Kızlar selamlar, Mart ayında bir tane 5. Gün embriyo transferim yapıldı fakat maalesef kimyasal ile sonuçlandı. 28 yaşındayım ve geride 5. Gün embriyolarım var. Ama bu sefer doktorum çift embriyo transferini tartışıp karar vericez dedi. Aklımda bir sürü soru işareti var. Tabii iki embriyonun ikisi de tutacak diye bir şey yok ama asla karar veremiyorum. Tecrübeli ikiz anneleri bana fikir verebilir misiniz? Hamilelik doğum süreciniz veya sonrası nasıl geçti?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz anneleri bakabilir mi?
- Konu Sahibi hers123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cift embriyo ikiz anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
ikiz annesi değil ama, ikizleri olan bi annenin cocuğu olarak cook zor diyorum:) hamileleğinin çok ağır geçtiğini anlatır annem hep mesela, ama çok da güzel, yani bunlar sizi korkutmasın bence inancınız varsa bakabileceğinizeKızlar selamlar, Mart ayında bir tane 5. Gün embriyo transferim yapıldı fakat maalesef kimyasal ile sonuçlandı. 28 yaşındayım ve geride 5. Gün embriyolarım var. Ama bu sefer doktorum çift embriyo transferini tartışıp karar vericez dedi. Aklımda bir sürü soru işareti var. Tabii iki embriyonun ikisi de tutacak diye bir şey yok ama asla karar veremiyorum. Tecrübeli ikiz anneleri bana fikir verebilir misiniz? Hamilelik doğum süreciniz veya sonrası nasıl geçti?
Çok teşekkür ederim cevabınız için tek çocuktan çok daha zor olabileceğini tahmin ediyorum ama inanın kaygılarım yorgunluk ve zorluğundan çok sağlık. Anksiyetemi bu süreçte hiç durduramıyorum. Ne şanslı ki anneniz sağlıklı çocuklar getirmiş dünyayaikiz annesi değil ama, ikizleri olan bi annenin cocuğu olarak cook zor diyorum:) hamileleğinin çok ağır geçtiğini anlatır annem hep mesela, ama çok da güzel, yani bunlar sizi korkutmasın bence inancınız varsa bakabileceğinize
- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
Rica ederiim, ben ve ikizim gayet sağlıklıyız çok şükür, eminim sizin için de iyi geçecektir, Rabbim size de sağlık ve sağlıklı çocuklar versinÇok teşekkür ederim cevabınız için tek çocuktan çok daha zor olabileceğini tahmin ediyorum ama inanın kaygılarım yorgunluk ve zorluğundan çok sağlık. Anksiyetemi bu süreçte hiç durduramıyorum. Ne şanslı ki anneniz sağlıklı çocuklar getirmiş dünyaya
- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
AminRica ederiim, ben ve ikizim gayet sağlıklıyız çok şükür, eminim sizin için de iyi geçecektir, Rabbim size de sağlık ve sağlıklı çocuklar versin
hep öyle söylüyorlar ama büyüyünce de yeni zorluklar çıkıyor sanırım. Hayırlısını dilemek en doğrusu gibi teşekkür ederim cevabınız içinBen ikiz annesiyim , evet cok zor ikiz hamilelik de, buyutmek de, mutlaka yardim eden biri olmali yaninizda. Ama ikizler buyudukce kolaylasiyor.
- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Rica ederim , cocuk bakmak her turlu zor , ama tek cocuklara gore ikizler buyudukce kolaylasiyor kesinlikle, ozellikle 21. Aydan sonra wpey degisiklikler oluyor olumlu anlamda.hep öyle söylüyorlar ama büyüyünce de yeni zorluklar çıkıyor sanırım. Hayırlısını dilemek en doğrusu gibi teşekkür ederim cevabınız için
- 3 Haziran 2022
- 29
- 7
- 16
- 41
- 18 Kasım 2022
- 1.168
- 1.670
- 63
Kardeş dünyanın en güzel şeylerinden biri ama tabi malum türkiyede ekonomik sosyal vs sebeplerden insan kaygılanıyor. Tabii bir de ikiz gebelik ve doğumlardaki sağlıksal riskler korkutuyor. Ana sanırım doktoruma bırakacağım durumu ve hayırlısı diyeceğim. İnşallah sağlıkla tek veya ikiz herkes kucağına alır bebeğiniİkiz annesi olmak çok özel. Bebeklerken zor tabi ama çok şanslılar en yakın arkadaslari hep yaninda..
evet herkes öyle söylüyor bir süre sonra çok kolaylaşıyor diye. Ben de çalışıyorum ve inşallah gebelikte ve doğum izninden sonra da çalışmaya devam etmek istiyorum. Dediğiniz gibi kreş bakıcı hepsi lüks artık bu devirdehamilelik süreci ve ilk 2 yıl çok zor anladığım
bide bu pahalılıkta kreşi bakıcısı her şeyi düşünmek lazım
- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Herkes aynı olmayabilir diyerek önce başlamak istedim. Gebeligim ve doğumum çok rahat geçti. Herhese nasip etsin rabbim. 37+3 te planlı sezaryenle doğum yaptım. 2500 kızım 3000 gr oğlum doğdu. En çok bakımında zorlandım.. mükellemmel olsun derken ben yıprandım bu ay 3 yaşında olacaklar. 23 Haziran 2020 de dünyaya geldilerKızlar selamlar, Mart ayında bir tane 5. Gün embriyo transferim yapıldı fakat maalesef kimyasal ile sonuçlandı. 28 yaşındayım ve geride 5. Gün embriyolarım var. Ama bu sefer doktorum çift embriyo transferini tartışıp karar vericez dedi. Aklımda bir sürü soru işareti var. Tabii iki embriyonun ikisi de tutacak diye ňbir şey yok ama asla karar veremiyorum. Tecrübeli ikiz anneleri bana fikir verebilir misiniz? Hamilelik doğum süreciniz veya sonrası nasıl geçti?
Ne güzel bir süreç yaşamışsınız maşallah darısı tüm ikiz annelerinin başına sanırım en zor süreçler geride kaldı sizin için hep ikiz anneleri öyle söylüyor büyüdükçe kendi kendilerini oyalayıp tüm yükü sizden alıyorlarmışHerkes aynı olmayabilir diyerek önce başlamak istedim. Gebeligim ve doğumum çok rahat geçti. Herhese nasip etsin rabbim. 37+3 te planlı sezaryenle doğum yaptım. 2500 kızım 3000 gr oğlum doğdu. En çok bakımında zorlandım.. mükellemmel olsun derken ben yıprandım bu ay 3 yaşında olacaklar. 23 Haziran 2020 de dünyaya geldiler
- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Çok şükür 2. Yıldan sonra gece uykulari düzeliyor ve artık uyumaya başlıyorsun. En sıkıntılı olanı gece uykusuydu. Bir yıldır tekrardan uyuyorum çalışan anneyim 19.5 ay aile destekli kendim baktım. Sonra işe döndüm eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Eylül de kreşe başlayacaklar her şey daha güzel olacak inşallah. Evet birlikte oynuyorlar, salıncakta sırayla birbirini sallıyorlar. Oğlum biraz fazla hareketli ev işiyle onu yürütmek zor oluyor şuan için başkada büyük sıkıntı kalmadı. Rabbim dileyen herkese nasıp etsinNe güzel bir süreç yaşamışsınız maşallah darısı tüm ikiz annelerinin başına sanırım en zor süreçler geride kaldı sizin için hep ikiz anneleri öyle söylüyor büyüdükçe kendi kendilerini oyalayıp tüm yükü sizden alıyorlarmış
Ne güzel maşallah inşallah hayırlısıyla ben de bütün isteyenlerler de o günleri görürüzÇok şükür 2. Yıldan sonra gece uykulari düzeliyor ve artık uyumaya başlıyorsun. En sıkıntılı olanı gece uykusuydu. Bir yıldır tekrardan uyuyorum çalışan anneyim 19.5 ay aile destekli kendim baktım. Sonra işe döndüm eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Eylül de kreşe başlayacaklar her şey daha güzel olacak inşallah. Evet birlikte oynuyorlar, salıncakta sırayla birbirini sallıyorlar. Oğlum biraz fazla hareketli ev işiyle onu yürütmek zor oluyor şuan için başkada büyük sıkıntı kalmadı. Rabbim dileyen herkese nasıp etsin
İkiz annesiyim. Banada çift embriyo transferi yapildi. Ikiside tuttu. Bir kız bir erkek oldu. Şükürler olsun. Suanda 9 aylıklar. Hamilelik sürecim tam.7 ay kusmak ile geçti. Normal tek gebelik gibi 13 kilo aldım. Yarısı doğumda gitti. Kusmama rağmen Hamilelik sürecim çok iyi gitti.Kızlar selamlar, Mart ayında bir tane 5. Gün embriyo transferim yapıldı fakat maalesef kimyasal ile sonuçlandı. 28 yaşındayım ve geride 5. Gün embriyolarım var. Ama bu sefer doktorum çift embriyo transferini tartışıp karar vericez dedi. Aklımda bir sürü soru işareti var. Tabii iki embriyonun ikisi de tutacak diye bir şey yok ama asla karar veremiyorum. Tecrübeli ikiz anneleri bana fikir verebilir misiniz? Hamilelik doğum süreciniz veya sonrası nasıl geçti?
Dogduklarinda çok şükür küveze filan girmediler ertesi gün eve geldik. İkiz Bebek bakmak çok zor. Eşinizin.mutlaka destek çıkması gerekiyor. Zaman çabuk geçiyor hiç bir şey emeksiz olmuyor inanın. Ve Allah gerçekten guc kuvvet verdiğine inanıyorum. Öyle ya da böyle bir şekilde büyüyorlar. İki tanesi tutacak diye birsey yok ama tuttuğu zaman ×2 mutluluk. Ev kalabaliklasiyor şenleniyor. Ömür boyu yanında arkadaşı var. Bence çok güzel bir mutluluk. Fikrimi.sorarsaniz tek bile olsaydı ben yine 2. Düşünürdüm. O yuzden şanslı olduğumu düşünüyorum. Tabiki maddiyat önemli ×2 masraf. O da ama yağlı ama yağsız büyüyecekler. Prima bez almazsın da uygun birsey alırsın. Mesela ben öyle yapıyorum.
Baya uzun oldu. Naçizane tavsiyem kalabalık olmaz güzel hemde cocuk hasreti çekenler için. Hemde şansınız yukseldigi icin.Rabbim.kimsenin kucagini boş bırakmasın.
- 23 Haziran 2023
- 82
- 55
- 3
- 46
Merhaba, ikiz bebeklere sahibim, 6 aylıklar ve Eylüle kadar annemle bakacağız ve sonrası tekim.. kaynanam bir garip, bencil, birşey yaptırmak istiyorsan illa dürteceksin, sormak istediğim tek çok zorlanıyormusunuz? Nasıl düzen oturtdunuzİkiz annesiyim. Banada çift embriyo transferi yapildi. Ikiside tuttu. Bir kız bir erkek oldu. Şükürler olsun. Suanda 9 aylıklar. Hamilelik sürecim tam.7 ay kusmak ile geçti. Normal tek gebelik gibi 13 kilo aldım. Yarısı doğumda gitti. Kusmama rağmen Hamilelik sürecim çok iyi gitti.
Dogduklarinda çok şükür küveze filan girmediler ertesi gün eve geldik. İkiz Bebek bakmak çok zor. Eşinizin.mutlaka destek çıkması gerekiyor. Zaman çabuk geçiyor hiç bir şey emeksiz olmuyor inanın. Ve Allah gerçekten guc kuvvet verdiğine inanıyorum. Öyle ya da böyle bir şekilde büyüyorlar. İki tanesi tutacak diye birsey yok ama tuttuğu zaman ×2 mutluluk. Ev kalabaliklasiyor şenleniyor. Ömür boyu yanında arkadaşı var. Bence çok güzel bir mutluluk. Fikrimi.sorarsaniz tek bile olsaydı ben yine 2. Düşünürdüm. O yuzden şanslı olduğumu düşünüyorum. Tabiki maddiyat önemli ×2 masraf. O da ama yağlı ama yağsız büyüyecekler. Prima bez almazsın da uygun birsey alırsın. Mesela ben öyle yapıyorum.
Baya uzun oldu. Naçizane tavsiyem kalabalık olmaz güzel hemde cocuk hasreti çekenler için. Hemde şansınız yukseldigi icin.Rabbim.kimsenin kucagini boş bırakmasın.
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Merhaba normal doğum mu yaptınız acaba.İkiz annesiyim. Banada çift embriyo transferi yapildi. Ikiside tuttu. Bir kız bir erkek oldu. Şükürler olsun. Suanda 9 aylıklar. Hamilelik sürecim tam.7 ay kusmak ile geçti. Normal tek gebelik gibi 13 kilo aldım. Yarısı doğumda gitti. Kusmama rağmen Hamilelik sürecim çok iyi gitti.