olmalarını istiyorum çünkü.
ve de ilk kullanacaklarımı önden çıtçıtlı alacağım.
bugün 2 takım da mother love patikli takımım geldi.üstleri çıtşıtlı zıbın şeklinde altları patikli tulum.
etiketli ürünler ve %100 pamuk ürün olduğu da yazıyor.
şimdilik internet alışverişi hevesimi aldım.:))biraz da eşimle çarşıdan alırız.
aslında hevesten ziyade biran önce alıp koymak istiyorum ki diğer alacaklarımı da planlayabileyim.
biberondaki kriter ise çok önemli.
cam veya polikarbon seçimi size kalmış ama bpa sız ürünler var artık piyasada.
ozaman neden onları seçmeyelim değil mi.
aklınızın bir köşesinde olsun,araştırın öyle alın.
çünkü bu ürünler defalarca kaynatılıyor yıkanıyor vs.oldukça yıpranıyorlar.
ben muhtemelen aventa lıcam.
ama 2 adet te dr. browns anti kolik biberon alabilirim. 120 ml lik geniş ağızlı.
2 bebeğe tabi biraz fazlaca biberon gerekecek malum:))
BİBERONLAR
Standart Biberonlar

Standart Biberon 120 ml

Standart Biberon 250 ml

İkili Standart Biberon Paketi

Standart Biberon 60 ml

Geniş Ağız Biberonlar

Geniş Ağız Biberon Pembe 240 ml

Geniş Ağız Biberon Mavi 240 ml

Geniş Ağız Biberon 120 ml

dar ağızlıların temizliği zor oluyormuş bu arada.
ben oğlumda hep aventin geniş ağızlılarını kullandım ve hiç sorun yaşamadım.

20150115_130159.webp
Canim aylarini farkli farkli aldim.
20150115_130247.webp
bunlari march &spencer dan almistim 5 li paket newborn diye geciyor cok minik
20150115_130316.webp
bunlarda ordan ama bunlar sanirim daha kullanisli. Ay degilde uzerinde kilo yaziyordu bunlarin. 3.200 yaziyordu.
20150115_130224.webp
bu da bize hediye geldi. Bir arkadasimiz adinin kendisininkiyle ayni oldugunu duyunca bezimize de sponsor oldu bir paket bezle bunlar ilk hediyelerimiz :)
cekebildiklerim bunlar cok fazla ayakli bisey almamisim. kiyafet Alisverisini Allah nasib ederse ya4iyil tatiline sakliyorum bakalim.

20150115_130451.webp
Bir de bu var teyzesi benim en sevdigim kardesim diyebilecegim bir arkadasim cinsiyetlerini duyunca almis ben cok begendim. Bir de bunun kiz versiyonu var ama onu hatira diye saklayacagiz artik :) ikisi de oglan olunca arkadssa bunu degistir diyemedik . Bu tars seyler genelde simdiye kadar aldiklarim. Bakalim bismillah dedik basladik gerisi de hayirla gelir ins.

benim de mayısın başı gibi olacak ancak nisan sonu da olabilir.
hayır sıkmaz canım üstüste.yenidoğan olduğu için üşüyecek bi müddet.
ancak tabi lahana gibi de giydirilmemeli.
eğer bulunduğun hastane veya ev çok aşırı sıcak ise içine yarım kol body giydirilebilir.
işte bu sebeple ben yanımda bulundurucam hepsinden birer adet.aklımda kalcağına çantada dursunlar:))
ihtiyaca göre giydiririz.
doğru dedin bende 50 cmlik 2 şer takım koyacağım birini uzun kollu iç zıbın aldım birinide kısa kollu alayım bari.(bulmak çok zor ama sevi bebe,minidamla,idil baby,mother love markalarda var ama çeşit bulamadım.)
ayrıca 1 er tanede 56 cm lik alıp koyacağım.
hastaneden taburcu olunca bebekleri taşımak için ne almayı düşünüyorsun??

ben dr.browns hava yutturmayan cam biberonunu aldım cam kullanımı zordur ama daha sağlıklıdır diye düşündüm.BPA FREE yazıyor kutusunda.

Eki Görüntüle 1375538 Canim aylarini farkli farkli aldim.
Eki Görüntüle 1375539 bunlari march &spencer dan almistim 5 li paket newborn diye geciyor cok minik
Eki Görüntüle 1375540 bunlarda ordan ama bunlar sanirim daha kullanisli. Ay degilde uzerinde kilo yaziyordu bunlarin. 3.200 yaziyordu.Eki Görüntüle 1375541 bu da bize hediye geldi. Bir arkadasimiz adinin kendisininkiyle ayni oldugunu duyunca bezimize de sponsor oldu bir paket bezle bunlar ilk hediyelerimiz :)
cekebildiklerim bunlar cok fazla ayakli bisey almamisim. kiyafet Alisverisini Allah nasib ederse ya4iyil tatiline sakliyorum bakalim.

Eki Görüntüle 1375564 Bir de bu var teyzesi benim en sevdigim kardesim diyebilecegim bir arkadasim cinsiyetlerini duyunca almis ben cok begendim. Bir de bunun kiz versiyonu var ama onu hatira diye saklayacagiz artik :) ikisi de oglan olunca arkadssa bunu degistir diyemedik . Bu tars seyler genelde simdiye kadar aldiklarim. Bakalim bismillah dedik basladik gerisi de hayirla gelir ins.
çok güzellermiş.inşalllah sağlıkla giydirirsin bebeklerini:))
bodyleri ise mümkün olduğu kadar az renkli almanı tavsiye ederim.böylelikle bir arada renk atma sorunu olmadan yıkayabilirsin.
ne kadar az boyalı ve resimsiz olursa o kadar iyi.
yrm kol ve aslılı bodyleri de yaz sıcaklarında giydiririrz sanırım.ben az az hepsinden alıcam.
doğru dedin bende 50 cmlik 2 şer takım koyacağım birini uzun kollu iç zıbın aldım birinide kısa kollu alayım bari.(bulmak çok zor ama sevi bebe,minidamla,idil baby,mother love markalarda var ama çeşit bulamadım.)
ayrıca 1 er tanede 56 cm lik alıp koyacağım.
hastaneden taburcu olunca bebekleri taşımak için ne almayı düşünüyorsun??
bulabiliyosan al ama fazla alma.
aslında zıbınlar çok kullanışssız parçalar.
ben oğluma iç dış zıbın takı çok almışsım içlerinde kullanmadıklarım var.
kısa süreli kullanılıyor.hatta eve gelince bile kullanacağını sanmam çünkü bodyler bellerini örttüğü için daha rahat.
benim önerdiğim gibi zıbın bodylerden alırsan rahat edersin.
hastaneden çıkarken ise modaya uyup ana kucağı alacaz heralde:))
şaka bi yana tabi.güvenlik açısından öneriliyor ama ben ısınamadım o anakucaklarına yahu.
ben oğlum için portbebe kullanmıştım onu da kucağıma alıyodum.bebek içinde dümdüz yatıyodu hem rüzgar da almıyodu.
şimdi anakucaklarında bebekler hep iki büklüm.doğal duruş buymuş falan filan ama hoşuma gitmiyor benim.
içlerine ekstradan destek minder alacaz mecburen.üstelik üst kısım rüzgara açık.bebeği battaniyeye sarıp yatırıyosun içine.
ayrıca ağırlar da.
ama araçlara bağlananlardan alınmalı ki otomobile güvenle bağlanabilsinler ,işte bu güvenlik tedbiri açısında da kaçınılmaz tercihler.
kısacası 2 adet orta halli anakucağı alacağım mecburen.sonuçta bu ürünlerin kullanım süreleri çok kısıtlı.
0-13 kilo yazar çoğunda ama bebek sığmaz oluca veya çok hareketlenince kullanılmazlar sanırım.

ben dr.browns hava yutturmayan cam biberonunu aldım cam kullanımı zordur ama daha sağlıklıdır diye düşündüm.BPA FREE yazıyor kutusunda.
cam ben de düşünüyorum ama kırma riski yüksek.bebek büyüyünce zaten elinden de atabilir filan.
ama yenidoğan dönemi içni 2 adeditin cam alabbilirim diğerlerini ise bpa sız polikarbon avent düşünüyorum.

çok güzellermiş.inşalllah sağlıkla giydirirsin bebeklerini:))
bodyleri ise mümkün olduğu kadar az renkli almanı tavsiye ederim.böylelikle bir arada renk atma sorunu olmadan yıkayabilirsin.
ne kadar az boyalı ve resimsiz olursa o kadar iyi.
yrm kol ve aslılı bodyleri de yaz sıcaklarında giydiririrz sanırım.ben az az hepsinden alıcam.

bulabiliyosan al ama fazla alma.
aslında zıbınlar çok kullanışssız parçalar.
ben oğluma iç dış zıbın takı çok almışsım içlerinde kullanmadıklarım var.
kısa süreli kullanılıyor.hatta eve gelince bile kullanacağını sanmam çünkü bodyler bellerini örttüğü için daha rahat.
benim önerdiğim gibi zıbın bodylerden alırsan rahat edersin.
hastaneden çıkarken ise modaya uyup ana kucağı alacaz heralde:))
şaka bi yana tabi.güvenlik açısından öneriliyor ama ben ısınamadım o anakucaklarına yahu.
ben oğlum için portbebe kullanmıştım onu da kucağıma alıyodum.bebek içinde dümdüz yatıyodu hem rüzgar da almıyodu.
şimdi anakucaklarında bebekler hep iki büklüm.doğal duruş buymuş falan filan ama hoşuma gitmiyor benim.
içlerine ekstradan destek minder alacaz mecburen.üstelik üst kısım rüzgara açık.bebeği battaniyeye sarıp yatırıyosun içine.
ayrıca ağırlar da.
ama araçlara bağlananlardan alınmalı ki otomobile güvenle bağlanabilsinler ,işte bu güvenlik tedbiri açısında da kaçınılmaz tercihler.
kısacası 2 adet orta halli anakucağı alacağım mecburen.sonuçta bu ürünlerin kullanım süreleri çok kısıtlı.
0-13 kilo yazar çoğunda ama bebek sığmaz oluca veya çok hareketlenince kullanılmazlar sanırım.

cam ben de düşünüyorum ama kırma riski yüksek.bebek büyüyünce zaten elinden de atabilir filan.
ama yenidoğan dönemi içni 2 adeditin cam alabbilirim diğerlerini ise bpa sız polikarbon avent düşünüyorum.
hep aklimda renksiz vardi ozellikle de bu krem rengi organik ya da %100 pamuklu olanlardan alacam diyordum. Ama gordukce alinca boyle oldu. Aslinda arkadaslar benimle dalga geciyordu. Sen organikcisin san simdi hediye de bulamayiz diye ama ne bileyim esimle heves ettikce heralde boyle oldu. Yeri gelmisken ben camasirlara yumusatici yerine sirke koyuyorum bebekleirnkine de koyabilirim degil mi.
Bir de bu ana kucaklari hakkinda arabaya ters sekilde baglaniyormus. Duz sekilde baglanmasi icin baza dedikleri bisey var. Once onu arabaya takiyorsunuz o sabit kaliyor sonra siz anakucagini ona takip cikartiyorsunuz. Gerekli mi yoksa sadece anakucagini ters sekilde emniyet kemeriyle tutturmak yeterli mi

Hanimlar merhaba
Rabbim hayirlisiyla nasib ederse nisan sonuna iki tane kuzunun annesi olacagim.
bizim oglanlar bahar bebegi olacak. Dogum cantasindan baslayarak ne lazim ne degil, ne kullanislidir, olmazsa olmazlar nedir, hazirliklar nasil olmalidir, odalari nasil olsun besik ne alalim araba ne kullanalim. Siz tecrubeli annelerden fikir istiyorum.
Sadece mobilya araba degil bezinden baslayarak atletine kadar neler kullanislidir, neleri tavsiye edersiniz. Bana yardim edin. Fikir alisverisinde bulunalim.
haydi tecrubeli anneler fkirleriniz benim icin onemli
Merhaba hanımlar bende ikiz annesiyim.kuzularim suan 4.5 aylık ana kucaklarimizi artık kullanmıyorum. O nedenle ihtiyacı olan varsa satabilirim

hep aklimda renksiz vardi ozellikle de bu krem rengi organik ya da %100 pamuklu olanlardan alacam diyordum. Ama gordukce alinca boyle oldu. Aslinda arkadaslar benimle dalga geciyordu. Sen organikcisin san simdi hediye de bulamayiz diye ama ne bileyim esimle heves ettikce heralde boyle oldu. Yeri gelmisken ben camasirlara yumusatici yerine sirke koyuyorum bebekleirnkine de koyabilirim degil mi.
Bir de bu ana kucaklari hakkinda arabaya ters sekilde baglaniyormus. Duz sekilde baglanmasi icin baza dedikleri bisey var. Once onu arabaya takiyorsunuz o sabit kaliyor sonra siz anakucagini ona takip cikartiyorsunuz. Gerekli mi yoksa sadece anakucagini ters sekilde emniyet kemeriyle tutturmak yeterli mi
ben de ters bağlandığını biliyorum.
bazaları gordum ama çok fikrim yok şu anda o ürünlerle ilgili.

çamaşırlara sirke koymuyorum ama kullanabilirsin sanırım.
aslında gerek kalmayabilir.
şimdi sıvı bebek deterjanları var ya yetecektir.
ben granül hacışakir kullanmıştım oğlum için yeni doğduğunda.
yine ona benzer bir ürün alabiliriz.
sen organikciymişssin hazır bize organik bi ürün bulursun:))

mesela bakım ürünleri için ben bir marka buldum.
sen de gördün belki de.
organicare diye bir ürün.şampuanı losyonu yağı vs. var.
detaylı incelemedim ama tr. de üretilen ilk sertifikalı ürünmüş bunlar.
onu almayı düşünüyorum uygun fiyat denk getirirsem.

Merhaba hanımlar kuzularim 4.5 aylık olduğu için ana kucaklarını artık kullanıyorlar. Isteyene uygun bir fiyata satabilirim

Merhaba hanımlar bende ikiz annesiyim.kuzularim suan 4.5 aylık ana kucaklarimizi artık kullanmıyorum. O nedenle ihtiyacı olan varsa satabilirim
güle güle büyük bebeklerini cnaım.
tahminimden de erken bırakmışssınız ana kucaklarını kullanmayı.
kısa sürede işe yaramaz oluyor değil mi.
ürün satışları ile ilgili başka bir topik var galiba canım.belli şartlarda ekletiyolar heralde ürünleri.
orada da yayınlayabilirsin fotolarını ve fiyatlarını.
buraya da ekleyebilirsin tabi sakıncası yok ise.
benim şu an eşim bakıyor anakucağı modellerine.
ikinci el alalımmı diye bir konuşayım bakalım.olur derse değerlendirilir tabi.
ilgilenen başkaları da olacakrır.
eskimeyen ürünler bunlar nihayetinde.

Back
X