ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

hadi gözün aydın canım...çok sevindim...ne güzel 3 tane maşallah.....inşallah annelerine sıkıca tutunurlar ve hamişim diye kocamannnnn yazarsın.......

allahım en yakın zamanda banada göster bu güzel günleri.....şutarafagitti

hadi bakalım annesi sıkı sıkı tutunurlar sana inşallah.... umarım test günü bizlere güzel haberler verirsin canım.

ya kızlar ben çok sabırsızlanıyorum ama içimde hiç bir his yok inşallah hayırlısı olur bişey sorcam kızlar benim en son adet tarihim 9 nisan şimdi ben 12 demiştim ama deilmiş pardon 13 mayısta gidecem tahlil yaptırmaya acaba tutmazsa ben 9 nisanda adet olurmuyum kafama takıldı sormak istedim bilenler bilgilendirirse sevinirim bide ne gibi belirtiler oluyor mesela

nasıl yani dr a mı yanlış söyledin?o sorun değil canım.sen transfer gününden itibaren 12.gün test yaptırabilirsin.transfer tarihin önemli.benim daha önceki denemelerimde de yumurtaların olgunlaşması 2-3 gün gecikmişti.test tarihi bu yüzden son adet tarihimi geçtikten sonraya kalmıştı.hemen adet olmazsın merak etme.panik yapma sakin ol.belirtileri de kafana takma....inşallah olucak..

yok cnm doktor bana 13 mayıs salı günü gel dedi onu demedim size demiştim ya 12 nisan diye onun için dedim ben 12 deil 13 imiş

güzel haberlerini bekliyoruz canım sonuç negatifte olsa adetin gecikebilir benim adetim sonucu aldıktan 2 gün sonra başladı oysa 5 gün gecikmişti belirtilere takma yanıltıcı olabilir

a.s. bugün perşembe salıya daha çokmu var ne yada ben bugünü saymazsam pazartesiyide saymazsam 4 gün kalıyor valla:dance:iyi tamam bak şimdi aklıma geldi ben öyle sayayım daha çabuk geçer belki beklemek çok zorrrrrr yaaaaaaa neyse kızlar sizler neler yapıyosunuz biraz burda zaman geçireyimde çabucak günler geçsin dedim

canım sayılı günler çabuk geçer hem salı yada az kalmış benimde salı günü muaynem var biliyorsun bende başladım tedaviye

canım sayılı günler çabuk geçer hem salı yada az kalmış benimde salı günü muaynem var biliyorsun bende başladım tedaviye

EVET CANIM ÇOK SAOL SENLE KONUŞUNCADA BİRAZ OLSUN RAHATLIYORUM BİLİYOMUSUN ALLAH SANADA GÜZEL GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞALLAH AMA BU DEFA SAVAŞI KAZANACAKSIN SEN İNŞALLAH:1hug::1hug:

canım ne güzel heyecanlı bekleyişler bunlar..... inşallah sonucunda çok güzel olacak...allahım en yakın zamanda banada yaşat bu günleriii.....

canım evdesin demi...iyice dinleniyorsun....

ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ...Her şerde bir hayır vardır...

canım ne güzel heyecanlı bekleyişler bunlar..... inşallah sonucunda çok güzel olacak...allahım en yakın zamanda banada yaşat bu günleriii.....

canım evdesin demi...iyice dinleniyorsun....

EVET CANIM EVDEYİM HİÇ Bİ İŞ YAPMIYORUM TELEVİZYON İZLİYORUM BOL BOL UZANIP BİDE ARA ARA SIKINTIDAN NETE GİRİYORUM İŞTE Bİ O ZAMAN OTURUYORUM AMA YATMAYIDA HİÇ SEVMEM O YÜZDEN UZUN SÜRELİ YATAMIYORUM DEVAMLI KALKIYORUM ANLIYACAN YARAMAZIM BİRAZ :1hug::içelim:

olsun... tabi arada hareket et otur canım ne olacak...ayyy ne güzel çok heyecanlı.. :dance:

EVET CANIM ÇOK SAOL SENLE KONUŞUNCADA BİRAZ OLSUN RAHATLIYORUM BİLİYOMUSUN ALLAH SANADA GÜZEL GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞALLAH AMA BU DEFA SAVAŞI KAZANACAKSIN SEN İNŞALLAH:1hug::1hug:

inşallah canım allah bütün kadınlara annelik duygusu tattırsın rabbim kimseyi evlatsız kimsenin kucağını boş bırakmasın

CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN 12 YUMURTA OLMASI BENCE İYİ AMA KALİTE AÇISINDAN SENİ ÜZMÜŞ GALİBA AMA BELLİ OLMAZ KAFANI TAKMA BANA UZUN PROTOKOL UYGULANDI LUCRİNLE BAŞLADIM 20 TANE YUMURTA TOPLANDI 12 TANESİ DÖLLENDİ İYİ KALİTEDE YANİ BANA 3 TANE TRANSFER YAPTILAR ÜÇÜDE BİRİNCİ KALİTE DEDİ DOKTOR BANA BÜLENT BEY YAPTI TRANSFERİ YANİ BEN ÖZELLİKLE İSTEDİM BİLMİYORUM O DOKTORA ÇOK GÜVENDİM VE BENİ ÇOK RAHATLATIYORDU SANKİ KADIN DOĞUM DOKTORUNA DEİLDE PSİKOLOĞA GİTMİŞ GİBİ OLUYORDUM BEN O DOKTORLA MUAYNE OLUNCA NEYSE TÜM SORULARINA CVP YAZABİLİRİM SONUÇTA BURDA BİŞEYLERİ PAYLAŞMAK İÇİN VARIZ CNM BEN 24 YAŞINDAYIM kasıklarımdaki ağrıyı sormuşsun yok şimdi bendede geçti bu olumsuz deildir bence normal İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR AMA TEK YAPMAMIZ GEREKEN STRES YAPMAMAK LÜTFEN SAKİN OL CANIM

canım üzüntünü anlıyorum ama bu gibi durumlarda kimin hamile kalacağı hiç belli olmuyor embriyoların kaç hücreliydi ben mikro yaptırdığımda 13 yumuradan 11'i döllendi kaliteli üç embriyo verildi yumurta kalitesi çok yüksekti embriyolarda öyle doktorum kesin gözüyle bakıyordu hatta üçüz ikiz olur diyordu sonuç hüsran doktorum durum karşısında çok şaşırdı şok oldu ama 42 yaşında bir bayan vardı 4 yumurta toplanıldı ikisi döllendi 4 hücreliydi ve gelişimlerini durdurmak üzerelerdi doktor transferi iptal etmek istedi ama kadın son şansım deneyecem dedi ve ikiz hamile kaldı ben kalamadım

inşallah olmazsın canım bak herşey allahtan yumurtan ne kadar kaliteli olursa olsun günü gelmemişse olmaz ama ne kadar kötüde olsa günü gelmişse allahım nasip ettikten sonra her halukarda olur bence olumsuz düşünmen normal ama yinede belli olmaz bi açık kapı bırak kendine bence
:içelim:

evet canım benimkide açıklanamayan infertilite ayrıca polikistik over sendromu var bende

canım inşallah hayatının sürpriziyle karşılaşırsın embriyoların rahimde ne yapacakları hiç belli olmaz bir bakarsın inatçı çıkarlar kendini herşeye hazırla ama olmayacak diyerek beynini bu yönde yönlendirip rahimi kasma zaten dışardan verileni rahim zor kabul ediyor birde sen olmayacak diye beyne komutlar gönderirsen işini zorlaştırırsın artık transferin olmuş herşeyi oluruna bırak yapabileceğin hiç birşey yok artık olmazsa benim gibi üzülür sonra yeniden toplanır tekrar başlarsın bak bana mikro negatiften sonraki ay doğal yolla hamile kaldım 6 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar mikro yaptıracam güçlü olmalıyız insanların deneyimlerine bak herkes ilk denemesinde kalmıyor hamile

Yeşbücüm Nerelerdesin Ne Yaptin Canim Adet Oldunmu Gittinmi Doktora Merak Ettim Seni Inşallah Bu Defa Herşey Yolunda Gider Seni çok Iyi Anlayabiliyorum Bende Yaşamiştim Neyse Bizi Habersiz Birakma Janim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…