ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

yok canım bir yanlışlık yok...banada göbekten demişlerdi bende göbekten vuruldum....hadi hayırlısı mutlu sona az kaldı inşallah....

saol cnm ne bilim vuruldum ama kafamda soru işareti kalmıştı neyse sonunda yarın toplanır inş sen ne yaptın cnm senide merak ettim ne durumdasın şu anda transfer olmadığını duydum üzüldüm ama olsun dondurulmuş embriyoları transfer kolay ilaç derdi yok merak etme cnm şimdi ne yapıldı sana

ece ciğim evet göbekten hiç endişelenme

kederli cim canım napim çok endişeliydim neyse sizdende duydum ya rahatladım şimdi ama yarının stresi başladı bende birazdan da sevk almaya gidecem hastaneye çok yoruldum artık bu hastane işlerinden

saol cnm ne bilim vuruldum ama kafamda soru işareti kalmıştı neyse sonunda yarın toplanır inş sen ne yaptın cnm senide merak ettim ne durumdasın şu anda transfer olmadığını duydum üzüldüm ama olsun dondurulmuş embriyoları transfer kolay ilaç derdi yok merak etme cnm şimdi ne yapıldı sana

canım işte doktor rahimde sıvı var dedi neyden kaynaklandığını bilmiyoruz...onun için 2 ayrı antibiyotik verdi işte....bir dahaki adetine kadar kullan temizlen gel dedi....şuan akıntı biraz azaldı gibi...ama halen devam ediyor...artık iltihap mı var başka birşey mi bilmiyorum....çıldıracağım sinirden yaaa.nerden geldi bu şimdi...ne güzel normalde dün transferim olacaktı...tabiki herşeyde bir hayır vardır...demekki böylesi hayırlısıymış diyorum...ama işte yinede korkuyorumda ya bu hiç geçmezse ya transfere karar verildiğinde yine başlarsa....kafamı kemiriyo bu sorular canım yaaaa...s:bbo:normalde adet gününün gemesini hiç istemezdim inşallah bu ay adet olmam derdim hep...ama bu kontrol işinden dolyı bir an önce adet olmak istiyorum...ama daha çoooooookkkkk var..... :çok üzgünüm:

canım işte doktor rahimde sıvı var dedi neyden kaynaklandığını bilmiyoruz...onun için 2 ayrı antibiyotik verdi işte....bir dahaki adetine kadar kullan temizlen gel dedi....şuan akıntı biraz azaldı gibi...ama halen devam ediyor...artık iltihap mı var başka birşey mi bilmiyorum....çıldıracağım sinirden yaaa.nerden geldi bu şimdi...ne güzel normalde dün transferim olacaktı...tabiki herşeyde bir hayır vardır...demekki böylesi hayırlısıymış diyorum...ama işte yinede korkuyorumda ya bu hiç geçmezse ya transfere karar verildiğinde yine başlarsa....kafamı kemiriyo bu sorular canım yaaaa...s:bbo:normalde adet gününün gemesini hiç istemezdim inşallah bu ay adet olmam derdim hep...ama bu kontrol işinden dolyı bir an önce adet olmak istiyorum...ama daha çoooooookkkkk var..... :çok üzgünüm:

canım seni çok iyi anlayabiliyorum benimde ilk denememde yumurtalarım toplandı ve transfer olmadı çok üzülmüştüm geçmez bu günler saatler diyordum ama geçti gitti bak şimdi ikinciyi yaptırıyorum bile inşallah sana gerek kalmaz donmuş yumoşlarını hemen tutarsın sıkı sıkı ama sadece akıntı var diye nasıl oluyor anlamadım ama neyse böyle hayırlıymış demekki cnm hangi doktordu seninki acaba

canım seni çok iyi anlayabiliyorum benimde ilk denememde yumurtalarım toplandı ve transfer olmadı çok üzülmüştüm geçmez bu günler saatler diyordum ama geçti gitti bak şimdi ikinciyi yaptırıyorum bile inşallah sana gerek kalmaz donmuş yumoşlarını hemen tutarsın sıkı sıkı ama sadece akıntı var diye nasıl oluyor anlamadım ama neyse böyle hayırlıymış demekki cnm hangi doktordu seninki acaba

canım senin niye olmamıştı ilkinde transferin.... ve dondorulmuşların yokmuyduki ikinciye iğneyle devam ettin.....

ben ankara tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum gökhan bey....

canım senin niye olmamıştı ilkinde transferin.... ve dondorulmuşların yokmuyduki ikinciye iğneyle devam ettin.....

ben ankara tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum gökhan bey....

yok canım ben ilkinde yumurtalar toplandıktan sonra OHSS oldum ve bu yüzden hastaneye aldılar beni yani transfer günü ben hastanede yatıyordum çok kötü günlerde çok acı çektim o zaman ama yumurtalarımı dondurdular ben onu yaptırdım yani donmuş embriyo transferi oldu altı ay sonra ama kimyasal gebelik yaşadım düştü daha ankarada benim donmuş embriyolarım var ama ben yeniden başlamak istedim yani taze embriyo olmadı bide öyle olsun istiyorum ama bakalım yine ohss geçirme riskim var inşallah olmazda bu defa taze embriyolar transfer edilir

yok canım ben ilkinde yumurtalar toplandıktan sonra OHSS oldum ve bu yüzden hastaneye aldılar beni yani transfer günü ben hastanede yatıyordum çok kötü günlerde çok acı çektim o zaman ama yumurtalarımı dondurdular ben onu yaptırdım yani donmuş embriyo transferi oldu altı ay sonra ama kimyasal gebelik yaşadım düştü daha ankarada benim donmuş embriyolarım var ama ben yeniden başlamak istedim yani taze embriyo olmadı bide öyle olsun istiyorum ama bakalım yine ohss geçirme riskim var inşallah olmazda bu defa taze embriyolar transfer edilir

inşallah canım...inşallh herşey yolunda gider ve en yakın zamanda bebişlerine kavuşursun....

ececiğim bugün allah yanında ve yardımcın olsun inşallah...güzel haberlerle dönersin inşallah...heyecanla ve merakla bekliyorum....

ececiğim bugün allah yanında ve yardımcın olsun inşallah...güzel haberlerle dönersin inşallah...heyecanla ve merakla bekliyorum....

evet canım yumurtalar toplandı dün 20 tane yumoş çıktı ama çok acı çektim ilkinde bu kadar ağrım olmamıştı şimdi biraz hafifledi ama halen ağrılarım var cumartesi transfere gidicez inş

hadi gözün aydın canım... bek ne güzel maşallah 20 tane toplanmış birde yavaş gelişiyorlar azlar diye stres yapıyordun bende bile 12 tane topladılar...bugün belli olacak mı kaç tanesinin döllendiği canım...

EVET CANIM AZ ÖNCE ARADILAR 12 TANESİ DÖLLENMİŞ :nazar:YARINDA KAÇ TANE EMBRİYO OLUŞTU ONU HABER VERECEKLER VE TRANSFER GÜNÜ BELLİ OLACAK YARIN İNŞALLAH SABAH ARARIZ DEDİLER ÇOK HEYCANLIYIM :emir_bebek:yerimseniben

hayyyy maşallah.... :nazar: inşallah hepiside kaliteli embiryolar olurda çifter çifter hamile kalırsın inşallah.... :teytey:

KIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM YARIN TRANSFER YAPILACAK BEBİŞLERİM OLMUŞ YARIN BANA VERECEKLER İNŞALLAH BENİ BIRAKMAZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM

Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım İnşallah herşey yolunda giderde 15gün sonra hamişim diye yazarsın dualarım seninleeeeea.s.

KIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM YARIN TRANSFER YAPILACAK BEBİŞLERİM OLMUŞ YARIN BANA VERECEKLER İNŞALLAH BENİ BIRAKMAZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM

hadi gözün aydın canım...hayırlı haberlerle dönersin inşallah...allah yanında ve yardımcın olsun inşallah....

bu gün çok mutlu olmalısın ece bebeklerin seninle.Umarım sıkı sıkı tutunacaklar.Dönünce onlarla bize cee yaparsın artık.bende sulu ultrason için 6 mayısta Seyhan başkente gideceğim.Gerçekten seninde dediğin gibi pozitif insanlar veeee sonuçlar da pozitif olacak.

hadi bakalım hayırlı olsun kızlar önce siz hamiş sonra da beeeennnnn.Ayağınızı sürüyün bak yoksaaa :eek:klava:
ecebebek bebişlerin sıkıca tutunurlar inşallah canım Şeniz

canım msjını okudum.bende tüp bebek tedavisine başladım.nasıl.çok zprmu

Cemile kız ne tüpbebek tedavisi geçen gün hiçbirşeyim yok diyordun bana msnde
Şimdi ise tüpbebek tedavisine başladım diyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bebişlerimi aldım geldim üç tane bakalım hayırlısı 12 mayıs ta testimiz var hayırlısı bakalım kızlar bu arada benim kasıklarımda çok ağrı var geriliyor sanki normalmi acaba diğerinde böyle olmamıştı sizdede oldumu paylaşırsanız sevinirim

X