ıkınma sorunu lütfen yardım

muhtesem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
5
0
1
24
Merhaba arkadaşlar kızım da gaz ve kaka problemi var doktor 3 aylık olunca geçeceğini söyledi ancak kızım 4,5 aylık oldu hâlâ geçmedi gazını kakasını çok zor yapıyor her gün sabahtan akşama kadar ıkınıyor yapsa bile ıkınıyor her gün kucak kucak kollarım yoruldu psikolojik olarak tükendim ne zaman geçecek bu sizde ne zaman geçmişti

Bebeğinizi tuvalet iletişimi pozisyonunda tutmayı denediniz mi? Doğduğundan beri bu yöntemi kullanıyorum çok rahat yapıyor

Kaka kıvamı nasıl? Benim oğlum ıkınır yapamazsa sırt üstü yatırır bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettirirdim.

Kaka kıvamı nasıl? Benim oğlum ıkınır yapamazsa sırt üstü yatırır bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettirirdim

Kaka kıvamı nasıl? Benim oğlum ıkınır yapamazsa sırt üstü yatırır bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettirirdim
kakası cıvık yaparken de zaten cıvık ses geliyor o pozisyonu bende yapıyorum bazen gazını yapıyor kakayı da zorluyorum bazen yapıyor ama çoğunlukla olmuyor ıkınıyor azalacağı yere daha da arttı gibi

her pozisyonu deniyorum ama olmuyor çok zor yapıyor o pozisyon nasıl bir pozisyon
Korkmadan bu şekilde tutun her tuvaletinde. Böyle lavaboya tutmanız şart değil çıtçıtını falan açın bezi varken tutun göreceksiniz rahatlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…