İkiz bebek bekleyenler:)

Benimde çift yumurta rüyalarımda hep bir kız bir erkek görüyorum :) Bakalım Rabbim neyi nasip edecek çok merak ediyorum. Özellikle ciciler almak için.
Aynen bende bir kız bir erkek istiyorum :)
Ama senin az kalmış 2 hafta sonra ogreneceksin eğer gosterirlerse tabi:)

Yarın 11. haftaya giriyoruz. Haftaya doktora gidiyorum tam 12 hafta olcak bende çok dua ediyorum inş. gösterirler diye :)

10 haftalık ikizlere hamileyim :) normal yolla oldu- hemde monokoryonik- monoamniyonik yüksek riskli gebelik :KK43: allah yardımcım olsun

merhaba arkadaslar benim daha belli degil ama iki ebriyo koyduklar 10 gun kan degerin 447.8 12 gün kan degerim 1888.8 içimden bi ses 2yumosum var dıyor ama bakalım haftaya keselerim belli olucak

Kızlar merhaba ben de yeni öğrendim ikizlerimizi :) 6 hafta bitiyor yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadır nasiplerinde sağlıklı hayırlı uzun ömürler vardır. Hepimize Allah nasip eder inşallah bu güzel duyguyu. Benim henüz bulantım yok inş hiç olmaz. Bebeğinizin crl sini hatırlıyormusunuz 6. Haftada?? Bu başlıj çok güzel canlı tutalım bizi bizden başkası zor anlar:)

Ben d
serencim merhaba arkadasım senın degerlerin nasıldı??bende heycanla beklıyorum hafta keselerden belli olucak:)
ben söyliyim değerlerimi:) 6. Gün 60 dı. 8.gün 112, 10. Gün 178, 12. Gün 328 14.gün 518 çok garip olduğu için sürekli test yaptım durdum :KK43: ama çok şükür iki kese göründü 6. Haftada. İnşallah sağlıklılardır çünkü beta değerlerim ikiz için düşük ve 2 ye katlamadı hiç. Dua edin nolur

merhaba arkadaslar benim daha belli degil ama iki ebriyo koyduklar 10 gun kan degerin 447.8 12 gün kan degerim 1888.8 içimden bi ses 2yumosum var dıyor ama bakalım haftaya keselerim belli olucak
Canım hayırlı olsun :)) maşallah çok iyi değerlerin 3 üz bile olabilir:) Allah sorunsuz hamilelik geçirtsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

X