ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

anladım cnm inşallah bu defa olur bebişlerimiz

amin canım olur inşallah bu sfer inan çok yoruldum bunaldım çok zor nbir süreç Allah bizim gibilerin yardımcısı olsun

Bol şanslar canım,Ümitsiz olma Ümit Sizsiniz Sakın unutma.

Ne istersen hayat sana onu eninde sonunda verecektir.

hayırlı olsun canım.allah yardımcın olsun.
rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

çok teşekür ederim darkinlife ben bu sözü çok severim ama bide uygulayabilsek ÜMİTsizSİNİZ inşallah uygulayabiliriz cnm senin bebiş nasıl

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah...canım bende dün başladım gonalf ye... sanırım bir gidiyoruz... yaşasın yanıma yoldaş buldum...hemde hemşerim.... :dance: :dance: allah hep yanında olsun inşallah....canım inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz...inşallah bebişimiz bizlere sımsıkı tutunur.... a.s.

ayy canım benim seninde tedavin hayırlı olsun kız bak hemşeriymişizde inşallah bebişlerimizi birlikte duyururuz buradan birlikte paylaşırız sevincimizi ve bizimle birlikte tedavide olan herkesin sevincini sen nerde yaptırıyosun tedavini cnm yarın tekrar gidiyorum ben yumuşlara bakılacak bakalım ne durumdalar hayırlısı inşallah canım hepimiz için :içelim::dance:

ece bebek güzel haberlerini bekliyoruz bu sefer olacağına inanıyorum umarım herşey yolunda gider bizi habersiz bırakma

canım nasıl gidiyor? inşallah bu defa bebişini verir kollarına canım

ece bebek güzel haberlerini bekliyoruz bu sefer olacağına inanıyorum umarım herşey yolunda gider bizi habersiz bırakma

amin cnm çok saol inşallah bakalım bu defada aksilik dişim iltihaplanmış çok ağrıyor ona giddicem çektirmeye salı günü bu kadar stresin içinde bide bu çıktı şimdi hormon tahlilimde yüksek çıkmış ilaç dozunu düşürdüler bugün bakalım inşallah kötü bişey olmaz cnm kızlar dualarınızı bekliyorum

canım nasıl gidiyor? inşallah bu defa bebişini verir kollarına canım

nasıl olsun canım ya dediğim gibi işte hormonlarda yükselme olmuş gonal-f başladıktan sonra bu yüzden ilaç dozunu düşürdüler 150 vuruluyordum 100 e düşürdüler inşallah kötü bişey olmaz diye dua ediyorum sen kaç vuruluyosun gonal-f i canım

inşallah canım benim.... canım ben adana ankara tüp bebekte tedavi görüyorum.... bende bugün gittim benimde hormon tahlilim baya yüksek çıkmış... lucrini düşürdüler...yumurtalarım hızla gelişiyormuş çok şükür.... pzt tekrar kontrole gideceğim işte... doktor büyük ihtimalle allahtan bir askilik çıkmazsa haftaya yumrutaları toplarız dedi...canım senin ne zman olurmuş dokto birşey dedi mi??? çok heyecanlıyım cnaım benim... :dance: :dance: allah yardımcımız olsun inşallah.... a.s.

Son düzenleme:

CANIM SEN GONAL-F VE LUCRİNİ KAÇ YAPILIYODUN PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM BEN BİRAZ CANIM SIKILDI DAHA ERKEN DİYE HORMONLARIN YÜKSELMESİNE VE GONAL-F İ DÜŞÜRMELERİNE TABİKİ ONLAR DAHA İYİ BİLİR AMA NE BİLİM STRESE GİRDİM İŞTE SEN KAÇ VURULUYOSUN ACABA ????

canım şimdi sana yazayım ama seninkiyle benimki bir değil herkese yumurtalarına göre doz ayarlanıyor onun için kafan karışmasın onu baştan diyimde.... canım ben en son pzt kontrole gittiğimde gonal f ya başlamamıştım daha ve lucrinden 10 vuruluyordum...ogün lucrini 5 düşürdüler ve gonal f dende 187,5 başlayalım dediler... şuanda yine öyle yarından sonra 150 olacak en son pazarteside 112,5 pzt kontrol zaten...

canım kafanı karıştırma fazla ne demişlerse sana bir bildikleri vardır...doktor senin yumurta toplama transfer günüyle ilgili tahminde bulundumu???

yok canımsın ben zaten biliyorum yani seninkiyle benimki tabiki farklı sadece merak ettiğimden sordum daha doktor bişey demedi sadece yumurtalıklar güzel iyi gidiyo dei bakalım pazartesi tekrar gidecem o zaman belli olur inşallah hayırlısıyla

canım aslında banada birşey dememişlerdi ben sordum oda tahminen söyledi... demek sende pzt gidecen...bir bakıyormuşsun beraber kalıyormuşuz ne güzel olur... :dance:inşallah hayırlısıyla yarabbim....

canım aslında banada birşey dememişlerdi ben sordum oda tahminen söyledi... demek sende pzt gidecen...bir bakıyormuşsun beraber kalıyormuşuz ne güzel olur... :dance:inşallah hayırlısıyla yarabbim....

valla bu gisişle güzel haberi birlikte vericez galiba inşallah hayırlısıyla yarabbim allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın herkese yanı sıra bizlerede annelik duygusunu tattırsın yarabbim

canım ben daha başlamadım tedaviye. mayısa inşallah

yeşbu ece bebek güzel haberler bekliyoruz sizden inşallah ikiniz birden hamile kalırsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…