çok güzellermiş.inşalllah sağlıkla giydirirsin bebeklerini:))
bodyleri ise mümkün olduğu kadar az renkli almanı tavsiye ederim.böylelikle bir arada renk atma sorunu olmadan yıkayabilirsin.
ne kadar az boyalı ve resimsiz olursa o kadar iyi.
yrm kol ve aslılı bodyleri de yaz sıcaklarında giydiririrz sanırım.ben az az hepsinden alıcam.
bulabiliyosan al ama fazla alma.
aslında zıbınlar çok kullanışssız parçalar.
ben oğluma iç dış zıbın takı çok almışsım içlerinde kullanmadıklarım var.
kısa süreli kullanılıyor.hatta eve gelince bile kullanacağını sanmam çünkü bodyler bellerini örttüğü için daha rahat.
benim önerdiğim gibi zıbın bodylerden alırsan rahat edersin.
hastaneden çıkarken ise modaya uyup ana kucağı alacaz heralde:))
şaka bi yana tabi.güvenlik açısından öneriliyor ama ben ısınamadım o anakucaklarına yahu.
ben oğlum için portbebe kullanmıştım onu da kucağıma alıyodum.bebek içinde dümdüz yatıyodu hem rüzgar da almıyodu.
şimdi anakucaklarında bebekler hep iki büklüm.doğal duruş buymuş falan filan ama hoşuma gitmiyor benim.
içlerine ekstradan destek minder alacaz mecburen.üstelik üst kısım rüzgara açık.bebeği battaniyeye sarıp yatırıyosun içine.
ayrıca ağırlar da.
ama araçlara bağlananlardan alınmalı ki otomobile güvenle bağlanabilsinler ,işte bu güvenlik tedbiri açısında da kaçınılmaz tercihler.
kısacası 2 adet orta halli anakucağı alacağım mecburen.sonuçta bu ürünlerin kullanım süreleri çok kısıtlı.
0-13 kilo yazar çoğunda ama bebek sığmaz oluca veya çok hareketlenince kullanılmazlar sanırım.
bencede bu portbebe midir ana kucağı mıdır nedir yamuk yumuk bi acayip duruyo bebekler hiç rahat değil gibi geliyo bana.
şu dümdüz çanta gibi olanlar var ya o daha iyi gibi zaten 6 aydan fazla kullanılmaz herhalde,6. aydan sonra bebek arabası kullanılır değil mi ?
cam ben de düşünüyorum ama kırma riski yüksek.bebek büyüyünce zaten elinden de atabilir filan.
ama yenidoğan dönemi içni 2 adeditin cam alabbilirim diğerlerini ise bpa sız polikarbon avent düşünüyorum.