E
ece-bebek
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ece-bebek
benim nurcanla bide cihanla başlayan adreslerim var hangisi ile üye oldum bilmiyorum öğrenince banasadece başını söyle o adresi açayımyanlışmı olmuş yoksa hemen sorabilirim yanlışsa cnm
canım kusra bakma msn yi güvenli bulmuyorum sadece bu sitede bilgi ve paylasımlar için kullanıyorum anlayışla karsılarsan beni sevinirim ok :)yanlışmı olmuş yoksa hemen sorabilirim yanlışsa cnm
canım kusra bakma msn yi güvenli bulmuyorum sadece bu sitede bilgi ve paylasımlar için kullanıyorum anlayışla karsılarsan beni sevinirim ok :)
anlamadım nasıl güvenli bulmuyorsun olabilir ya sen bilirsin olsuncanım kusra bakma msn yi güvenli bulmuyorum sadece bu sitede bilgi ve paylasımlar için kullanıyorum anlayışla karsılarsan beni sevinirim ok :)
anlamadım nasıl güvenli bulmuyorsun olabilir ya sen bilirsin olsun
yok canım msn em açık ama bir mesaj gelmedi henüzcanım kederli ben senin nurhan var bende canım onu aç bakalım nurcan da olabilir
sen o nurhanı nurcan yapcanım kederli ben senin nurhan var bende canım onu aç bakalım nurcan da olabilir
yaptım cnm geldimi
maalesef yok gelmedi
tamam istedimcanım bak şimdi elif abla msn si açık onu ekle sen o sana benim msn mi verecek okiş elif@kadinlarkulubu.com bak bunu ekle sen msn ye elif abla dan al beni ekle bekliyorum cnm
evet canım benide aramışlardı ama şimdi ne dediklerini tam hatırlamıyorum ama bazı imkanlar var onları söylüyorlar yine ararlar seni bedava muayne filan oluyor inşallah bu sayede başlarsın işte sende cnm:1hug::1hug:
aradım bugun ama cıkan kısı bızım bılgımız yok ama yıne sızı ararlar dedı benneyaptımki.
bedava muaynemı :uhm: keske olsa ama nerdeee bende o şansyerimseniben
olur inşallah canım bana öyle demişlerdi onlar sana anlatır ama çider diye bir yer var o siteye üye olanlar için çiderede üye olursan anlaşmalı yerleri var onların ön muayne bedava oluyormuş ararlar sen telefonunu açık tut ok öptüm