İkiz annesiyim. Banada çift embriyo transferi yapildi. Ikiside tuttu. Bir kız bir erkek oldu. Şükürler olsun. Suanda 9 aylıklar. Hamilelik sürecim tam.7 ay kusmak ile geçti. Normal tek gebelik gibi 13 kilo aldım. Yarısı doğumda gitti. Kusmama rağmen Hamilelik sürecim çok iyi gitti.
Dogduklarinda çok şükür küveze filan girmediler ertesi gün eve geldik. İkiz Bebek bakmak çok zor. Eşinizin.mutlaka destek çıkması gerekiyor. Zaman çabuk geçiyor hiç bir şey emeksiz olmuyor inanın. Ve Allah gerçekten guc kuvvet verdiğine inanıyorum. Öyle ya da böyle bir şekilde büyüyorlar. İki tanesi tutacak diye birsey yok ama tuttuğu zaman ×2 mutluluk. Ev kalabaliklasiyor şenleniyor. Ömür boyu yanında arkadaşı var. Bence çok güzel bir mutluluk. Fikrimi.sorarsaniz tek bile olsaydı ben yine 2. Düşünürdüm. O yuzden şanslı olduğumu düşünüyorum. Tabiki maddiyat önemli ×2 masraf. O da ama yağlı ama yağsız büyüyecekler. Prima bez almazsın da uygun birsey alırsın. Mesela ben öyle yapıyorum.
Baya uzun oldu. Naçizane tavsiyem kalabalık olmaz güzel hemde cocuk hasreti çekenler için. Hemde şansınız yukseldigi icin.Rabbim.kimsenin kucagini boş bırakmasın.