Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki tane aslında birbirleriyle oynarlar birbirlerine oyun arkadaşı olurlar kavga da ederler bazen ikizlerde çok oluyo ama gene de birbirleriyle oyun oynamaya alıştırın
İkiz annesiyim 7 aylıklar bir bebeğim çizgi filmsiz durmuyor değişik oyunlar oynatmaya çalışıyorum herşeyi denedim ama en fazla 10 dk duruyor çizgi film açınca duruyor ve bu beni cok yordu izletmek de istemiyorm günde yaklaşık 2 -3 saat izliyor ne yapmaliyim
Ben senin arkadaşın değilim lafına dikkat et. Süper anne muhteşem anne herşeyi çok iyi yapıyorsunuz heralde anneliğime laf ettiğinize göre. Allah sorsun hesabını bunun sizden klavye delikanlısı
Benimde bi tanıdığım erken yaşta izlettiği için çocukta yaşıtlarına göre konuşamama ve ortama adapte olamama sorunu çıktı. Bana göre otizm başlangıcıydı ama yaşı küçük olduğu için otizm teşhisi koyamamışlardır. Ne göz teması kuruyordu ne de konuşabiliyordu. Sonra hayatlarından televizyonu kaldırdılar telefonlarıda öyle.
Şimdi sürekli evde etkinlik var. Biraz zor olacak ama yapmaya çalışın direnin. allahım korusun onları. Sizlerede kolaylıklar diliyorum
İkiz annesiyim 7 aylıklar bir bebeğim çizgi filmsiz durmuyor değişik oyunlar oynatmaya çalışıyorum herşeyi denedim ama en fazla 10 dk duruyor çizgi film açınca duruyor ve bu beni cok yordu izletmek de istemiyorm günde yaklaşık 2 -3 saat izliyor ne yapmaliyim
7 aylık bebelerin tv ile ne işi var? Ben ikiz kuzenlerime baktım bir süre ve asla televizyon izlemiyorlardı,bilmiyorlardı televizyonu. Yani o kadar küçük bebelerin çizgi film alışkanlıkları varsa bu demek oluyor ki çizgi filmi açıp çocukları da önüne oturtmuşsunuz.