ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

ece bebek dualrın için allah razı olsun diyorum öncelikle..benim dualarımda sizlerle emin olun...rahim filmi bu tedavilerde normal bi prosedür,ama biraz geç kalmışlar sanki seninkini istemek çin...benim baya oldu çektireli..buarada bende 4 senedir uğraşıyorum hla sonuç yok sanırım...rahim filminin en zor tarafı tüplere ilç verdikleri zaman.ama şöylede bi gerçek var..eğer ilacı verdikleri esnada canın yanıyosa bu iyiye işaret ilaç tüplerinen geçiyoki canın yanıyo..ben biraz ağlağımdır canım yanıpta ağlamaya başlayınca filmi çeken doktor sen ağlayınca biz seviniyoruz demişti bana yani canımın yanması iyi bişieymiş ve gerçekende öyle oldu hiçbir tıkanıklık yoktu tüplerimde...demem oki biraz canın yanabilir ilacı verdiklerinde ama dayanılmıcak bişey değil biraz güçlü olman yeter canım..dediğin gibi bebeklerimiz için katlanıcaz dimi?allah yardımcın olsun korkma biz nelere dayandık nelere göğüs gerdik buda neymiş diye düşün tamam mıcanım?kendine dikkat et...hayırlı haberler dileklerimle...

arkadaşım yumurtan olgunlaşıyorsa 14 ila 15 mm oluyorsa sakın korkma eşindede sorun yoksa sakın korkmaa kısır olmadığınız sürece bebeğiniz ı-olacak sakın ama sakın üzmeeeee

Canım ben çektirmedim ama çektiren çok arkadaşım var ve çok basit bi işlemmiş hiç korkulacak bişey yokmuş merak etme, gerçi tüp bebe için tüplerin kapalı yada açık olması, yapışıklık olması önemli değil diye gerek görmüyo doktorlar rahim filmine ama bence garantiye almak daha iyi inşallah hayırlara vesile olur bu senin için

canım çok saol yorumun için inşallah seninde benimde ve isteyen herkesin tez zamanda duaları kabul olur :a015:

canım sakın moralini bozma.daha çok gençsin.bende bu denemelere rağman yaşın baya fazladır diye düşündüm fakat baktım ki çok genç.biliyorum hem madden hem manen yıkıyor insanı ama buda bizim kaderimiz.sabırlı olmak zorundayız mecburen elden bişi gelmiyor çünkü.moralde çok önemli oyüzden hiç bozma o güzel kalbini.allah emeklerimizin karşılığını umarım birgün verecektir.o kimseyi boşçevirmez.

ece canım
Yaşadıklarını okudum.Lütfen sakin olmaya çalış.Bizim için öncelikli olan sağlık. Öncelikle sen önemlisin. Senin sağlığın önemli bebek 2. sırada. Sen sağlıklı olmazsan bebeği ne yapalım. Bunları düşün.Her şeyin bir vakti var sırası var. ya da yok. Bunu rabbim bilir. Onun takdirine bağlı herşey. Dua et rabbime bol bol .ama ne için . Herşeyin hayırlısını vermesi için. sihhatli hayırlı evlat için. Bazı isteklerimiz yüzünden yeri geliyor bizde asi davranıyoruz. Farkındayım belki bunları yazmak çok kolay. Aşşağı yukarı hepimiz aynı sorunun içindeyiz. Demek ki rabbimin bir bildiği var ki bunları yaşıyoruz.Sabır lütfen sabır. Unutma önemli olan sağlık sihhat. Seninde ailen vardır, kardeşlerin. Onlar için önemli olan öncelikle bizim sağlığımızın yerinde olması. Sen elinden gelebi yap. Gerisi Allah' a kalmış. Tekrar söylüyorum takdir Allah'ın. Kendine dikkat et.

ARKADAŞLAR BEN RAHİM FİLMİNİ ÇEKTİRDİM HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDİYORUM GERÇEKTENDE ÇOK BASİT Bİ İŞLEMMİŞ VALLA BU KADAR KOLAY OLACAĞINI TAHMİN ETMİYORDUM AMA OLDU BİTTİ İŞTE DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM ŞİMDİ BANA MARTIN 11 İNDE GEL DEDİLER O ZAMAN GİDECEZ SONUÇLARA BAKICAK İ,NŞALLAH RAHİM FİLMİNDE Bİ ANORMALLİK OLMAZSA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIZ HAYIRLISIYLA İNŞALLAH BU DEFA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAM BU BENİM SON ŞANSIM SİZLERLE KONUŞMAK BENİ ÇOK RAHATLATIYOR KIZLAR İYİKİ VARSINIZ İNŞALLAH İSTEYEN HERKES Bİ GÜN BURDAN O GÜZEL HABERİ VERİR RABBİM a.s.:enbuyukkk:

Hep ağlıyor hiç gülmüyorsam
Özgürlüğü hiç tatmıyorsam
Hep susup hiç konuşmuyorsam
Benimde derdim var ARKADAŞ.
Kanayan yaramı saramıyorsam
Hayattan zevk alamıyorsam
Kimseye bağlanamıyorsam
Benimde derdim var ARKADAŞ
senağlama

Üretme ve hamilelik - Görünürde kolay olan bu süreç aslında oldukça hassas
ve yüksek derecede komplekstir.
Kadının âdet döneminde neler oluyor?
Kadının ortabeyin (hipotalamus) ve hipofiz bezesinde üretilen hormonlar
ayda bir kadının yumurtalıklarında (ovaryum) döllenmeye hazır bir yumurta
hücresinin gelişmesini sağlar.
GnRH (Gonadotropin-Releasing-Hormone) salıverme hormonları vasıtası
yla hipotalamustan hipofize sinyaller gönderilir. Bunun üzerine hipofiz
bezesi FSH (folikülü stimüle edici hormon) ve LH (lüteinize edici hormon)
adlı seksüel hormonları salgılar.
FSH ve LH kadının seksüel organlarına tesir ederler:
• FSH hormonu, âdet döneminin ilk yarısında, içerisinde yumurta hücresi
bulunan genelde bir keseciğin (folikül) büyümesini ve gelişmesini sağlar.
• LH hormonu ikinci âdet döneminde yumurtan⁄n yumurtal⁄ktan çıkışını
(ovulasyon) sağlar.
FSH ve LH hormonlarının hipofiz bezesi tarafından üretilmesi,
1 keseciğin (folikül) büyümesine ve içerisindeki yumurta hücresinin
gelişmesine,
2 yumurtanın yumurtalıktan çıkışına,
3 daha sonra sarı cismin gelişmesine yol açar.
BU BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

UMARIM EN KISA ZAMAN DA BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ ECEBEBEK DARISI HEPİMİZİN BAŞINA AYNI İŞEMLERDEN BENDE GEÇİYORUM UMUDUNU KAYBETMEEa.s

Selam arkadaslar.Ben de 2003 senesinde 3 asilama ve bir tup bebek denedim.Sonuc olumsuz oldu.15 gun once tekrar tup bebek denemesi yapildi.Yine sonuc negatif.Insanin morali cok bozuluyor.Bu is cok zor.Korkuyorum.Allah hepimize yardim etsin

Selam arkadaslar.Ben de 2003 senesinde 3 asilama ve bir tup bebek denedim.Sonuc olumsuz oldu.15 gun once tekrar tup bebek denemesi yapildi.Yine sonuc negatif.Insanin morali cok bozuluyor.Bu is cok zor.Korkuyorum.Allah hepimize yardim etsin

canım bozma moralini.allah elbet bir zamana kararlamıştır.allah başka dertler vermesin.şuna inan bu yolda yalnız değilsin enazından milyonlarca insan var.benimde 3yıldır olmuyordu.20gün önce ilk aşılamamda tuttu.allah isteyen herkese versin.hem maddi hem manevi anlıyorum seni canım benim.yinede sakın üzülme

merhaba bende5senelik evliyim benimde çocuğum yok benden1 kere aşılama yaptırdım şimdi maddi yönden toparlanınca tüp bebek denicez sakın umutsuzluğa kapılma dualarım seninle eğer sıkıntı stres yaparsan kendine çok zarar vermiş olursun bebeğin en kısa zamanda olucak bebeğin için sağlığına dikkat etmek zorundasın allah vakit ve zamanını bilir o yüzden sakın kendini üzme allah olayan herkese en kısa zamanda evlat sahibi yapsına.s.a.s.

önce su psikolojini düzelt canim yani kendini okadar yipratma.tabiki yasadiklarin kolay seyler degil.ama üzülmekle eline ne gececek.bir tanidigim vardi.uzun yillardir bununda cocugu olmuyordu görmedigi tedavi kalmadi oda cok üzülüyordu.en sonunda tedaviyi falan birakti,artik umursamiyordu ve umursamamaya basladigi an biranda hamile kaldi.hersey Allahtan. cikmayan candan ümit kesilmez.

üzülme benimde3 yıldır olmuyodu ben kendi haline bıraktım. şimdi 110 hjaftalık bebegim var.beyninden atmalısın en büyük tedavi bu bence....

bende 6.5 senelik evliyim 2 düşük 1 kürtaj yaşadım....şimdi aşılamayı deneyeceğiz Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallaha.s.

Merhaba Kizlar Nasilsiniz Ben Ikinci Tüp Bebek Yoluna Başladik Inşallah Bu Defa Allahin Izniyle Olur Yarin Lucrine Başlayacağim Allah Herkesin Dileğini Versin Yarabbim Dualarinizi Bekliyorum Kizlar Bütün Aşaamalari Paylaşmak Istiyorum Sizlerle

HAYIRLISI OLSUN canım.. umarım bu defa bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana.....

İnşallah bu defa mutlulukla sonuçlanır canım Allah kolaylık versin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…