7 aylık bebek 2-3 saat tv mi izliyor yok artık. Birkaç aya otizm mi diye kapı kapı gezeceksiniz tv yüzünden uyaran eksikliğine bağlı haberiniz olsun. Tv yi hiç bilmemeli çocuklar, yanlarında açılmamalı. Madem alıştırmışsınız direneceksiniz , zaten daha da kıpır kıpırlaşacaklar durdurmaya çalışmayın enerjilerini atacakları oyun oynayacakları ortamı kuracaksınız. Bizim en ufak yeğenimiz 6 yaşında, daha bu sene günde max 1 saat tv ye izni başladı, öncesinde açılabilen bir şey olduğunu bile bilmiyordu çocuk o ekranın.İkiz annesiyim 7 aylıklar bir bebeğim çizgi filmsiz durmuyor değişik oyunlar oynatmaya çalışıyorum herşeyi denedim ama en fazla 10 dk duruyor çizgi film açınca duruyor ve bu beni cok yordu izletmek de istemiyorm günde yaklaşık 2 -3 saat izliyor ne yapmaliyim
İkiz annesiyim 7 aylıklar bir bebeğim çizgi filmsiz durmuyor değişik oyunlar oynatmaya çalışıyorum herşeyi denedim ama en fazla 10 dk duruyor çizgi film açınca duruyor ve bu beni cok yordu izletmek de istemiyorm günde yaklaşık 2 -3 saat izliyor ne yapmaliyim
7aylık bebek ve tv miİkiz annesiyim 7 aylıklar bir bebeğim çizgi filmsiz durmuyor değişik oyunlar oynatmaya çalışıyorum herşeyi denedim ama en fazla 10 dk duruyor çizgi film açınca duruyor ve bu beni cok yordu izletmek de istemiyorm günde yaklaşık 2 -3 saat izliyor ne yapmaliyim
En baştan siz alıştırmışsınız, çocuklar doğarken böyle bir alışkanlıkları yoksa tabiİkiz annesiyim 7 aylıklar bir bebeğim çizgi filmsiz durmuyor değişik oyunlar oynatmaya çalışıyorum herşeyi denedim ama en fazla 10 dk duruyor çizgi film açınca duruyor ve bu beni cok yordu izletmek de istemiyorm günde yaklaşık 2 -3 saat izliyor ne yapmaliyim
Benim de tek çocuğum olsa dediğiniz bebek oyuncağı olurdu emin olun öle herkes çocuk bakıyor benimkiler ikiz ilk olan bebeğime hiç izletmedim ona bakarsnzŞu devirde 7 aylık bebeğe tv mi pesss ve yazık artık . Oğlum 3 yaşında ve bizim hayatımızda ev 0 . Kendimiz dahi tv açmıyoruz artık o uyuyana kadar . Çocuğun uyaran eksikliği yaşaması artık an meselesi
Tamam böyle devam et sen izlet ne yapalım ? Doğru düzgün bakamayacaksanız çocuğunu niye yapıyorsunuz ?Benim de tek çocuğum olsa dediğiniz bebek oyuncağı olurdu emin olun öle herkes çocuk bakıyor benimkiler ikiz ilk olan bebeğime hiç izletmedim ona bakarsnz
Konuyu açtığınıza göre vicdan azabı çekiyorsunuzBenim de tek çocuğum olsa dediğiniz bebek oyuncağı olurdu emin olun öle herkes çocuk bakıyor benimkiler ikiz ilk olan bebeğime hiç izletmedim ona bakarsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?