ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

yanlışmı olmuş yoksa hemen sorabilirim yanlışsa cnm

benim nurcanla bide cihanla başlayan adreslerim var hangisi ile üye oldum bilmiyorum öğrenince banasadece başını söyle o adresi açayım

canım kusra bakma msn yi güvenli bulmuyorum sadece bu sitede bilgi ve paylasımlar için kullanıyorum anlayışla karsılarsan beni sevinirim ok :)

canım kusra bakma msn yi güvenli bulmuyorum sadece bu sitede bilgi ve paylasımlar için kullanıyorum anlayışla karsılarsan beni sevinirim ok :)

ok cnm hemen sileyim o zaman sen bişey demedin al sen dedin bend eo yüzden aldım ama istemiyosan hemen silerim ok

anlamadım nasıl güvenli bulmuyorsun olabilir ya sen bilirsin olsun

[youtube]undefined[/youtube] ben çok etkilendim

[youtube]undefined[/youtube] yasemin

[youtube]undefined[/youtube] olmuyor

aradım bugun ama cıkan kısı bızım bılgımız yok ama yıne sızı ararlar dedı benneyaptımki.

bedava muaynemı :uhm: keske olsa ama nerdeee bende o şansyerimseniben

aradım bugun ama cıkan kısı bızım bılgımız yok ama yıne sızı ararlar dedı benneyaptımki.

bedava muaynemı :uhm: keske olsa ama nerdeee bende o şansyerimseniben

olur inşallah canım bana öyle demişlerdi onlar sana anlatır ama çider diye bir yer var o siteye üye olanlar için çiderede üye olursan anlaşmalı yerleri var onların ön muayne bedava oluyormuş ararlar sen telefonunu açık tut ok öptüm

telefonum acık zaten ama cıder paralıymıs cnm 150 ytl ucret oduyosun sanırım

gusel cim canım nerdesin yaaa çok merak ettim seni naptın gittinmi doktora acaba merakta bırakma beni

kederli arkadaşım sen neler yaptın merak ettim bende ne zamandır açamıyorum ama sende beni merakta bıraktın hallettinmi canım rapor işini neler yapıyosun beni habersiz bırakmayın kızlar inşallah iyi haberlerinizi almak istiyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…