E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ece-bebek
kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaaaa hiç konuşmuyosunuz ama olmuyor böyle bakın ben sizleri çok özledim yaa birbirimizi yalnız bırakmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu kadar üzülüp kafana takmaya değmez
bende 6 yıllık evliyim ve olmuyor
ama hiçbir sebep yok dr olur diyor ama olmuyor işte
bazen kaayı yicek gibi oluyorum
ama sonra diyorumki
herşey bunula bitmiyor
olmasa da olur napıyım diyorum
insanın kndi kendine teselli etmesi
en büyük başarıdır o yüzden nolur
ilk önce kendi kendini rahatlat
cicekim ece-bebek uzulme nolur, Allah herseyin hayirlisini versin, belki daha zamani vardir, belkide inat ediyodur henuz gelmemek icin, herzaman pozitif dusunmeye calis ve dualarini eksik etme ... a.s.
canım benim saolasın teşekür ederim allah herkesin gönlündekini verir inşallah canım:içelim::içelim:Yaseminciğim ne güzelsin böyle cıvıl cıvıl (Maşallah).Allah sana gönlündekini versin.
tatlım bende 6 yıllık evdliyim daha yeni bir gelişme oldu biliyorsun seninde olur sakın umutsuzluğa kapılma lütfen bgak inan bu işin en önemli noktasından biri inanmak umudu kaybetmemek benim sizlerden hiç bir fazlam yok o yüzden hamile olanların sizden hiç bir fazlası yok unutma allahım vakti geldiğinde sanada nasip eder umudunu yitirme ne olur:1hug:
hep olucak diye düşün cnm,moral bence bunun ilacı..hülya vardı bu sitede ilk arkadaşım,
4 yıldır olmuyodu,sıkıntısının son demlerini yaşadım onunla ve sevincinin ilk anlarını,
1 ayı kaldı ceylinnazı kucağına almasına,
4 yıl bekletti beni diyordu geçen gün..sitede nikide ceylinnaz
şuanda..
umarım senin ecende naz yapıyordur sana..
inşallah sağlıkla alırsın kucağına cnm..
acelecim sana abla diyebilirmiyim ablacım saol senin için inan çok sevindim ve hep okuyorum seni bizleri habersiz bırakma canım ama gerçekten sende biliyosun insan bazen umutlarınıda hisselerini de kaybediyor elinde olan bişey deil bu insanın ama umudumu kaybetmemek için burda sizlerle yim canım teşekürler bebişede çok iyi bak annesi allah kucağına almak nasip eder inşallah sağlıcakla canım
canım lütfen ümidini kaybetme
doğuma giderken senin durumundaki hemcinslerim için narkozu alana kadar dua etmiştim. allah hak eden hiçbir kadından bu yüce duyguyu, anneliği esirgemez.
eminim sende onlardan birisindir.lütfen sabırla duayı elden bırakma. :a015::a015::a015:
kızlar bi tane adam varmış bitkisel ilaçlar yapıyormuş benim arkadaşımın ablası öyle hamile kalmış ya aslında bilmiyorum ama ben gittim o adama biliyomusunuz ayrıca ben adette olamıyorum ondan olmuyo zaten bebişde adam ilaç yaptı bana iki hafta kullanacam sonra her ay düzenli adet olacakmışım düzenli adet olursam belki sorun çözülür çünkü doktor bu adet olman için henüz böyle bir ilaç yok diyor sadece bir aylık söktürücüler var öyle oluyorum oluncada sonra yine aynı işte neyse ben bugün akşam ilacı almaya gidecem acaba iyi gelirmi kızlar ya ben biraz umutlandım gibi sanki ama yinede bilmiyorum yaaaaaaa
tatlım hayırlısı ama bence böyle insanlara takılma derim çoğu maddiyatcı biliyorsun allah korusun bide ters tepki yapar bitki satan yere git bitkisel otları sor neye faydalı olduklarını öğren derim ben şimdi öyle ot satan yerler var böyle adamla felan olmaz bu işler takılma öyle yerlere allahın izniyle olur birde onlara umut bağlama derim ben :1no2:
canım ya çok saol yorumun için teşekürler ama bu kişi para için yapmıyor o yüzden gittim zaten yoksa çooooookkkkkkk var böyleleri para için yapan ama ben onlara inanmam ne bilim bu para için yapmıyor ya onun için bi gidem dedim bitkileri çok iyi tanıyor ve sadece insanlara yardımcı olabilmek için yapıyormuş bilmiyorum yaaaaaaaaa kafam karmakarışık yaza kadar tüp bebek tedavisinede gidemiyorum o yüzden boş duramıyorum bişeyler yapmak istiyorum o zamana kadar yani bilmiyorum abla sen şimdi ne diyosun benneyaptımkibenneyaptımkiCADIARZU