E
ece-bebek
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ece-bebek
yok Canim Değişiyor Hangisi Müsait Olursa O çağiriyor Genelde Bülent Bey Oluyor Takip Eden Ama Son Gittiğimde Başka Bi Doktor Vardi Ama Ben Bülent Neyden Yanayim Daha Güzel Ilgileniyor Ve Daha çok Bilgi Veriyor Yani şansimiza Anlayacağin Ama Bülent Beyden çok Memnunum
aminn aminnn inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama ben çok strese girdim inşallah perşembe günü gittiğimde güzel bi sonuç alırımda artık stresten kurtulurum dualarınızı bekliyorum cnm
aminn aminnn inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama ben çok strese girdim inşallah perşembe günü gittiğimde güzel bi sonuç alırımda artık stresten kurtulurum dualarınızı bekliyorum cnm
mrb ece
Bende Seyhan Başkentte 2.microma başlıyorum.Senle ortak yanlarımızın olması morel veriyor.Ama sen bende bir adım öndesin.Ben hastalanmayı bekliyorum ama gecikti.stresten sanırım.Dr dan memnunmusun.Özel olmadığı için çok sıradan mı davranıyorlar? bide her defasında farklı dr bakıyor demişsin biraz tereddüt ettim.ben ilk micro mu özelde yaptırmıştım ilgi ve alaka çok fazlaydı.Şimdi sıradan muamele yapılırsa fazla stres yapmaktan korkuyorum.İNŞALLAH pozitif sonuç alırsın da .endişelerime bir su serpilir.Hepimize hayırlı başlangıçlar
kusura bakmayın kızlar perşembe gününden sonra annemlere gittim ve cumartesi tekrar adana bugün yine adanaya gittim sizlere haberleri veremedim veeeee sonunda yumoşları büyüttük herşey çok güzel gidiyor şimdilik bugün çatlatma iğnesi vurulacam kan sonucum iyi çıkarsa çarşamba günüde yumoşları kısa bi süreliğine toplayacaklar:dance: inşallah üç gün sonrada artık bebişlerimle 12 gün olan bekleme yolculuğumuz başlıyooorr :sm_cool:
kusura bakmayın kızlar perşembe gününden sonra annemlere gittim ve cumartesi tekrar adana bugün yine adanaya gittim sizlere haberleri veremedim veeeee sonunda yumoşları büyüttük herşey çok güzel gidiyor şimdilik bugün çatlatma iğnesi vurulacam kan sonucum iyi çıkarsa çarşamba günüde yumoşları kısa bi süreliğine toplayacaklar:dance: inşallah üç gün sonrada artık bebişlerimle 12 gün olan bekleme yolculuğumuz başlıyooorr :sm_cool:
AMİN KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN BAK ŞİMDİ BÖYLE SİZLERDEN DESTEK GÖRÜNCE DAHA Bİ HEYCANLANDIM KAN SONUCUMDA GÜZEL ÇIKMIŞ ARADILAR BU GECE ÇATLATMA İĞNEMİ VURULACAM YUMOŞLARIM İÇİN ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH ERKENDENDE GİDİYORUZZ İNŞALLAH OHSS GEÇİRMEZSEM TEK KORKUM O AMA ODA OLMAZ İNŞALLAH KIZLAR DUA EDİN
çatlatma iğnesini göbekten yapan varmı kızlar ben hep kalçadan diye biliyordum ama bana göbekten yap dediler inşallah yanlış bişey yapmamışımdır