• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci üniversite mi yoksa iş hayatına atılmak mı?siz ne yapardınız?

ben ikinci diplomam olsun diye kesinlikle istemiyorum.sadece kendim istediğim bölümü okumak istiyorum.çünkü yqapamadım zamanında o nedenle böyle bir karar var aklımda

cnm bende liseden sonra 3 yıl çalıştım. fakat geçen yıl dersaneye gittim ve hazırlandım bu yıl ilk yılım bitti üniversitede 21 yaşındayım. ve bu okula devam ederken çift anadal deneyeceğim o tutmazsa açıköğretimden 2. üniversite olayını yapacağım. Şuan 2 yabancı dil biliorum. Mezun olana kadar bi iki tane daha öğrenmek hedefim. Hedefler ne kadar yüksek olursa ve sen kendine inanırsan o kadar başarılı olursun. İş, kendini yetiştirmiş insan için illaki bulunuyor fakat okul bambaşka.

ailem gerek yok diyor ,çalış paranı kazan diyor..
çoğunuz beni desteklediği için daha çok yürekleniyorum şimdi

öğrencilikten güzeli var mı? tabi ki tekrar sınava gir ve okumaya devam et.ama şu ihtimali de düşünmek gerek belki çalışmaya başladığında karşına çok iyi fırsatlar çıkabilir.​

karar verdim muhakkak okucam:)

tatlım ben 23 yaşındayım
bugün sınava girdim 10 üniversite olsa yine okurum
geç diye hiç düşünmedim
içinde istek varsa oku ilerde pişmanlık yaşama neden yapmadım deme
hangi bölüm istiyosun :kedi:

ya 2 üniversite aynı anda okunuyo mu?acıköğretim olmasın ama fisfisfis ben de 2. üniversite okumak istiyorum ama yüksek lisans mı yapsam diye düsünüyorum??napcam beeeennn delikafadulden

tatlım ben 23 yaşındayım
bugün sınava girdim 10 üniversite olsa yine okurum
geç diye hiç düşünmedim
içinde istek varsa oku ilerde pişmanlık yaşama neden yapmadım deme
hangi bölüm istiyosun :kedi:

şuanda iktisat okuyorum
bu sene son
ama bir ben bilirim çok zor gerçekten
matematikten,sayısaldan bıktım
türkçe-matemetik alanım
ortak tercih lerden sözel alanı tercih edicem
edebiyat gibi..