- 9 Mart 2015
- 164
- 158
- 36
Çift yumurta
Benimde çift yumurta rüyalarımda hep bir kız bir erkek görüyorum :) Bakalım Rabbim neyi nasip edecek çok merak ediyorum. Özellikle ciciler almak için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift yumurta
Aynen bende bir kız bir erkek istiyorum :)Benimde çift yumurta rüyalarımda hep bir kız bir erkek görüyorum :) Bakalım Rabbim neyi nasip edecek çok merak ediyorum. Özellikle ciciler almak için.
Hadi yaa ilk defa duydum,yüksek riskli derken canım?10 haftalık ikizlere hamileyim :) normal yolla oldu- hemde monokoryonik- monoamniyonik yüksek riskli gebelik allah yardımcım olsun
İnşallah canım sorun neydi sizdeBenim 2. De oldu canım çok şükür,insallah tez zamanda kavusursun
Haziranın 30 da inşallah öğrencem 2 transferim oldu çok şükür pozitif cıktı ama ayın 30 soyleyeblirim tek yada çif olduğunu dedilerBende ikiz bekliyorum 35 haftalık hamileyim
serencim merhaba arkadasım senın degerlerin nasıldı??bende heycanla beklıyorum hafta keselerden belli olucak:)Yok mi ikiz bekleyen?Bir ben miyim:)
ben söyliyim değerlerimi:) 6. Gün 60 dı. 8.gün 112, 10. Gün 178, 12. Gün 328 14.gün 518 çok garip olduğu için sürekli test yaptım durdum ama çok şükür iki kese göründü 6. Haftada. İnşallah sağlıklılardır çünkü beta değerlerim ikiz için düşük ve 2 ye katlamadı hiç. Dua edin nolurserencim merhaba arkadasım senın degerlerin nasıldı??bende heycanla beklıyorum hafta keselerden belli olucak:)
Hadi hayırlı olsun tatlım merakla bekliyorum sonucu:) bugün kaçıncı günün ? Belki daha erken öğrenebilirsinHaziranın 30 da inşallah öğrencem 2 transferim oldu çok şükür pozitif cıktı ama ayın 30 soyleyeblirim tek yada çif olduğunu dediler
Canım hayırlı olsun :)) maşallah çok iyi değerlerin 3 üz bile olabilir:) Allah sorunsuz hamilelik geçirtsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba arkadaslar benim daha belli degil ama iki ebriyo koyduklar 10 gun kan degerin 447.8 12 gün kan degerim 1888.8 içimden bi ses 2yumosum var dıyor ama bakalım haftaya keselerim belli olucak