- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi vebahargeldi
Hanimlar merhaba
Rabbim hayirlisiyla nasib ederse nisan sonuna iki tane kuzunun annesi olacagim.
bizim oglanlar bahar bebegi olacak. Dogum cantasindan baslayarak ne lazim ne degil, ne kullanislidir, olmazsa olmazlar nedir, hazirliklar nasil olmalidir, odalari nasil olsun besik ne alalim araba ne kullanalim. Siz tecrubeli annelerden fikir istiyorum.
Sadece mobilya araba degil bezinden baslayarak atletine kadar neler kullanislidir, neleri tavsiye edersiniz. Bana yardim edin. Fikir alisverisinde bulunalim.
haydi tecrubeli anneler fkirleriniz benim icin onemli
hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.benim de ikiz oğluşlarım var 4 yaşındalar.bir de kızım var 10 aylık.
bence süt pompası mutlaka alın,ben almamıştım doğumdan sonra çok zorlandım.ama elektrikli olanlarını tercih edin.doğum çantası için hastane çıkışları var onlardan alırsınız,kendinize de pijama ve gecelik takımı alın mutlaka.bebekler için battaniye,bebek bezi ve ne olur ne olmaz diye de biberon koyarsanız iyi olur.
doğumdan sorası için biz ilk 6 ay kullanmak üzre ikiz bebek beşiği almıştık sallanabilir kullanılış bi şeydi.sonra oda yaptık hani büyüyen beşiklerden aldık ama memnun kalmadım hiç.park yataklar daha mantıklı,kızımda park yatak kullanıyorum.araba olarak önlü-arkalı olanlardan almıştık ancak yan yana olanlar daha kullanışlı bence.
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)