Gün geçtikçe daha da zorlanmaya başladım.
Kızlarım 21 aylıklar, 3 ay sonra 2yaşında olacaklar. Artık kafayı yemek üzereyim. Hala tek başıma onlara bakamıyorum. Ve artık birbirini kıskanmaya başladılar. İkisi de beni istiyor. İkisini de kucağıma alıyorum ve birbirlerini itiyorlar. Gece bunu daha çok yaşıyoruz. Aslında her gece.
Devamlı stres altında olmak. Doğru düzgün uyuyamak, kızların devamlı birbirlerini istemeyip ikisinin de beni istemesi... çıldırma noktasına gelir miyim bilmiyorum ama bazen kızlara bunun için kötü davranıyorum. Kızıyorum bağırıyorum ... içim parçalanıyor onlar anlamıyorlar ki .
Yemek yediremiyorum hala doğru düzgün öğün yok 1 öğünü zorla 3 5 kaşık yediriyorum evet aç bırak diyenler var ama yine de yemiyorlar. Hala devam sütü kullanıyoruz. Bir türlü bırakmadık azaltmaya çalışıyorum ben de .
Nr yapmam gerekiyor. ? Bana ne olur geçecek demeyin kıskançlık olayı her şeyi mahvediyor geçecekse Bile ne zaman ? Tükendim. Artık çok ufak bir şey de bile sinir küpü oluyorum.
Sabah kahvaltı ettim ettim yoksa akşama kadar zaten ne can çekiyor ne heves kalıyor. Yiyemiyorum.
İkiz büyüten benim gibi bunları yaşayan varsa bana yazsın.