- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Aa bizim çok yakınmış canım ben de 7 haftalığım sanırım yarın gidicem doktora bakalım ne dicek. İnşallah sıkıntı yoktır :) peki sizin 6. Haftada crl değeri neydi kese boyutları vs :)Merhaba hanimlar bende ikiz bebis bekliyorum hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah
tesekkür ederim arkadasım :) bakalım ama 3üz olurmu bılmıyorum ben dondurulmus ebriyo yaptırdım 5 dondurulmusum var 2 ebriyo koydular :)Canım hayırlı olsun :)) maşallah çok iyi değerlerin 3 üz bile olabilir:) Allah sorunsuz hamilelik geçirtsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dondurulmuşsa değerler yüksek olurmuş ozmn ikizdir :)) Allahım sağlıklı etsin hepsini inşallahtesekkür ederim arkadasım :) bakalım ama 3üz olurmu bılmıyorum ben dondurulmus ebriyo yaptırdım 5 dondurulmusum var 2 ebriyo koydular :)
seninde arkadasım yumoşlarını kucagına saglıkla nasip etsinDondurulmuşsa değerler yüksek olurmuş ozmn ikizdir :)) Allahım sağlıklı etsin hepsini inşallah
aa cnm benımde 8.gun degerım 160tı 10.gun degerım 448 senın henüz tek mı cıft mı bellı degıl dımı? bana 6 temmuza randevu verdı doktoru daha cok var yaaamerhaba arkadaslar benim daha belli degil ama iki ebriyo koyduklar 10 gun kan degerin 447.8 12 gün kan degerim 1888.8 içimden bi ses 2yumosum var dıyor ama bakalım haftaya keselerim belli olucak
Canım bende pko varmış ama 1 gün reglm gecikmezdi kiloluda değildim biz çok acele ettik hemen istedik daha 1 yıllık evliydik zaten...Allah isteyen herkese nasip etsin :)Sizde neydi canım?İnşallah canım sorun neydi sizde
Benim 7.gün 151 9.gun 401 sonra 2444 derken baktirmadim bir daha :)İlk bhcg leriniz nasıldı arkadaşlar
Merhaba canım benim nasılsın ?serencim merhaba arkadasım senın degerlerin nasıldı??bende heycanla beklıyorum hafta keselerden belli olucak:)
Canım ikiz değeri senin :)merhaba arkadaslar benim daha belli degil ama iki ebriyo koyduklar 10 gun kan degerin 447.8 12 gün kan degerim 1888.8 içimden bi ses 2yumosum var dıyor ama bakalım haftaya keselerim belli olucak
Canım hosgeldinnn :)Kızlar merhaba ben de yeni öğrendim ikizlerimizi :) 6 hafta bitiyor yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadır nasiplerinde sağlıklı hayırlı uzun ömürler vardır. Hepimize Allah nasip eder inşallah bu güzel duyguyu. Benim henüz bulantım yok inş hiç olmaz. Bebeğinizin crl sini hatırlıyormusunuz 6. Haftada?? Bu başlıj çok güzel canlı tutalım bizi bizden başkası zor anlar:)
oohh masallahhhh tatlım benım degerlerin seninde cok guzellllllCanım ikiz değeri senin :)
Hoşbulduk tatlımmm:)) okadar istiyorum ki şu takvimi yapmayı. Korkuyorum sonra:) yarınki kontrolde güzel şeyler duyarsam yapıcam :)Canım hosgeldinnn :)
Takvimlerinizi yapın isterseniz
Dayanamadım yaptım bile:) hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım hosgeldinnn :)
Takvimlerinizi yapın isterseniz
Bizde de eşimin değerlerinde sayı ve hareketlilik az. Allah bana da nasip etsin inş ilkinde. :)Canım bende pko varmış ama 1 gün reglm gecikmezdi kiloluda değildim biz çok acele ettik hemen istedik daha 1 yıllık evliydik zaten...Allah isteyen herkese nasip etsin :)Sizde neydi canım?
Normal yollamı oldu tüpmü senin canımAa bizim çok yakınmış canım ben de 7 haftalığım sanırım yarın gidicem doktora bakalım ne dicek. İnşallah sıkıntı yoktır :) peki sizin 6. Haftada crl değeri neydi kese boyutları vs :)
Tüp canım senin normal yollamı oldu,?Normal yollamı oldu tüpmü senin canım
İnşallah canimBizde de eşimin değerlerinde sayı ve hareketlilik az. Allah bana da nasip etsin inş ilkinde. :)
Canım görünmüyor takvimin?Dayanamadım yaptım bile:) hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bugün kontrolun vardi canın senin..Hadi hayirli haberlerle gel insallah l..Yaz mutlaka buradandaHoşbulduk tatlımmm:)) okadar istiyorum ki şu takvimi yapmayı. Korkuyorum sonra:) yarınki kontrolde güzel şeyler duyarsam yapıcam :)