İkiz anneleri crinone jel veya progestan fitil i ne zaman a kadar kullandınız?

Canımcım, benimde yumurta rezervim azdı, eşiminde sperm sayısı, tüp bebişle ikizlere hamileyim şimdi şükür, öncesinde kan pıhtılaşması testi yaptık tedbir amaçlı ve bende çıktı. Şimdi hem hapını hem iğnesini kullanıyorum. Belki çıkmasada kullandorabilirlerdi dediğin gibi. Tüp bebek merkezindeki Doktorum perinatolog ne diyorsa onu yap ilaçlarına devam et dedi, daha normal kadın doğumcuya soramadım ay sonu kontrolüm. Kullanmasam zararı ne kullansam faydası ne insan merak ediyor tabiki. Şimdi 13+3üz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hepimiz

Merhaba bende bugun kalp atisiyla tek yumurta ikizlerim oldugunu ogrendim embriho 2 ye bolunmus transferden sonra.banada heyet raporu cikardi tup bebek dr um hamilelik boyunca ve lohusaykende kullanicaksin dedi banada pihtilasma testi yapilmadi ben prosedur boyle saniyodum perinatolog onerdi onumuzdeki hafta gidicem.kismetse bende danisayim dediginiz gibi tahlil yapilsin diye.buarada heyet raporu cikinca 3 kutu yazdilar 16₺ odedim sadece.benimde gobek mosmor artik kolhmdan basladim olmaya.

Heyet raporunu nasıl çıkartıyorsun canım? Yani tahlil yapılmadan kullandırılması saçma geldi bana ne biliyim ben de haftaya cuma gidicem sorucam tekrar

Heyet raporunu nasıl çıkartıyorsun canım? Yani tahlil yapılmadan kullandırılması saçma geldi bana ne biliyim ben de haftaya cuma gidicem sorucam tekrar
Haklisin belki gerek yok bosuna delik desik olduk.universite hastanesinde normal kadin dogum bolumunde ilac yazdiricam dedim dr a heyet raporu cikart dr um bu igneyi tum hamilelik kullanicaksin saglik ocagindan yazdirabilmek icin dedim tamam dedi recete icin kod yazdi sekreterlige soyle dedi sistdmden gordu sekreter elime yazili birsey vermedi eczanede sistemimde gorundu.eger mecbur kullanicaksan sende cikart derim.

Ama benim dr um üniversite hastanesinde değil hiç bilmiyorum prosedürleri orda drum olması gerekir mi ? Ilk kızım da 10. Hafta iğneyi bıraktırdılar birşey olmadı çok şükür 3 yaşında.. şimdi bunlar ikiz o yüzden bırakmayın dedi tüp bebek drum. Haftaya cuma da yeni bi dr a gidicem

Son düzenleme:
Bu arada ben hiç düşük veya bebek kaybı yaşamadım sadece 1 kimyasal 1 dış gebelik oldu kızımdan sonra dış gebeliktede sol tüp e tutunduğu için onu aldılar

Farketmez canim onemli olan devlet hastanelerinde cikiyor bu heyet.yakininda varsa devlet universite sehir hastanesi arastirma hastanesi falan cikar buralarda.ben tup dr uma nezaman basliyim perinatolog diye sormadim ama onumuzddki hafta gidicem yasim tup olmasi kilom tek yumurta risk saydi da saydi dr gozum korktu.

Jel hiç kullanmadım. Fitili de 15. haftadan itibaren kestiler. Bıraktıktan sonra çok ufak bir kanamam oldu ama sonra geçti. Bir daha da birşey yaşamadım.

Arkadaşlar crinone jel kullanırken aplikatörü tamamen mi itiyoruz ileriye yoksa yarıya kadar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…