Tüp bebek dr ları ve merkezleri tedbir amaclı tüm Ilaclar da ısrarcı oluyor. Ama normal kadın doğumcu veya periontologlar ilaç kullanmayı artık gereksiz buluyormuş bana bunu tüp bebek merkezimdeki dr söyledi. Ikiz gebelik olduğu için başka dr a yönlendirdi beni ben dedim direk periontolog a gideyim yok dedi onlar size ilaçları biraktirirlar gebelik olunca ilaca gerek yok diye düşünürler dedi. Ben ister istemez sorgular oldum bunu duyunca.. benim yumurta rezervi azlığından başka sorunum yok esimdede sorun yok çok şükür ama ben tahlil yapılmadan kan sulandırıcı iğne kullandiriliyorum bide bana diyorki mtup merkezi eğer bırakıyorlarsa tahlil yaptırım bakın kan pihtilasmaniz var mı? Eee sen niye yapmıyorsun ben boşuna aylardır acı içinde iğne kullanıyorum ve ikiz olduğu için 9 ay kullanacaksın diyor tedbir amacliymis çok sinirlendim ben bu konuşma olunca gideceğim dr dan tahlil isteyeceğim.. kızıma hamileyken 10.haftada kestiler tüm ilaçları şimdi ikiz diye tedbir diyorlar maddi manevi yazık bize