- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferin yapıldı ozaman aynıyız arkadasım benımde bugun ıkıncı haftam kasıgımda krap gırdı gece uyurken sag sola donerken senınde boyle oldumu hıc ??banada dua edın olurmu :) Benım 2 hafta once ılk tup bebek denemem negatıf sonuclandı Allahım banada hayırlı saglıklı ıkız bebek nasıp etsın :)
ınsallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırısnız
İnşallah canım...banada dua edın olurmu :) Benım 2 hafta once ılk tup bebek denemem negatıf sonuclandı Allahım banada hayırlı saglıklı ıkız bebek nasıp etsın :)
ınsallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırısnız
Günaydın canım :)aynen o kraplar bendede oldu bebekler yer aciyorlar kendilerine ondan oluyorkızlar merhabalar benim bugun 2inci haftam dun gece yatakta kasıgıma ınanılmaz kırap gırdı donerken bugunde belim agrıyor sızınde boyle oldumu hiç???
bebekımm benımkı negatıf sonuclandı senınkı ınsallah olumlu olur benım 7. gune kadar kasık ve bel agrılarım vardı 7. gun ıshal oldum ondan sonra agrım sızım bıttı ozaman anladım bebeklerım yoktu artık oylede oldutransferin yapıldı ozaman aynıyız arkadasım benımde bugun ıkıncı haftam kasıgımda krap gırdı gece uyurken sag sola donerken senınde boyle oldumu hıc ??
cokta hazır degılım maddı manevı yorulduk hatta 2n denemeyı nerde yapacaımıda bılmıyorum benım tupler kapalı belkı bır umut acılır da dgal olur dıyorumİnşallah canım...
Tekrar tedaviye ne zaman baslayacaksin
Arkadasım test yaptırdınmı kendine göremi diyorsun tatlım ? İshal bendede hep vardı transfer zamnımda 2 gun doktorum herzaman derki eger düşük olursa üzülmemek gerekiyor anormal bi durum gelisim varmıski vucut atıyor olsun biraz dinlendir vucudunu cok uzunda tutuma morelini yüksekbebekımm benımkı negatıf sonuclandı senınkı ınsallah olumlu olur benım 7. gune kadar kasık ve bel agrılarım vardı 7. gun ıshal oldum ondan sonra agrım sızım bıttı ozaman anladım bebeklerım yoktu artık oylede oldu
Coooooookkkk tesekkürr ederimmmm arkadasımmm ay nasıl sevindim :) hiç böyle bi krap yasamamıstım :) belim de agrıyor artık desene hiç bi belirtim olmamıstı test gününe kadar bundan sonra yasıycam :))Günaydın canım :)aynen o kraplar bendede oldu bebekler yer aciyorlar kendilerine ondan oluyor
evet canım kocaman sıfır aldm bugunde merkezden cagırdlar neden tutmadgına bakacaklarmıs rahıme sıvı verılecekmıs ne olacak bılmıyorumArkadasım test yaptırdınmı kendine göremi diyorsun tatlım ? İshal bendede hep vardı transfer zamnımda 2 gun doktorum herzaman derki eger düşük olursa üzülmemek gerekiyor anormal bi durum gelisim varmıski vucut atıyor olsun biraz dinlendir vucudunu cok uzunda tutuma morelini yüksek
Valla yardimci olmAk isterdim canim ama bilmiyorum degerlerimi hic kagitlarda yanimda degil. Neguzel ayni zamanlarda olmasi anlatiriz gelismeleri birbirimize nekadar aralikla gidiyorsun doktoraAa bizim çok yakınmış canım ben de 7 haftalığım sanırım yarın gidicem doktora bakalım ne dicek. İnşallah sıkıntı yoktır :) peki sizin 6. Haftada crl değeri neydi kese boyutları vs :)
Canım tranfer tarihimden 16 gün geçtiHadi hayırlı olsun tatlım merakla bekliyorum sonucu:) bugün kaçıncı günün ? Belki daha erken öğrenebilirsin
canımm hayırlı olsun ikiz gibi duruyor:) inşallah sağlıkla sağ salim kucağına almak da nasip olur:) ilk muayene ne zaman??merhaba kızlarrr bu benim ilk denemem 2 transferim oldu çok şükür pozitif transferden 9 gün sonra ilk testte 413 cıktı 2 gün sonrası 971 çıktı ikiz bebek için normalmi sizce değerler
Allah razı olsun canım rabbimmm cümlemize tüm isteyenlere anneliği hayırlısı ile yaşatsın inşallah 30 haziranda çok az kaldııı bebeğimi yada bebeklerimi görmeye ☺Ca
canımm hayırlı olsun ikiz gibi duruyor:) inşallah sağlıkla sağ salim kucağına almak da nasip olur:) ilk muayene ne zaman??
Amiiin inşallah canım. yavrular saklamazlarsa kalp atışlarını bile görürsünz inşallah:)) çok rahat ol maşallah hersey yolunda keyfini çıkar haftasonu şıp diye geçiyor sayma haftasonunu. 3 günün kaldı görmeye Allahımıın izniyle:)Allah razı olsun canım rabbimmm cümlemize tüm isteyenlere anneliği hayırlısı ile yaşatsın inşallah 30 haziranda çok az kaldııı bebeğimi yada bebeklerimi görmeye ☺
Transfer sonrası 9 günü atlattık ya gerisi her türlü geçer gibi geliyo ☺Amiiin inşallah canım. yavrular saklamazlarsa kalp atışlarını bile görürsünz inşallah:)) çok rahat ol maşallah hersey yolunda keyfini çıkar haftasonu şıp diye geçiyor sayma haftasonunu. 3 günün kaldı görmeye Allahımıın izniyle:)
Gercektende oyle 9 gun nasıl gecıcek derken:) hepimiz atlattık bende 30 haziran kese yada keselerimi görücem yumoşlarınTransfer sonrası 9 günü atlattık ya gerisi her türlü geçer gibi geliyo ☺
Aynı gün keselerimizi görücez:)))merhaba kızlarrr bu benim ilk denemem 2 transferim oldu çok şükür pozitif transferden 9 gün sonra ilk testte 413 cıktı 2 gün sonrası 971 çıktı ikiz bebek için normalmi sizce değerler
Öylemiii ne güzelll inşallah hayırlı haberler duyarızzz senin değerlerin kaç çıktı canım ikiz olduğu kesinmi seninAynı gün keselerimizi görücez:)))