• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Canim masallah kuzular buyumus seninkiler. Aslinda guzel fikir.Ikinci el almayi dusundugumuz seyler oluyor bazen ama bu sefer de ikiz sorunu oluyordu bir tane buluyoruz hep. Hazir sende iki tane varmis. Cok mantikli ama biz ana kucaklarini iki ayri araba alarak arabayla birlikte alalim demistik.
Siz araba ne kullandiniz. Bu anakucaklarini arabadan ayri mi aldiniz
Merhaba hanımlar bende ikiz annesiyim.kuzularim suan 4.5 aylık ana kucaklarimizi artık kullanmıyorum. O nedenle ihtiyacı olan varsa satabilirim

çok güzellermiş.inşalllah sağlıkla giydirirsin bebeklerini:))
bodyleri ise mümkün olduğu kadar az renkli almanı tavsiye ederim.böylelikle bir arada renk atma sorunu olmadan yıkayabilirsin.
ne kadar az boyalı ve resimsiz olursa o kadar iyi.
yrm kol ve aslılı bodyleri de yaz sıcaklarında giydiririrz sanırım.ben az az hepsinden alıcam.

bulabiliyosan al ama fazla alma.
aslında zıbınlar çok kullanışssız parçalar.
ben oğluma iç dış zıbın takı çok almışsım içlerinde kullanmadıklarım var.
kısa süreli kullanılıyor.hatta eve gelince bile kullanacağını sanmam çünkü bodyler bellerini örttüğü için daha rahat.
benim önerdiğim gibi zıbın bodylerden alırsan rahat edersin.
hastaneden çıkarken ise modaya uyup ana kucağı alacaz heralde:))
şaka bi yana tabi.güvenlik açısından öneriliyor ama ben ısınamadım o anakucaklarına yahu.
ben oğlum için portbebe kullanmıştım onu da kucağıma alıyodum.bebek içinde dümdüz yatıyodu hem rüzgar da almıyodu.
şimdi anakucaklarında bebekler hep iki büklüm.doğal duruş buymuş falan filan ama hoşuma gitmiyor benim.
içlerine ekstradan destek minder alacaz mecburen.üstelik üst kısım rüzgara açık.bebeği battaniyeye sarıp yatırıyosun içine.
ayrıca ağırlar da.
ama araçlara bağlananlardan alınmalı ki otomobile güvenle bağlanabilsinler ,işte bu güvenlik tedbiri açısında da kaçınılmaz tercihler.
kısacası 2 adet orta halli anakucağı alacağım mecburen.sonuçta bu ürünlerin kullanım süreleri çok kısıtlı.
0-13 kilo yazar çoğunda ama bebek sığmaz oluca veya çok hareketlenince kullanılmazlar sanırım.

bencede bu portbebe midir ana kucağı mıdır nedir yamuk yumuk bi acayip duruyo bebekler hiç rahat değil gibi geliyo bana.
şu dümdüz çanta gibi olanlar var ya o daha iyi gibi zaten 6 aydan fazla kullanılmaz herhalde,6. aydan sonra bebek arabası kullanılır değil mi ?
cam ben de düşünüyorum ama kırma riski yüksek.bebek büyüyünce zaten elinden de atabilir filan.
ama yenidoğan dönemi içni 2 adeditin cam alabbilirim diğerlerini ise bpa sız polikarbon avent düşünüyorum.

babyhope ana kucağı oto koltuğu 109-tl.webp

bu ilk 4 ay için taşımaya sonrada 1 yaşa kadar oto koltuğu olarak kullanılır mı sizce rahat mıdır?

Eki Görüntüle 1376782
bu ilk 4 ay için taşımaya sonrada 1 yaşa kadar oto koltuğu olarak kullanılır mı sizce rahat mıdır?
acaba sırt kısmı ayarlanabiliyor mu?
biraz daha yatay pozisyona gelmesi lazım.
bak ortası çok çukur.
anneler genelde battaniye filanla dolduruyolarmış orayı ilk zamanlarda bebeği düz yatırabilmek için.veya hazır minderleri var.
ürünün özelliklerini iyice oku bakalım.sırt kısmı yatıyor mu?
ben çok detaylı bilemiyorum daha bu ürünleri.
hiç mağazada filen yakınen incelemedim.
oto koltuğu olarak bağlanabiliyor yazıyorsa kullanılır tabi.
hepsinde yok galiba bu özellik.

acaba sırt kısmı ayarlanabiliyor mu?
biraz daha yatay pozisyona gelmesi lazım.
bak ortası çok çukur.
anneler genelde battaniye filanla dolduruyolarmış orayı ilk zamanlarda bebeği düz yatırabilmek için.veya hazır minderleri var.
ürünün özelliklerini iyice oku bakalım.sırt kısmı yatıyor mu?
ben çok detaylı bilemiyorum daha bu ürünleri.
hiç mağazada filen yakınen incelemedim.
oto koltuğu olarak bağlanabiliyor yazıyorsa kullanılır tabi.
hepsinde yok galiba bu özellik.
sırt kısmı yatmıyor ama oto koltuğu oluyor.birde sapı 3 pozisyona giriyormuş sallama ve sabitleme özelliği var

Grup 0+ (13 kg'a kadar olan bebekler için)
Anakucağı, Otokoltuğu ve Taşıma olarak Kullanılabilme
5 Nokta Emniyet Kemeri
3 Pozisyona Ayarlanabilen Taşıma Sapı ( Sallama,Sabitleme,Taşıma)
Ekstra Kafa Koruma
Silikonlu Ekstra Destek Minderi
Yıkanabilir Kılıf
Otomobile Kolay Monte Edilebilme
Avrupa Standartlarına Uygun Üretilmiştir
özellikleri bunlar.

banada çok çukur geldi ama oto koltuğu olması iyi geldi belini biz ayarlayamaz mıyız minik bi yastıkla acaba?

sanırım daha yatay ve çokta uygununu buldum bu nasıl sizce daha rahat gibi değil mi?
ana kucağı yatay pozisyon.webp

ana kucagı konusunda bende cok kararsızım ama daha gidip gezmedim hepsine bakıp özelliklerini araştırıp öyle karar veririz internetten zor oluyor dokunmadan anlaşılmıyor bi de kumasları sert mi boyası nasıl bunlar da önemli..

sizce ev tipi ana kucağına gerek var mı ne diyorsunuz?

Eklentiler

• lJOY-MB60682_1.webp
    lJOY-MB60682_1.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 206
birde oda içinde böyle bir şey düşünüyorum.. fikirlerinizi bekliyorum acaba büyüyen yatak mı alsam yoksa fotodaki gibi mi?
dijital-baski-mobilya-baski-mobilyalara-dijital-baski-r4f-3R1 (1) 2.webp

Grup 0+ (13 kg'a kadar olan bebekler için)
Anakucağı, Otokoltuğu ve Taşıma olarak Kullanılabilme
5 Nokta Emniyet Kemeri
3 Pozisyona Ayarlanabilen Taşıma Sapı ( Sallama,Sabitleme,Taşıma)
Ekstra Kafa Koruma
Silikonlu Ekstra Destek Minderi
Yıkanabilir Kılıf
Otomobile Kolay Monte Edilebilme
Avrupa Standartlarına Uygun Üretilmiştir
özellikleri bunlar.
Gormustum sanirim bu urunu.babyhope galiba.fiyati da uygundu.ozellikleri de iyi.ama cok cukur ici

ana kucagı konusunda bende cok kararsızım ama daha gidip gezmedim hepsine bakıp özelliklerini araştırıp öyle karar veririz internetten zor oluyor dokunmadan anlaşılmıyor bi de kumasları sert mi boyası nasıl bunlar da önemli..

sizce ev tipi ana kucağına gerek var mı ne diyorsunuz?
Benim otomatik sallanir besigim var.oglumdan kalan.yeni dogdugunda cok isime yaramisti.
simdi de kullanicam.ama bebwk iki tane tabi:))eger gerekirse bi tane daha alirim basit bisey.ilk zamanlar onun icinde uyutabiliriz bebekleri.

birde oda içinde böyle bir şey düşünüyorum.. fikirlerinizi bekliyorum acaba büyüyen yatak mı alsam yoksa fotodaki gibi mi?Eki Görüntüle 1377126
Buyuyen yatak kullanan da var almam diyen de
Ilerde masraf olmasin yataga cevireyim diyosan olabilir
ama eskiyip yipranacaklar bunu da dusun.saglam bi urun deilse dagilir seneler icinde.
Ben de iki beyaz karyola be dolap dusunuyorum.buyuyenler sigmaz zaten simdi.odada kanepe de birakcam cunku.
senin bu begendiklerin de cok hosmus.

Son düzenleme:
Selam hanimlar
bugun bir sersemlik var uzerimde anlamadigim. Gozlerimi acamiyorum. Oto koltugu suan karar vermeye calistigimiz bisey olmasina ragmen yazdiklarinizi okuyup anlayamayacak kadar halsizim. Niye boyle oldum acaba.

Bu arada cnr expo da bu hafta sonu anne bebek fuari var giris 10 liraymis. Biz gidelim diyoruz bir aksilik olmazsa. Bu baby tech besiklerini filan firma fuarda gorebilirsiniz ancak buyuk oldugu icin anlasmali calistigimiz yerler sergilemiyor demisti. Bakalim. Bugunku gibi olmazda daha dinc olursam ins. Gideyim diyorum.
Fotograf ceker izlenimlerimi paylasirim.

Benim otomatik sallanir besigim var.oglumdan kalan.yeni dogdugunda cok isime yaramisti.
simdi de kullanicam.ama bebwk iki tane tabi:))eger gerekirse bi tane daha alirim basit bisey.ilk zamanlar onun icinde uyutabiliriz bebekleri.
benimde eşim çingene salıncağı yapıyormuş,uyumazlarsa yattığın yerden salla diye yatağın üstüne asacam tavandan diyo :)

Selam hanimlar
bugun bir sersemlik var uzerimde anlamadigim. Gozlerimi acamiyorum. Oto koltugu suan karar vermeye calistigimiz bisey olmasina ragmen yazdiklarinizi okuyup anlayamayacak kadar halsizim. Niye boyle oldum acaba.

Bu arada cnr expo da bu hafta sonu anne bebek fuari var giris 10 liraymis. Biz gidelim diyoruz bir aksilik olmazsa. Bu baby tech besiklerini filan firma fuarda gorebilirsiniz ancak buyuk oldugu icin anlasmali calistigimiz yerler sergilemiyor demisti. Bakalim. Bugunku gibi olmazda daha dinc olursam ins. Gideyim diyorum.
Fotograf ceker izlenimlerimi paylasirim.
zaman zaman olur halsizlik ama uzun sürerse kan değerleriyle ilgilimi diye bakılıyor diye biliyorum.

Back
X