- 24 Ekim 2007
- 1.274
- 10
- 43
- Konu Sahibi ece-bebek
yeşbu ece bebek güzel haberler bekliyoruz sizden inşallah ikiniz birden hamile kalırsınız kızlar
inşallah canım yaaa.. ne güzel ağzından bal damlıyor canım benim....
a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşbu ece bebek güzel haberler bekliyoruz sizden inşallah ikiniz birden hamile kalırsınız kızlar
kızlar ben bugün doktora gittim gonal-f kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ama daha yumurtalarım hiç büyümemiş çok moralim bozuk canım sıkılıyor yaaaa hiç bi şey yolunda gitmemeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum düşünmeyim diyorum ama aklımda binbir tilki dolanıyor ya tedaviyi keserlerse allahım düşünmek bile kötü geliyor ama napim yapamıyorum düşünmeden ne yapacağımı şaşırdım acaba yumurtaların büyümesi için ek olarak ne yapabiliriz bilen varmı kızlar perşembe günü tekrar gidecem bakalım ne olacak ama benim umudum tükenmeye başladı çok strese giriyorum böyle olunca elimde değil ah ahhhhhhh
canım önce sakin ol yumurtalar hiç mi büyümemiş yani hiç kıpırdama yok mu dozun ne kadar canım doktorun ne diyor doz attırılmadı mı
Olur canım mutlaka kendini böyle strese sokarsan tabi büyümez sen o yumoşlara şarkı türkü söyle bakalım nası büyüyeceklerdir.
canım yumurtalıkların ilaca geç cevap veriyor olabilir belki büyümeleri vücudun belli bir doza ulaştıktan sonra olacaktır biraz zaman alabilir ama mutlaka büyüyecektir
kızlar ben bugün doktora gittim gonal-f kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ama daha yumurtalarım hiç büyümemiş çok moralim bozuk canım sıkılıyor yaaaa hiç bi şey yolunda gitmemeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum düşünmeyim diyorum ama aklımda binbir tilki dolanıyor ya tedaviyi keserlerse allahım düşünmek bile kötü geliyor ama napim yapamıyorum düşünmeden ne yapacağımı şaşırdım acaba yumurtaların büyümesi için ek olarak ne yapabiliriz bilen varmı kızlar perşembe günü tekrar gidecem bakalım ne olacak ama benim umudum tükenmeye başladı çok strese giriyorum böyle olunca elimde değil ah ahhhhhhh
canım benim ilaçlar bir yerden sonra gelişme gösterecektir merak etme... bazılarının geç olabiliyormuş... benimde canım sıkkın yumurtalarımın gelişiminde bir sorun yok ama bende ne zamandır bir akıntı vardı... bir ara geçmişti antibiyotik falan kullanmıştım... benim sağ tüp kapalı solda da şişlik var demişti doktor en sonki hsg de... ordan geliyordur kesin dedi tekrar antibiyotik verdi... canım çok sıkkın kızlar bu aknıntı çok moralimi bozdu... biliyorsunuz bu tür şeyler döllenen yumurtaya zarar verebiliyor...kızlar ne yapacam ben tam herşey yolund agidiyor ne güzel dereken bunun olması çok canımı sıktı ya.... :çok üzgünüm:
inşallah canım senin durumunada üzüldüm ama inşallah bi sorun olmaz belki normal bi akıntıdır doktor ne diyor bu konuda
canım doktorum bugüne kadar normal diyordu ama oda bugün normal bir durum olamdığını anladı ve antibiyotik verdi...sol tüpteki şişlikten geliyor yine sanırım... ya üffff yaaaaa... senağlama
Merhaba canın oncelıkle gecmıs olsun. Butur akıntıları onlemek ıcın SEBAMED 3,8
adında ozel sabunlar var. Antı bakterıyel kesınlıkle tedavının sonuna kadar kullan olabılecek enfeksıyonlarıda onler ben tedavımın basından berı kullanıyorum.
bence bi dene yeşbücüm ama doktora sor yinede inşallah antibiyotiklede geçer bende şuanda antibiyotik kullanıyorum benimde yüzümde iltihap oluştu dişimden dolayı çok tereddütlüyüm ama antibiyotiğin bi zararı yokmuş yumurtalar toplanana kadar inşallah sanada faydası olur ne zaman gideceksin tekrar doktora
vallahi canım ben en son çıkan e2 değerimi sormadım diğerlerinide hatırlamıyorum çünkü moralim bozuk tu yumurtalar büyümediği için onuda soramadım yani ama iyi dedi ona göre ilaç dozunu yükseltti işte